Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bynia.

starania o dziecko

Polecane posty

Gość asicccca
dupa

Nie będzie żadnego testu jako prezent Mikołajkowy dla męża ani żadnych takich radości świątecznych...Dostałam @.Pocieszające,że się nie spóźniła,frustrujące,że znowu przyszła... Nie jestem smutna,jestem zawiedziona i wścieknięta na maksa.

Gość bynia
kurde szkoda zuza,wiem ze to marne pocieszenie ale następnym razem sie uda:) u mnie jak narazie cisza,czsem tylko jajnik zaboli:( i to wsio

heloł:) nie mam za bardzo czasu ale w każdym razie jutro mam dostać okres, ale i tak mi sie pewnie spozni bo ostatnie pare miesiecy to nieregularnie strasznie. pozdrowiona p.s. zuza w koncu nam sie musi udac... ;)

witam dziewczyny ja tez dostałam ta cholerną @ 😭 już mnie załam ka dopadła 😭 chyba rzucę te staranka w kąt 😭 ok muszę się pozbierać więc nie bedę was zanudzać dzisiaj .

DZIEWCZYNKI ZMIENIŁAM WPIS W TABELI WY TEZ POZMIENIAJCIE nick.......ost @........długość cyklu.......cykl starń......testwanie kitkax.........02.11.........?......................4.... ......................02.12 bynia .........08.11......... 28-30 dni...........3..........................6-7.12 zuza3232.....31.10..........28-30 dni...........5...........................? avvokado.....01.12..........23-24dc............12........ .................24.12

Ja niestety dostałam okres. Co prawda nie staraliśmy się, zabezpieczenie zawiodło podczas dni płodnych, ale jakoś tak dziwnie.. Chyba wolałabym jednak być w ciąży. ;)

nick.......ost @........długość cyklu.......cykl starń......testwanie kitkax.........02.11.........?......................4.... ......................02.12 bynia .........08.11......... 28-30 dni...........3..........................6-7.12 zuza3232.....31.10..........28-30 dni...........6...........................? avvokado.....01.12..........23-24dc............12........ .................24.12 Avvokado,nie łam się,damy radę :) Ja po wstępnym dole związanym z przyjściem @ nastawiłam się na działanie.Dzwoniłam dzisiaj do ginekologa swojego,kazał mi przyjść w piątek i jak to powiedział "ruszymy z kombajnem" cokolwiek by to miało znaczyć :D Na początek wezmę skierowanie na badania hormonów co dalej się zobaczy... Nie wolno nam się poddawać do jasnej anielki! 🌼

Gość bynia
a ja dalej czekam ale cos mi sie wydaje ze @ jednak przyjedzie,masakra czuje sie normalnie zadnych ciążowych dlegliwosci.boże a wy dziewczynki trzymajcie sie i próbujcie dalej,musi w koncu sie udac a ja za tydz do was dołącze:(

Bynia a może nie dołączysz,dopóki @ nie ma jest nadzieja ;) Tak poprawiłam w tabelce,że 6 cykl starań a nie zmieniłam terminu ostatniej @ co niniejszym teraz czynię :D nick.......ost @........długość cyklu.......cykl starń......testwanie kitkax.........02.11.........?......................4.... ......................02.12 bynia .........08.11......... 28-30 dni...........3..........................6-7.12 zuza3232.....28.11..........28-30 dni...........6...........................? avvokado.....01.12..........23-24dc............12........ .................24.12

Gość bynia
czesc dziewuszki:) od wczoraj boli mnie podbrzusze tak jakos dziwnie:)i mam bardzo duzo wodnistego sluzu,niewiem a moze jednak.a i mój kochany robił dzisiaj kotlety mielone na obiad i tak mi to mięso smierdziało ze masakra a lubie mielone:)

hej dziewczyny Nie mogłam sie powstrzymać i zrobiłam test1go i 2go i zobaczyłam 2 kreski!!!!!!!!!!! co prawda blade ale były:) byłam już u ginekologa swojego ale to za wcześnie by coś mógł stwierdzić bo to byłoby 2 tyg ciąży dopiero. 21go mam dopiero usg . Poki co mam nadzieje ze okaze sie ze prawidlowa ciaza, z zarodkiem, i bijacym serduszkiem. Bardzo sie ciesze ale jeszcze nie na glos Teraz sie boje tak cieszyc zeby nie zapeszyc po ostatnim poronieniu. Trzymajcie kciuki:) Poza tym to pobolewa brzuch, zółte upławy, i.... mam niestety mdłości. Ogólnie zmęczona. Oby oby oby było ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) 3mam za Was kciuki:)

Hej dziewczyny czy mogę się dołączyć?? Pisałam już jakiś czas temu na innym temacie ale umarł śmiercia naturalną więc może przyłącze się do Was. Może coś o mnie: Mamy po 28 lat, Staż małżeński 2 lata Staramy się już 10 cykl jestem włąśnie po owulacji, niestety owulacja wypadła mi dokładnie podczas delegacji więc kochaliśmy się dzień przed i dzień po zobaczymy czy coś z tego wyjdzie W poprzednim miesiącu byłam u lekaża i przepisał mi Bromergon na obniżenie prolaktyny ( mimo że generelnie cykle były owulacyjne ale nieregularne) Do tego od 19 dnia cyklu mam brać luteninę Mam nadzieję że te prochy pomogą. Pozdrawiam ciepło i życzę owocnych starań. A "ciężarówkom" życzę spokojnych 9-ciu miesięcy.

Jeszcze się dopiszę do tabelki: nick.......ost @........długość cyklu.......cykl starń......testwanie kitkax.........02.11.........?......................4.... ......................02.12 bynia .........08.11......... 28-30 dni...........3..........................6-7.12 zuza3232.....28.11..........28-30 dni...........6...........................? avvokado.....01.12..........23-24dc............12........ .................24.12 haga...........12.11..........28-36 dni...........10.......................14.12

TheOleska - my dopiero mogliśmy się starać rok po zmianie pracy ponieważ tak się z szefem umówiłam, że nie zajdę od razu w ciąże bo szef szefa by się wściekł, on generalnie jest przeciwko zatrudnianiu kobiet (pracuję w firmię budowlanej)

[haga no ja bym sie nie zamierzal pytac szefa czy mge czy nie bo t moje zycie i nic tu by nie mial do gadania bo to nie od niego zalezy to czy moge zajsc czy nie takie jest moje zdanie

kurde kitkax gratuluję:)jak ja bym chciala ujżec dwie kreseczki na moim tescie chyba nie wytrzymam i zrobie go dzis:) haga witamy:) dzien przd owulacją i dzień po? ja myslę ze jest duza sznsa trzymaj sie ioczekuj na 2 krechy

Gość prezencikna gwiazdke
zrobiłam test 1 kreska:( powtórzę jeszcze 6,12

kurde ale mnie kusi żeby zrobic ten test ,ale jakos sie boję chyba jeszcze za wczesnie:)poczekam jeszcze ze 3 dni.chociaż i tak myślę ze będzie 1 kreska:(wczoraj jak się położyłam spaćto byłam wręcz przekonana że jestem w ciąży,ale dzisiaj już nie! mam takie momenty od kilku dni, a brzuch mnie cały czs pobolewamoże sobie wkręcam?niewiem dziewczynki zaglądajcie tu częściej:)

Stosunek - 20 listopada. Z zabezpieczeniem, ale gumkę znaleźliśmy obok (jakim cudem?) skończył więc we mnie. Cykl 28 dniowy. Okres dostałam 30 listopada. Od tygodnia mam zawroty głowy i mdłości. To, że mam okres chyba nie do końca wyklucza ciążę? Mogę w niej być mimo okresu? Wyliczyłam, że to może być nawet piąty tydzień. Teraz też mnie mdli. Oprócz tego mam zawroty głowy. A okres jest bardziej skąpy niż zwykle. Co sądzisz?

kurde niewiem!czsami ma sie plamienia w ciąży,może zrób test?a jak obliczyłas ze to moze byc 5 tydz jak stosunek był 20 listopada?

Bo ciaze liczy sie inaczej - 1 tydzien to ten od dnia ostatniego okresu. No wiec wychodzi 5 jak nic. kalkulator w sieci znalazlam.

2 października. Ten zaczal sie 30 listopada. Jest skapy i praktycznie go juz nie ma.

No, juz mojego poinformowalam, ze ma zaraz po mnie zajechac i zawiezc do apteki po test. :P