Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfred B.

Czy ktoras z was jest nadal w zwiazku z facetem, z ktorym stracila dziewictwo?

Polecane posty

Gość nie ma tu takich
na kafe siedza same kurwy i poszukujace sponsora

Gość wypraszam sobie
ja jestem :)

omg!! a wy zasługujecie na szacunek obrażając kobiety o których nic nie wiecie i twierdząc,że wszystkie są tu po to,żeby znaleźć sponsora. Od szukania sponsorów to są inne stronki, bo tutaj prawie każdy facet [ale nie każdy]to prawiczek[przypuszczam,że autor również], więc nie ma nawet po co się fatygować.

Gość jestem z moim mężem
15 lat (12 po ślubie) był moim pierwszym i mam nadzieję ostatnim facetem :);) z którym poszłam do łóżka :D

Gość nie rozumiem jak mozna
miec tylko 1 faceta w łózku, żadnego porównania nie macie i nie wiecie co dobre :P

autor pewnie wgl nie ma pojęcia o seksie. A skąd ta pewność drogi autorze,że Ty poprzestaniesz na jednej kobiecie?? Wróżka Ci przepowiedziała??

Gość pewnie że takie są
Tylko ile ich jest? 5, 10, 20? Większość kobiet na forum to pazerne, puszczalskie dziwki.

Gość jestem z moim mężem
nie interesuje mnie jak jest z innym i nie potrzebuję porównania. Po pierwszy kocham mojego męża a po drugie mam szacunek do samej siebie i jest mi z tym dobrze:)

Ja w zyciu trafialem na same dziwki, wiec nie zamierzalem sie z zadna z nich wiazac na stale. Szkoda zachodu dla bezuczuciowych, materialistycznych dup.

A czemu od razu materialistyczne?? Nie każda wypierdala typa na kase . Może robią to oboje świadomie dla samej przyjemności?

Psychiczna bardzo sie denerwuje, bo swojej dupy dala juz polowie miasta, a moze nawet i kraju :D

Gość pewnie że takie są
Porównanie? Skąd wiesz, że ten 101. nie będzie lepszy od 100.? A jeśli ten 1. był lepszy od 100., to co, wrócisz do niego? Chcesz się puszczać, Twoja wola, tylko nie tłumacz tego chęcią znalezienia idealnego kochanka, bo z takim podejściem możesz szukać do śmierci.

i czemu tak na laski najeżdżasz jak przecież jest wiadome i oczywiste ,że średnio to faceci mają więcej partnerów seksualnych od nas?? Poza tym obie strony muszą brać w tym udział[koleś i panienka], więc "wina" leży po obu stronach.

Gość pewnie że takie są
Ty żałuj siebie i swojej dupy. Doświadczone=zużyte, taki eufemizm na kurewstwo. Robiłaś badania socjologiczne, że wiesz ilu facetów woli dziwki? Sądzę, że zadawalają się dziwkami, bo nie wierzą, że kidykolwiek znajdą porządną kobietę. Z konieczności zadają się z lafiryndami.

Gość psychiczna lubi pisac sama
ze soba :D

Gość widzę ze prawda w oczy
kole:) Psychiczna co się tak uniosłaś? Czyżbyś czuła się jak dziwka? Przecież Twoje życie to Twoja sprawa nie rozumiem twojego zdenerwowania:O

Fakty sa takie, ze mezczyzna ma 100% szacunku tylko dla kobiety, dla ktorej byl 1szym. Ja takiej nie spotkalem, teraz nawet 18stki maja juz po kilku partnerow na koncie.

Psychiczna najwyrazniej boli ta prawda, ale olejmy ta kobiete, nie zasluguje na zainteresowanie mezczyzn pod zadnym wzgledem.