Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kalinnn

facet na wózku...czy ma szanse na miłość????

Polecane posty

Gość kalinnn

jak myslicie??

Gość marikaaa...
malutkie........

Gość raczej nie...
ma żadnych niestety która by takiego chciała

Gość prawda jest tak........a
że z takim facetem nigdzie pójdziesz,nie wyjdziesz na spacer,do kina,na basen,kregle czy do znajomych bo wózek to wielka przeszkoda w życiu.

Gość pod warunkiem że jest
ciekawą, aktywną osobowością to ma. Przeciez są ludzie na wózkach co żyją aktywnie i mają związki. Bo zamkniętego w domu, marudy, nudziarza to nawet sprawnego by żadna nie chciała.

Gość nie wiem, czy...
Przeszkoda w życiu-tak, w miłości-nie.

Gość pod warunkiem że jest
mulitkina są przystosowane dla wózków, spacer to chyba żaden problem kręgle http://www.mm2miasto.pl/artykul/ii-integracyjny-turniej-gry-w-kregle-na-wozkach-inwalidzkich-sukces-zawodnikow-204436.html więc chrzanisz jak potłuczona. Jak ktoś jest osobowośćią i poradził sobie z problemem swojej niepełnosprawności, nie izoluje się, to może sporo robić

Gość wilkia
w prawdziwej milosci nie ma przeszkod- oczywiscie ze ma autorze

Gość wilkia
prawda jest tak........a twojej wypowiedzi nawet nie warto komentowac, dla debili slow brak naprawde

Gość prawda jest tak........a
ale z takim facetem nie pójdziesz pod rekę, takiego faceta trzeba pchać:( to bardzo skrzywdzeni przez los ludzie

Gość kamillaaaaa
wyobrazam sobie ślub z takim facetem albo wesele??

Gość rysia pyysia312
Gadacie głupoty.. miałbys szanse.. Tylko musisz znalesc odpowiednia

Gość wilkia
prawda jest tak........a pchnij sie w leb najlepiej czyms mocnym , no brak slow Jelsi kogos naprawde pokochasz to jaka roznica isc z nim na spacer za reke czy pchac wozek?jesli kogos naprawde kochasz to nei ma znaczenia ile ty masz lat?bo az ciekawa jestem

Ma szansę. No i przecież zawsze może poszukać ukochanej wśród kobiet na wózkach :)

Gość kamillaaaaa
a co z seksem?? z dziecmi? czy będzie je mógł mieć? skoro nie będzie pracował to jak się utrzymacie top rodzi wiele problemów

pierwsze wypowiedzi - zatkalo mnie, jak mozna byc tak orutnym kurwa mac. niei zycze wam tego ale obyw asze dzieic urodzily sie cale i zdrowe, zebyscie nigdy nie musieli sie o takie rzeczy martwic. ja pierdzilee co do tematu - facet na wozku ma szanse takie same jak facet pelnosprawny, wszytsko jest w naszych glowach. znam wspanialych ludzi na wozkach i baedzo szczesliwych bo tak postanowili. ze nie beda sie udreczac i miec zal do wsszechswiata do konca zycia. ale znam i takich co wlasnie postanowili byc smutnymi i teraz zamiast cieszyc sie zyciem spedzaja swoj czas na narzekaniu i wiecznym porownywaniu sie do innych. takze jeszcze raz facet na wozku ma szanse i na milosc i na szczescie i na wszytsko co inni jesli tylko bedzie w to wierzyl i bedzie tego chcial pozdrawiam cieplo:))

Gość kamillaaaaa
w Polsce tylko ułamek niepełnosprawnych pracuje większość musi żyć ze skromnej renty niestety

Gość kjdafkofahoihfaio
oczywiście że ma! moja koleżanka wyszła za faceta na wózku. A za nią niejeden sie oglądał , bo fajna laseczka z niej. A ona pokochała tego chłopaka i już:)

Gość 6404548903489040-54-054
oczywiscie ze tak:p ja sama jestem delikatnie mowiac kontuzjowana:p mam przystojenego faceta wiec kurcze da sie;]

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
mysle ze ma :) znam kolezanke która była kilka lat z facetem na wózku :)

Gość romano35
Tutaj niektorych trzabylo by popchnac ale pala,bo takich bzdur nie da sie czytac!!!!!!!!!co za pytania,ze niesprawnych trzeba pchac czy tez,ze niesprawny nie moze isc na basen,alez moze i to plywaja a nie wszyscy sprawni umieja plywac. co za zacofanie i plytka wyobraznia,a co za przeszkoda pojsc z dziewczyna za reke czy do kina czy zatanczyc,niesprawni potrafia kierowac samochodem a czy wszyscy sprawni umieja plywac,tanczyc czy prowadzic samochod NIE.Debili nie brakuje i to jest choroba umyslowa nie uleczalna to jest kalectwo.Nie jestesmy kalekami i nie trzeba sie nad nami litowac,kazdego to moze spotkac,jestesmy wartosciowymi ludzmi tak samo myslimy czujemy.Szacunek nalezy sie kazdemu,nie moja wina,ze od 14lat poruszam sie na wozku bo przez idiote o plytkiej wyobrazni siedze na wozku ale nie bede plakal tak jak to robia inni,nawet sprawni.Nie zawracam nikomu soba glowe bo mamspprawny rozum i sprawne rece,mieszkam sam,umie ugotowac posprzatac itd A co do kobiet sa byly i beda,nie mam problemu z kobietami poprostu trzeba trafic na odpowiednia takie zycie.Mimo,ze aktualnie jestem sam,nie martwie sie bo trzeba szukac tej wlasciwej dl ktorej liczy sie milosc,szacunek i zrozumienie.

Gość ;mm;;;m;m;
taka samą jak kobieta na wózku u facetów - jeżeli będąc zdrowym facetem nawet byś nie spojrzał na kobiete na wózku to sam też nie licz na to - bo niby dlaczego ?

Gość jeden nie spojrzy, inny
spojrzy. 9 to do mmm) nie oceniaj wszytkich wg siebie. Mysle,ze taki facet ma szanse, jesli jest KIMS - w sensie osobowosci - fakt,ze pod tym wzgledem musi sie wiecej starac, niz zdrowy...