Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pijana marzeniami

blagam pomozcie !!!!!!!

Polecane posty

Gość pijana marzeniami

mam 17 lat i od 6 lat miesiiaczkuje. OKres mam regularnie co 24 dni. teraz sie to zniemilo.... niedawno skoonczyl mi sie okres (róno 14 dni temu) i wtedy tez wspolzylam z chlopakiem bez jakiego kolwiek zabezpieczenia ale wyja penisa zanim sie spuscil... no i wlasnie wracajac do tego ze mialam zawsze regularnie okres.... to wlasnie skonczyl mi sie rowno 14 dni temu i teraz znow dostala.... cos mi jest czy moze tylko sie stresuje? pomozcie .. pewna dziewczyna mi powiedziala ze moglo dojsc do zaplodnienia i ze teraz dochodzi do zagniezdzenia zarodka... prosze powiedzcie ze to nie prawda ... ja nie moge byc w ciazy...

"coś mi jest" jesteś dupodajek to ci jest... do książek spier...alaj!! potem będziesz pisać ze jesteś w ciąży albo ze nie ma pracy dla takiego głąba jak ty... do lekcji!!!

skoro się nie zabezpieczacie (bo stosunek przerywany to nie zabezpieczenie), to zajście w ciążę nie powinno cię dziwić, prawda? i to jest niezależne od twojego wieku, bo takie problemy mają i 20 i 30latki. nic nowego, niestety. przepraszam za mocne słowa, ale nie jesteśmy wróżkami i nie powiemy ci, czy w ciąży jesteś czy nie... idź do lekarza - upewnij się i pogadaj o antykoncepcji. będziesz spać spokojniej :D powodzenia!

Gość pijana marzeniami
informujac twoj prawdopodobnie malowyksztalcony mozg z tego co widze jak piszesz to chce ci powiedziec ze ja w porownaniu do cb mam juz przyszlosc zapewniona i wlasne mieszkanie a dupodajka to moze jestes ty ja w porownaniu do takich jak ty mam jednego partnera i sie go trzymam

Gość pijana marzeniami
xlilox no to bez zabezpieczenia wlasnie bylo tylko raz tak sie zdarzylo spontanicznie a zazwyczaj to sie zabezpieczamy dobrze mowisz musze sie wybrac do lekarza dzieki ;p

Gość blabliblu
zawsze kiedy uprawiam seks w ostatnim, czy przedostatnim dniu okresu, to w tydzień, bądź 2 tyg, po okresie, wydziela się ze mnie śluz, zbliżony do tego, podczas okresu. ja mam tak co 2, 3 miesiąc, więc po prostu schodzi z Ciebie to, co zostało, oczyszczasz się, nie koniecznie to odrazu ciąża.też się obawiałam z początku. ale poszłam do ginekologa, powiedziała mi że podczas jajeczkowania też tak się dzieje, więc nie ma problemu.

Gość blabliblu
a i zapomniałam napisać, ze również nie zabezpieczalismy się z moim facetem, był to stosunek przerywany.

Gość pijana marzeniami
oooo dzieki :) uspokoilam sie :) juz sie balam ze jestem w ciazy :)