Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość midiam

Po 11 latach bycia"razem"poznalam szarosc zycia z kochankiem

Polecane posty

Gość nananananananan
To faktycznie niezbyt fajnie. Ale gdybym ja tak miała dalej mieszkać pod jednym dachem z kimś z kim nie jestem to bym chyba nie dała rady. Tak mijać się jak z obcą osobą? To juz lepiej się rozwieść

Nie przeczytałaś uważnie tego co napisałam powyżej. Mówię Ci, że może pora otworzyć nowy etap w życiu, pora wspiąć się na wyższy poziom samoświadomości( że tak powiem). Marudzisz tu bez sensu, bo coś Cię uwiera, ale sama nie wiesz co, a raczej przyznać się nie chcesz. Zastanów się, czego chcesz od życia.:)

Gość midiam
nananananananan ale mi nie przeszkasza jego osoba,on ma swoje zycie ja swoje

Gość midiam
Cagy masz racje "cos mnie uwiera"sama nie wiem co , czy zaczac nowe zycie?hmm moze juz mi sie nie cche, przyzwyczailam sie do takiego zycia, marudze wiem ale dzis mam taki dzien

Gość midiam
zapewne jest wiele kobiet ktore maja kochnkow bo z mezem sie nie uklada

Ja nie mówię, że masz kopnąć w dupę męża i kochanka. Nowe może zacząć się w Tobie. Od tego, że zastanowisz się, czy jako jednostka/osobowość/kobieta rozwijasz się? To może być cokolwiek, co sprawi, że poczujesz wiatr we włosach:) Powiedz, gdybyś miała dzień spełnionych życzeń, czego byś sobie życzyła?

Gość midiam
wylaczylabym telefon, odpalilabym auto i pojechala bymw gory , spacery swierze powietrze chciaabym choc na chwile zapomniec o tym wszystkm , robilabym zdjecia by pozniej wklejac je na swoja tablice , oh chcilabym bardzo odpoczac, zapewne po krotkim czasie tesknilabym za kochankiem

Zrób tak. Potęsknij za nim. Otwórz sie na to, co daje obcowanie z natura sam na sam. ( ja tez łażę po górach sama). Zrób to. Na pewno wytrzymasz;)