Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamkaaa221

Już mam wszystkiego dosyć :(:(

Polecane posty

Gość kamkaaa221

Musze się gdzieś wyżalić. Wszystko mnie dołuje. Staram się o dziecko od ponad pół roku. Niestety bez skutków. Teraz do tego jeszcze jestem chora , w sumie to nawet się ucieszyłam że będę miała tylko parę dni dla siebie , porobię zaległe rzeczy w domu itp. Bo nie wiem czy to może być przyczyną ale bardzo mnie smuci fakt ze nie nie możemy jeszcze mieć dziecka a wszędzie się dowiaduje ta wpadła , tamta też :(:( więc parę dni w domu to dobre rozwiązanie. A tutaj problemy , nagle skoro ja jestem w domu to wszyscy czegoś ode mnie wymagają :(:( Siostra prosi żebym została pół soboty z jej córką bo ona ma jakieś plany. Nie to że ja nie chce zostać ale naprawdę nie czuję się najlepiej , mam anginę ropną. To znowu znajomi mają do mnie pretensje że nie pójdziemy na andrzejki z nimi :(:( Wszystko mnie jakoś tak dziwnie dołuje że nie mam na nic siły, najchętniej bym przespała cały dzień. Może znacie jakieś dobre zajęcie albo witaminy które pokonają taki stan. Czuję się wykorzystywana. Teraz cała rodzina się ode mnie odwraca bo nie chce pomóc siostrze.

Gość halo halo 2
a czy siostra nie pomyslala ze jej corke zarazisz ? dziwna kobieta ? :/

Gość kamkaaa221
Już niby skoro mam antybiotyki od wczoraj i już dzisiaj sie lepiej czuje to do jutra pewnie już będzie oki ;/

angina sie nie wylecza w trzy dni. idiotyzm. na Twoim miejscu bym sie nie zgodziła, dla dobra dziecka. jak siostra sama nie mysli to jej pokaszlaj aktorsko i zmieni zdanie...

Gość Ada34
Witaminy na anginę? chyba żartujesz ;( Jesteś chora i musisz poleżeć, odpocząć a nie wziąć pastylkę i dawaj na imprezę. Za dużo reklam się dziecko naoglądałaś ;(