Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamajuliifabiana

czy Wasze 2 latki spały lub śpią jeszcze w dzień????

Polecane posty

Gość moja corka bardzo szybko
przestala spac w dzien. Miala 4 miesiace gdzies... Teraz ma 6 m-cy. Przesypia cala noc, a w dzien na chwile oka nie zmruzy ;)

Ania ma 20 miesięcy i nie śpi w dzień w ogóle. Nawet żebym chciała to nie daje się położyć. Wstaje 7.30-8.30 rano - lata cały dzień - 18.30 kąpiel - kolacja i NAJPÓŹNIEJ 19.30 śpi. Nie budzi się w nocy.

Moja nie śpi odkąd skończyła dwa lata i chwała jej za to. Budzi się o 9, idzie spać ok 20 i śpi do rana.

moja ma 2 lata i 3 miesiace spi od 12tej do 14,czasami do 16tej potrafi, spac idzie 20-21 i spi srednio do 7:30 ps nawet jak nie chce klasc jej spac, bo np musimy isc do lekarza itp to jest taka marudna, o 17tej potrafi zasnac na siedzaco

Gość synciowa mama
mój syn za 2 miesiące skończy dwa lata, wstaje o godz. 7 rano, drzemkę ma między 12-13 w południe, zasypia ok. 21

moja 2,5 latka juxz dawno nie spi w dzien :/ ale i tak bynm jej teraz nie dala bo potem poszlaby spac po polnocy;/

Moja właśnie śpi :) w żłobku chodzą spać o 12.30, ale że teraz jest chora i siedzi w domu i wstaje później niż jak do żłobka, to kłade ją po 13 i śpi czasem 30 minut czasem półtorej godziny - nie ma reguły. no i w zależności od tego ile czasu śpi to chodzi spać 20-21 i wstaje 7.30-8.00. A jak do żłobka, to wstaje 6.30 potem tam śpi o 12.30 i wieczorem pada 19.30-20.00. Ale miała taki okres (chyba z miesiąc) że wogóle nie chciała spać w dzień, w żłobku też - jako jedyna. Ale teraz znowu śpi.

moje dziecko za 3 miesiace skonczy 2 latka. Budzimy ją o 7 (idzie do babci) , spi kolo 12 (ok.2h) i o 21 juz spi Na weekend wszystko sie przesuwa o godzine do przodu

Gość gość
moja skończyła 2 latka w październiku od kiedy się urodziła to był problem ze spaniem, jako niemowlak spała w dzień tylko 2 razy po 15-20 minut, jak skończyła roczek było trochę lepiej ok 2 godz zdarzało się czasem że 3 godz spała w dzień ale rzadko teraz skończyła 2 latka i często wcale nie śpi w dzień i wcale przez to wcześniej nie pada i tak ciężko ją wieczorem uśpić lub śpi ale tylko godzinkę.

Gość gość
Moja ma 2,5 roku i jeszcze śpi w dzień, szczególnie teraz jesienią i zimą, kiedy dni są ponure i mniej czasu spędza na dworze. Wstaje ok.8, drzemkę ma koło 14 jakieś półtorej godziny, spać idzie o 22/

Gość gość
mój 2 latek też już nie śpi, ale wolę tak, niż by spał 3 h w dzień i później chodził o 22 spać...bo o 22 to już człowiek padnięty i gdzie czas z mężem, coś na spokojnie sobie porobić?

Gość gość
odświeżam temat. Moj synek za 3 miesiace bedzie miał 2 latka. Śpi w dzien 1,5 godzinki około 12.00. Wstaje rano o 6.00 i śpi na noc 20.00.

Gość gość
moja 2,5 latka jeszcze przez wakacje spała mi po 3 godz w ciągu dnia a wieczorem 19-19.30 idzie spać. teraz chodzi do przedszkola i jak przychodzi o 15.30 to często jest tak zmęczona ze od razu idzie spać i budzi się dopiero na drugi dzień rano do przedszkola. ale ona zawsze była śpiochem

Gość gość
Mała za miesiąc skończy 3 latka. Wstaje 7-8, drzemkę ma około 12:30 przez 1-1,5 godziny, wieczorem idzie spać 20-21.

Gość gość
Natomiast mojej znajomej córka, która miesiąc temu skoczyła 3 latka, wstaje 6:30-7:30, drzemkę w przedszkolu ma o 13 przez 1-1,5 godziny, ale często nie śpi, tylko leżakuje, w domu praktycznie już nie śpi w dzień, tylko czasem jak jest chora, to ma drzemkę 13-14, w te wakacje wcale nie spala w dzień, ewentualnie jak następnego dnia nie było przedszkola, to miała drzemkę o 16 do 17-18. Na co dzień chodzi spać 20-21.