Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Clematis

Czy to ciąża ? POMOCY !

Polecane posty

Staramy się o dziecko od kilku lat. Od miesiąca stymulacja jajników. Wczoraj o 20-tej "wzięłam" LACTOVAGINAL( oczywiście dopochwowo - czy możliwe jest, że pani doktor widziała na obrazie USG lek czy "to 2mm" ---> co zobaczyła ---> to nasze dziecko ? :)

Pobrano mi krew na próbę ciążową, ale chyba oszaleję z ciekawości i z ...trwogi, że może znowu jednak nie :(

Lactovaginal ma trochę więcej niż 2mm i się rozpuszcza a nie zostaje tam na stałe ;-)

Dziewczyny ! Chyba zwariuję do jutra ! Lekarka ...zleciła próbę ciążową z krwi. Uśmiechnęła się sympatycznie :) i ...kazała przyjśc z wynikiem :)

dc nie ma nic do rzeczy ---> ostatnio brałam Estrofem przez 10 dni, przerwa, a potem duphaston przez 10 dni x 2 dziennie. Leczę się na PCO i chcemy dziecko :)

jagoda359 10 lat sie staracie wiec sie razcej nie dovczekacie :O nie dziwie sie ze tak na tobie psy wieszaja kobieto :O autorko zrob tak jak lekarka zalecila , jak cos zobaczyla jest szansa powodzenia :)

oj ktoś się na jagodzie mści zakładając podobne nicki Autorko, a kiedy masz wynik z krwi? My Ci pomożemy zinterpretować :)