Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bynia.

starania o dziecko

Polecane posty

głowy do góry :):):) będzie dobrze przesyłam pozytywne myśli i pyłki dzidziusiowe ;)

dziękuję za pyłki:):):)jeszcze w tym miesiącu sobie poschizuje:) w sumie to tylko i aż 11 dni do @

robię testy owulacyjne od 10 dnia cyklu i do tej pory wychodziły mi negatywne tz była kreska ale taka słabsza no a dzisiaj pojawiła się minimalnie jasniejsza od kontrolnej niewiem juz co jest czy mi sie owulacja przesunęła czy co? no nic zobacze jutro ale dzisiaj sie przytulimy z mezusiem tak w razie co:):):)

Gość Zamotasuplany
A nam spadła gumka, nie wiem jakim cudem, totalnie tego nie czuliśmy. Włąściwie chyba chcicałabym już dziecka, mimo, że jesteśmy razem krótko. (7 miesięcy). Ja 24 lata, On 29. Gdy się nie planuje to szybciej się udaje, tak gdzieś słyszałam. Okaże się za tydzień. ;)

Gość Zamotasuplany
Tylko ja sama nie wiem czego sobie życzę. W obu przypadkach będzie dobrze. ;) Nie wiem co wolałabym.

Gość zuza3232
Witajcie :)

a tak pozatym to jakoś dziwnie mnie brzuch pobolewa od wczoraj wieczora🌼:)ale pewnie jak zwykle sie nakręcam a testy owulacyjne jak zwykle jedna krecha jasniejsza zaczynam myslec że moze wogóle owulacji w tym miesiącu nie mam:(albo....testy do dupy:)

Gość avvokado
Witam dziewczyny jeśli pozwolicie to ja nieśmiało do Was się podłączę :D Staram się już od roku i nic :( przy pierwszym dziecku udało się błyskawicznie a teraz .........staramy się staramy i nic :( BYNIA- my na tym samym wózku że tak powiem u mnie też ostatnia była 8 list. tyle że ja mam 24dc cykle więc u mnie spodziewana @ 1.12:o i coś czuję że mnie nawiedzi :O

Gość zuza3232
Bynia,nie wolno się poddawać. Mi jest dzisiaj niedobrze,z pewnością od infekcji,bo apetytu też nie mam,ani nawet palić nie mogę,tak zdarza mi się popalać do 4-5 papierosów dziennie,jednak jak byłam w ciąży od razu po zrobieniu testu fajki poszły w odstawkę.Ij uż człowiek się nakręca na nowo a może ta @ nie przyjdzie....O słodka naiwności! :D

Gość zuza3232
Avvokado 🖐️ :)

witamy avocado,kazdy kolejny dzień i to czekanie na @...boże czemu to wszystko jest takie pokręcone, zuza mi sie wydaje ze ty tu nas zaskoczysz dobrymi wiesciami:)niedługo,oby kochana

hej dzeiwczyny ja tez sie przylacze:) u nas teraz byla 4 próba Ale nie nastawiam sie bo miałam stan zapalny i biore globulki-dla koboet w ciazy-tak na wszelki wypadek. Mam juz jedno dziecko, udalo sie od razu po podrozy poslubnej;D w kwietniu poronilam w 8 tyg - wtedy tez udalo sie praktycznie od razu, a teraz te czekanie mnie dobija. Ale na ten miesiac sie nie nstawiam. Za tydzien mam dostac okres, ktory zreszta pewnie nadejdzie:) powodzenia kobitki bo wiem jak bardzo tego chcemy!!!!

Oj zgadzam się z wami że te nakręcanie jest okropne :o ale ilekroć sobie powiem że już nie myślę o dziecku i ma być spontan to...i tak już w trakcie sexu myślę, że może uda się tym razem :( i tak to koło się zamyka :( Nie wiem jak wy ,ale ja już robiłam badanie hormonów i kilka miesięcy temu miałam za niski progesteron i luteinę biorę od 15dc przez 10 dni cyklu ...no i kochane po sexiku nóg do góry nie podnoście bo podobno tak jesteśmy skonstruowane :) że sperma wtedy na boki spływa a nie tam gdzie powinna tak mi to ginka tłumaczyła . A jeśli chodzi o mnie to wydaje mi się że tym razem II kresek nie zobaczę tylko mnie ta wredna co miesięczna @ nawiedzi :O bo Piersi już pobolewają i lekko nabrzmiałe i brzucho czuję lekko :O A może jakąs tabele zrobimy kiedy , która będzie testować było by łatwiej kciuki trzymać :D??

ooooo to prosze mnie zapisac:) bo zaraz ide do domu i sama nie zdaze:) 4próba, okres 2 listopada, testuje najwczesniej 2 grudnia

witaj kitkax:) ja mam tak samo jak wy tez obiecuje sobie ze nie bede sie nakrecac ale ciezko jakos:)ja badan narazie nie robiłam,bo to jeszcze za wczesnie my dopiero 3 cykl sie staramy a własciwie pierwszy tak na powaznie z obliczaniem itd poprzednie dwa to taki spontan był jak sie uda to bedzie,no ale sie nie udało i teraz licze ❤️ :) i zaczynam schizowac przez te testy owul avocado a z ta tabela to dobry pomysł:)

🌼nick.......ost @........długość cyklu.......cykl starń......testwanie🌼 bynia .........08.11......... 28-30 dni...........3..........................6-7.12 ❤️ kitkax.........02.11.........?......................4..........................02.12🌼

Gość ewellkafla
hej dziewczyny :) macie racje ze niestety taka jest skonstrowana nasza psychika ze chcac zajsc cos nas od srodka blokuje i przychodzi@ .... ja wam powiem tak nie testujcie nigdy przed okresem bo zle sie to pozniej konczy!! staram sie z mezem od wrzesnia w pazdzierniku udało sie zrobilam test 2 dni przed okresem wyszly dwie kreski bylam najszczesliwsza osoba na swiecie!! ponizej test powtorzylam znow dwie krechy, pozniej Bhcg w szpitalu potwierdzilo ciaze po tygodniu krwawienie... skrzepy i koniec ciazy......... wyladowałam w szpitalu by pozegnac sie z moim dzidziusiem!!!

Gość ewellkafla
badania robilam i wszytsko ok... poprostu co 2 z nas porania nawet nie wiedzac ze byla w ciazy takie sa statystyki:(:(( teraz non stop kontrola u lakarza ... Ja 3 mam kciuki za wszystkie staraczki i jestem dobrej mysli.... dziecko nie umiera.. zmienia tylko date swego przyjscia na swiat ....

Gość ewellkafla
ja sie moglam starac odrazu bo poronienie samoistne bylo bez uszkodzenia endometrium ale jednak obawa jest jak cholera :( okres spoznia sie 4 dzien... a w pon lekarz mi powiedzial ze macica powiekszona i sina oznaka albo ciazy albo zblizajacego sie okresu :( .... zobaczymy co to bedzie :)) mam nadzieje ze nastepnym razem sie uda choc wiem ze nastepna ciaza bedzie ze zwiekszonym ryzykiem i od poczatku na lekach ale jestem dobrej mysli :)

Gość ewellkafla
Bynia kwas foliowy sobie bierz by dzidzi byla zdrowa :) no i powodzenia w testowaniu :)

ewellkafla to pewnie jesteś w ciąży:)napewno wszystko bedzie dobrze:)trzymam kciuki ja biorę tabletki które nazywaja sie pregnacare sa tzm wszystkie niezbedne witaminy ktore sa potrzebne przed poczeciem dzieciatka a nawet podobno pomagaja zafasolkowac ,a brzuch mnie nadal pobolewa:)