Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

Gość zainteresowana tym klimatem
patricee a ładna jesteś? duży masz biust?

no i dobrze zrobilas, ze zadzwonilas i pamietaj- kilka pierwszych spotkan w hotelu. jak sie nie zgodzi to albo zaluje pieniedzy czyli gowno z niego bedziesz miec a nie fajne zycie, albo ma w planach zrobic cos niefajnego

Gość Chore społeczeństwo
Haha....bardzo rozsadnie Patricee,a jezeli zaproponuje seks a ty na to przystaniesz to kasa tylko PRZED a ja nie zgodziłabym sie na mniej niz 5 stow ale to juz moje zdanie:)Chole moze powinnysmy napisac jakis poradnik malej sponsorowki:D

a te kawiarnie znam , ta przy moscie swietokrzyskim ? spotkaj sie z nim , pogadaj , nie leć odrazu do lozka ! niech cie nie odwozi , idz sama na autobus

ej dziewczyny a może wiecie cos o tej pracy przed kamerkami ? na zagranicznych czatach videolife ?

Gość patricceee111..
Tak , obok mostu :) powiedzialam mu ,ze dzis nie mam czasu i mozemy sie spotkac i pogadac z godzine

Gość Chore społeczeństwo
Miało byc cholera:)I faklt moim zdaniem jest za młody,pewnie zarabia ze 3 koła i myslui ze jest milionerem, ale spotkac sie mozesz ,dlaczego nie:)

Gość patricceee111..
pytal sie przez tel czego oczekuje ,ale powiedzialam ze osobiscie pogadamy i ustalimy co i jak , dzieki za rady :)

wiem że nie otym temat ale może wiecie cos o tej pracy przed kamerkami ? na zagranicznych czatach videolife ?

Gość patricceee111..
na czacie mowil o 600 za spotkanie , w hotelu albo w jego domku letniskowym za miastem

zainteresowana tym klimatem - wideoczaty placa od minuty zdaje sie ;) jest tez livejasmin.com ,tam jest wiecej klienteli , wiadomo im wieksze walory tym wiekszy popyt :D

Gość Chore społeczeństwo
Niechsekazdyrobicosechce,zachowujemy sie jak jakies stare,doswiadczone lafiryndy:)Ale coz takie zycie,jak nie wykorzystasz faceta to on nas wykorzysta

Gość patricceee111..
ok :) dziewczyny a na co sie zgadzalyscie? czego oczekiwali od was ci panowie?

Gość Chore społeczeństwo
nie oczekuja niczego nadzwyczajnego, normalnie: klasyczny seks, oral z połykiem, anal. czyli standard.

chore spoleczenstwo- ja tez trafilam na 2ch skur wieli co to mnie wykorzystywali bo widzieli ze mloda i ufna bylam ale wypielam sie na nich i teraz mam goscia ktory sam mi pieniadze w kieszenie wtyka i jeszcze mnie po rekach caluje. tarfilo mi sie po prostu ale dla calej reszty to ja cennik w przyszlosci bede miec jak stara dziw ka :) od a do z to za tyle a tamto za tyle

ok ,ale ile można mniej wiecej wyciągnąc na miesiąc?

Gość patricceee111..
dobrze ze napisalas o tym analu, zrobie sobie lewatywe przed wyjsciem :)

Gość Chore spoleczenstwo
ja mam teraz pewne problemy i trzymam gazów, ale moim sponsorom to nie przeszkadza. uwazaja, ze to urocze jak kobieta jest rozepchana :P

Gość tez tak robilammmmmm
Dziewczyno , nie wsaidaj do samochodu !!!!!!!!!!!!!!!!! ja gdy mialam 18 lat spotalam sie z faceem 35 latkiem, pod centrum handlowym ,poszlismy na parking do auta, mielismy pogadac ,on zaczal mnie macac po piersiach -myslalam ,ze na tym skonczy chce podotykac ...a ten rozpiąl rozporek ,chwycil za glowe i zmusil na sile do oralu :O potem wsadzil pieniadze do kieszeni ,odwiozl na przystanek i odjechal... bylam glupia i naiwna, chcial sobie zrobic dobrze i wiecej sie nie odezwal ... spotykaj sie tylko w miejscach publicznych , i zadnego seksu na pierwszych spotkaniach !

oral z polykiem, klasyk, anal (na to sie nie zgadzalam), krepowanie, policzkowanie, podduszanie, seks z zabawkami. zaczynalam tez od zwyklego seksu i oralnego ale z czasem doszly rozne rzeczy. faceci szukaja takiego seksu jakiego nie da im zona

Gość patricceee111..
to wyzej o analu to nie ja napisalam , ktos sobie żarty robi :O

Gość czy wy macie wyobraźnię
dla głupich paru stów ryzykowac moze nawet zycie? Nie mowiac,ze mozna dostac kazdej zarazy i jesczze po mordzie? Malo to zboków? Co, z gentlemanem sie umawiacie? Nawet wstyd bedzie rodzicóm szukac , jakby sie co stało. Mamusia jak nic by sie ucieszyla, ze coreczka taka pracowita i zaradna.

Gość patricceee111..
moge lykac litry spermy i byc pchana w kazda dziure, bylebym tylko nie musiala uczciwie pracowac.. praca mnie brzydzi :o