Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bynia.

starania o dziecko

Polecane posty

Ja zaczęłam starania w tym miesiącu, owulacje miała 13dc. Nic zobaczymy okres mam dostać 03.01.2011 ale jest teraz chciałabym wiedzieć. A ty robiłaś jakieś badania ??

Ja robiłam badania antykoagulant toczniowy i przeciwciała kardiolip IGG i IGM, ale te badania związanie z poronieniem. Ja bym Ci radziła abyś sobie zrobiła taxoplazmowe i cytomegailie.

ale najpierw zanim wogule pójdziesz do ginekologa to zrób sobie test bo w tak wczesnym stadium może nic jeszcze nie zobaczyć lepiej trochę poczekać a jesz kwas foliowy

Jem kwas foliowy. Ja 29.12 idę z wynikami badań a test jak coś będe robiła po 3.01.2011 ale korci mnie żeby za jakiś czas zrbić beta HCG

zawsze tak jest że jak ktoś stara się o dzidzie to korci już żeby zrobić test że może akurat wyjdzie pozytywny a co to są za badania które mi pisałaś

Ja jestem po 2 poronieniach i po tym ostatnim moja gin wysłała mnie właśnie na taxo i cyto po to aby sprawdzić czy te "wirusy" nie były słodowane poronieniem, więc lepiej za wczasu to sprawdzić czy się ich nie przechodziło lub teraz nie przechodzi. Taaxpoazmoza jest chyba badanie związane z kotami i ptakami. Ale jak się nie udało w tym miesiącu to o zamówiłam sobie testy owulacyjne.

ja nie mam kotków ale za to pieska ale racja lepiej zrobić sobie takie badania ja mam już 2 córeczki jedna ma 7 lat a najmłodsza ma 4 pół roku a mąż już od dłuższego czasu namawia mnie na trzecie i tak po długich namysłach pomyślałam że fajnie by było mieć trzeciego dzidziusia

Ale masz fajnie. Mi się marzy jedno dzieciątko i nic więcej jak będziemy mieli to jedno to będzie super. Trzeba być dobrej myśli :)

Jak tam twoje nastawienie na trzecią dzidzię ??:) Kurcze ale fajnie taki duży fajny dom - super sprawa ja sama mam 3 rodzeństwa i nie zamieniłabym ich na nic. A mówią, że teraz takie rodziny się nie zdarzają.

teraz często zdarzają się jedynaki mało co decyduje się na większą rodzinkę.jeśli chodzi o trzecie to mam trochę obawy ale myślę że wszystko będzie ok

Wiesz ja nie mam dzieci ale bardzo bym chciała i mam pełno obaw. niby wszystko jest mieszkanie, samochód jakaś tam praca ale i tak się zastanawiam czy może to dobry moment a z drugiej strony to o niczym innym nie myślę.