Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bynia.

starania o dziecko

Polecane posty

Gość ajlin
Ja staram się pierwszy miesiąc. 6.12 będę wiedzieć czy coś z tego wyszło :/ często mnie mgli i kręci mi się w głowie i mam ochotę na rzeczy, za którymi nie przepadam (ciągle mi się chce drożdżówek i suszonych śliwek), więc nadzieja jest... ale zobaczymy, robiłam kilka dni temu i był negatywny więc teraz czekam do 6

ajlin to tak jak ja czekam do 6 .12 na okres albo test:)zobaczymy

Gość ajlin
Będziemy w się obie cały weekend dręczyć :)

ja weekend na szczęscie pracuje to nie bedę tak o tym mysleć cociaz ja gdzies tam w srodku czuję ze @ przyjedzie, to wszystko byłoby za piękne

Gość ajlin
Ja niestety mam wolne i trochę czasu na zadręczanie się :/ mi tez się wydaje, że u mnie nic z tego nie będzie, ale zobaczymy

TheOleska - to nie tak że pytałam się szefa czy mogę zajść w ciąże. Było teak że mój dobry znajomy (szef) przeszedł do innej firmy i zaproponował mi pracę na dużo lepszych warunkach niż poprzednio. warunek był taki żeby nie za szybko zajść w ciąże ( wiedział że chcę dziecka) bo w firmie przede mną było 5 lasek które popracowały od 3-8 m-cy i od razu zachodziły w ciążę i całe 9-mcy na chorobowe, Główny szef zraził się strasznie do kobiet i wolał zatrudniać facetów. Pogadałam szczerze z kumplem-szefem i obiecałam że nie polecę od razu na l4. Teraz wiem że w razie ciąży L4 i innych problemów mam poparcie w moim koledze-szefie. ajlin skąd ja znam te objawy.... lepiej się nie nakręcać, wiem z własnego doświadczenia.... co ma być to będzie, Oczywiście mocno trzymam kciuki oby się udało!! Pozdrawiam

hej dziewczyny:) ja czuje sie dobrze, jutro wynik beta #majcie kciuki Jakos tak sie stresuje Bynia!!! coz twoim okresem?? tfuuuu niech spada;D

Dziewczyny,co u Was? Bynia dostałaś @ czy nie ?:) Teściowa dzisiaj rano pobrała mi krew na badania hormonów,mam nadzieję,że do piątku będą wyniki i będę mogła pójść do gina je poznać.

cześć dziewczynki!!! ja okresu jeszcze nie dostałam ,choc od 2óch dni czuję sie jakbym miała dostać:( mam nadzieję że nie przyjdzie już:)test zrobie chyba dopiero jutro bo nie chcę sie roaczarować:) kitkax trzymam kciuki:)

kitkax i jak wynik??? Pewnie świętujecie ten wspaniały prezent mikołajkowy. Bynia trzymam kciuki ...

kurde okresu nie mam nadal:)31 dzien cyklu:)ale wczoraj wieczorem nie wytrzymałam i zrobiłam test 1 krecha:( juz niewiem co o tym myslec.cały czs czuje sie jakbym miała za chwile dostac @,latam do łazienki i zaglądam w majty z ogromnym strachem zresztą:) niewiem poczekam jeszcze ,jak nie dostane to powtórzę test:)

no u mnie dalej cisza:)jutro zrobie test bo dzisiaj na noc do pracy ostatni dzień:)boję sie ,ale jak teraz wyjdzie 1 kreska to napewno nie będzie dzidzia.juz 4 dni się spóznia:):):)

W takim razie zaciskam kciuki,żeby jednak nie przyszła a test tym razem pokazał 2 krechy. Odezwij się jak go zrobisz:)

no hej dziewczynki:)powiem wam ze tosą najdłuższe 2 tyg w moim życiu,okresu nadal nie ma codziennie boli mnie podbrzusze tak samo jakbym miała za chwilę dostać @może trochę mniej:)dziwi mnie to trochę po zawsze przed @ bolał mnie brzuch w tym samym dniu no i zdzira przychodzila:) newiem już co o tym myśleć,boję sie ze tak sobie nawkręcałam że @ mi się zatrzymala:(z tego stresu,jak do jutra rana nie przyjdzie to robię test, dzisiaj już kupiłam:) zuza a co tam u ciebie? widzę że topik podumiera:(

kurde dziewczyny:):) mam drugą ale bardzo jaśniutką kreskę:):)prawie jej nie widać,nie chcę się za bardzo jeszcze cieszyć:)gapię się na ten test no i ją widzę)muszę kupić jeszcze jeden test:)

Gość druga bardzo jasna kreska na t
rozebrałam test na części pierwsze no i jest ta kreska dosyć widoczna,nie mogę w to uwierzyć ,nie dociera to do mnie:)

bynia gratuluję!!! No to teraz trzeba to potwierdzić testem z krwi i za jakiś czas wizyta u lekarza. Super!!! Życzę dużo zdrowia!!

dziękii dziewczyny test z krwi zrobię dopiero 19 grudnia,bo wtedy będę w polsce:)ale się cieszę

Gość mmmdddttt
Wasz temat umiera.