Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfred B.

Czy ktoras z was jest nadal w zwiazku z facetem, z ktorym stracila dziewictwo?

Polecane posty

Prawiczek bez wiary a brałeś pod uwagę to, że to wina mężczyzn, że niektóre kobiety mają więcej niż jednego partnera w życiu?

Gość slowo krola Kamila
Ja byłem w paru zwiazkach, ja - czyli krol. Moja pierwsza dziewczyna byla przeruchana przez jakiegos dresa 2 razy - potem ja rzucil. Kochalem ją. Zerwalem oczywiscie po 6 miesiacach ruchania, bo brak czystosci. Poznalem dziewice, super dziewczyna, tylko ze ja sie nie zakochalem... za maly byl okres pomiedzy zbrukanapania nr 1, a aniolkiem nr 2. nie zaliczylem, nie moglem. Mam swoje zasady i dziewic nie rozdziewiczam jesli nic nie czuje, bo wiem ze ona zaslugiwala na milosc prawdziwa. Kolejna pani nr. 3 miala chlopca 4 lata, zerwala z nim i ze mna poszla(dla wyjasnienia ja ja poznalem jak ona byla 1 miesiac po zerwaniu). Super dziewczyna ale roznilismy sie troszke podejsciem do zycia, nie mialo przy niej znaczenia czy jest dziewica czy nie bo ona z zalozenia zakladala, że to przeciez nie ma znaczenia. Byla do tego stopnia nieuswiadomiona, ze dziewictwo-pierwsze uczucie milosci to nic wartosciowego. Dlatego przy niej nie mialo znaczenia czy jest czy nie jest czysta :P buchnalem ja i skonczyla sie znajomosc. Poznalem pania nr 4. po 3 letnim zwiazku z chlopakiem. Mowi, ze miala jednogo w swoim zyciu, ale jej jakos nie wierze. jest zazo wyrachowana-ma tez taki charakter. jestem z nia juz 9 miesiecy, ale ostatnio dzialam na dwa fronty.. Do pani nr 4 nie mam za grosz szacunku, bo nie zaluje ze stracila dziewictwo z pierwszym chlopakiem. a to mnie koli. jesli ja jestem tym jeo powinna mnie przepraszac, zalowac - a wie ze dla mnie ta sprawa jest bardzo wazna. Pani nr 5 z ktorom rownolegle sie spotykam to mlodziutka osoba. stracila dziewictwo w wieku 18 lat, ma teraz 19. tylko raz to robila. i jak tu szukac dziewicy i szanowac kobiete, z ktora chcesie spedzic cale zycie. juz trace nadzieje... a jak bylemprawikiem to sobie wyobrazalem pierwsza milosc itp. byla, z pania nr 1, ale ktos ja przedlupczyl 2 razy i rzucil.. ja mam miec taka zone. kur*y nie zdajecie siobie sprawy jak dajecie dupy co wy robicie. Nr. 1 bardzo zalowala, plakala ale i tak ja odrzucilem. Czysta milosc :) mam 21 lat :)

do slowo krola Kamila urzekła mnie Twoja historia :p żałosny jesteś szukasz dziewicy i prawdziwej miłości będąc samemu męską dziwką

Gość zza siedmiu lasów
Nie ma czegoś takiego, jak męska dziwka. Są tylko dziwki i mężczyźni zdobywcy. W końcu te łatwe kobiety same rozkładają nogi, nikt ich do tego nie zmusza.

no tak tak zapomniałam, że to my was wykorzystujemy, dajemy dupy, kurwimy się a wy biedni musicie musicie nas zaspokajać :p oczywiście, że nikt ich do tego nie zmusza ale tak jak już pisałam czy kobieta która miała więcej niż jednego partnera seksualnego to już kurwa?

Gość dzisiaj prawie nie ma
porzadnych kobiet, a jak sie taka znajdzie to trzeba szanowac bo to skarb

JA uwazażam siebie za porządną kobietę i piszę to z całą odpowiedzialnością i z czystym sumieniem :) I mój mąż mnie docenia. O tak i to bardzo :)

Gość TaMiła czy Ty masz imię
zaczynające się od E.? :) bo na fotce przypominasz mi dziewczyne, ktora kiedyś znałam :)

Nie, mam imię zaczynające się na A. :) Ale miło, że gdzieś sobie żyje ktoś, kto jest do mnie podobny :)

Gość przyjacielskie zycie
jestem dziewica,do przelecenia mnie bylo kilku panow,ale nie umiem zrobic to bezinteresowanie,po prostu nie musze wejsc z kims z w glebsze relacje.bylam w 2 zwiazkach,jeden pan nie nalegal wiedzial z kim ma doczynienia ,ale czulam ze gdy cos nie wypali nie bede umiala byc odpowiedzialna za czyny,z drugim bylam 2 lata,rozne rzeczy sie robilo,ale sam powiedzial ze wyjezdza za granice i zrobil by mi krzywde,bo jak bede szukac mezczyzny to pierwsze pytanie czy masz to juz za Soba.po tym sie roznych panow poznawalo i szalalo ale nigdy sie nie dalam.czasem mam to ochote zrobic dla samej idei,ale sama doceniam to ze jednak mam za grosz przyzwoitosci ze nie pierwszy lepszy.ze przespac moge sie z kazdym,wystarczy isc do akademika na dyskoteke..w miejsca ktory ta inicjacja jest codzienna.i to na tyle.lekko nie na temat ale chcialam wyrazic swoje zdanie.

Gość weweqweqwerqr
ja jestem z tym facetem i jest on moim mężem.

Gość przyjacielskie zycie
mialo byc musze wejsc z kims w glebsze relacje

Gość do przyjacielskie zycie
rozne rzeczy sie robilo czyzbys myslala, ze po pettingu, oralu i analu nadal jesteś pełnowartościową dziewicą, bo masz błone? :D

Gość ikaikaika
a ja bardzo chciałam zeby Ten mój pierwszy, był jedynym i ostatnim Panem. tak bardzo go pokochałam że mogłam dla niego zrobić wszystko, i nie pomyślałabym nigdy nawet o tym że chciałabym spróbować z innym. chciałam tylko jego. ale on miał inne plany. kręcił z innymi, spotykał się z taką jedną, potem ze mną zerwał, potem niby wrócił, ale dalej 'był' z tamta drugą.. potem zerwał znowu... ale po jakimś czasie nie miał skrupułów by zaciągnąć MNIE znowu do łóżka... myślał że ja nic o tej drugiej nie wiem... męczyłam sie potwornie. nadal kiedy to pisze mam łzy w oczach, ..bo ja nigdy nikogo tak nie pokochałam.. i chciałam z nim zostać na zawsze.. mogłabym mu wszystko wybaczyć... ale już nie jesteśmy razem./.. a może nigdy nie byliśmy.. może uwierzyłam po prostu w kłamstwa rasowego gracza.. :( on był moim pierwszym i jak narazie jedynym. nigdy wcześniej ani później nikt mną tak nie zabujał, jak on... . i nie mam nastu lat. 20+ ... juz kiedys stukneło ..i co mi z tego że jestem dobra, wrażliwa, kochająca i wierna, skoro dostałam kopa w samo serce ? co mi z tego że mnóstwo facetów mnie podrywa i chciałoby ze mną być, skoro oddałam serce Tamtemu...a drugiego serca narazie nie wyhodowałam..? nawet nie wiecie jak ja Wam zazdroszcze... Wy wszyscy którzy jesteście ze swoimi pierwszymi - (oby) ostatnimi... ja też tak chciałam... :(

Gość panna stokrotka
Ja:) juz piąty rok jestesmy razem, szczęsliwi, planujemy ślub

Gość glupia i naiwna
IkaiIkaika!!! Ja te tak chcialam ale on mnie rzucil, juz drugi raz zawiodl, wolal swoja wolnosc! widze go na imprezach tylko, ciagle podrywa na parkiecie jakies inne, nawet nie takie w jego typie chyba zebz tylko mi pokazac ze ma takie powodzenie... smutne to, ale dzis znowu przez niego plakalam... tez jest moim pierwszym i na razie nie mialam nikogo wiecej w lozku choc chetnych pewnie by nie brakowalo

Gość Angelika Emmm
Ja jestem z takim juz 5 rok :)

Gość ameliiaaaa
ja i jest mi z nim baaardzo dobrze ;)