Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DOBRA SPACERÓWKA1

zobaczcie jak się dziecko fajnie rusza

Polecane posty

widziałam to wczoraj ;) Moja dawała takiego czdu do samego końca ;)

ooo jezu ze az tak to nawet nie wiedzialam ze sie ruszacmoze :D to sobie party urzadzila :D fajne , ale pewnie troche bolalo meme :D

no mój tez sie wiercił i było widac jak się brzuch śmiesznie rusza :D i mu tak zostało to wiercenie :D:D:

takie tańce nie bolą, ale jak wtykała nogi pod żebra, to czasem bolało;)

Mój syn też się ruszał tak mocno :) Pamiętam jak siedziałam przy stole, miałam gruby sweter i itak było mocno widać i wszyscy patrzeli jak mi się brzuch rusza, co chwilę z innej strony nogi wyciągał albo tyłek :) A jak myśmy z mezem byli sami to też tak oglądaliśmy goły brzuch jak się mocno mały wiercił :) Ech, świetne uczucie :)

hehe to ja myslalam ze tylko troche cos widac jak kopnie ale az takie party sobie urzadzaja :D nie wiedzialam fajne te video , wyglada jakby chcial /chciala wyskoczyc z tego brzucha :)

Gość nasza tez się tak
wierciła, aż mi brzuch falował :) Fajne uczucie, nie bolało wcale. Taka skręcona była, że jak przestawała się ruszać to się bałam ze cos nie tak, bo rzadko kiedy się zdarzało że była spokojna. Nadal jej to zostało, energii ma więcej niż ja i mąz razem wzięci, a ma dopiero 4 miesiące. Wole nie ,myśleć co będzie jak zacznie chodzić albo raczkować

Gość DOBRA SPACERÓWKA1
no włąsnie ja też nie sądziłam że aż tak to może wyglądać to moja 2 ciąża i jestem w szoku :P nie wiem może i moje dzieci też się tak ruszają ale ja mam więcej tłuszczu i tak nie widać, że np konkteretnie to noga to ręka, u mnie to wypychanie i ja wiem czy ręka czy noga bo wiem jak syn jest ułożony u tej dziewczyny brzuch jak papier wszystko widać :P fajnie to wygląda!