Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfred B.

Czy ktoras z was jest nadal w zwiazku z facetem, z ktorym stracila dziewictwo?

Polecane posty

Gość i dlaczego tak agresywnie
tak bi, powiemy tyle, ze robicie dokladnie to co autor, zrownujecie sie w tym gownie do jego poziomu 🖐️

ale ciebie temat widzę też wciągną bo komentarze piszesz no więc na swój sposób siedzisz w tym samym gównie, a jak ci śmierdzi to spadaj

Gość lkdd
Ja jestem, ale w międzyczasie mieliśmy prawie roczną przerwę. Także to nie jest jedyny facet z którym spałam :)

Gość pewnie że takie są
Dziwki się tak burzą, bo oprócz dupy nie mają facetowi nic więcej do zaoferowania. Sądzą, że tylko w ten sposób mogą go przy sobie zatrzymać. I zatrzymują, na tydzień lub miesiąc. I żegnaj. Trzeba szukać kolejnego frajera, a licznik bije. Dlatego tak zawzięcie próbują przekonać otoczenie, że są kobietami wyzwolonymi i kolekcjonują doświadczenia. Facet wyrucha taką lafiryndę i się zmywa w siną dal.

ha ha ha o proszę jaki mam portret psychologiczny, podręcznik od psychologi chyba poszedł w ruch, szkoda aby że taki marny o nie mogę ale się chichram skarbie mam męża ok 9 lat i nikt nie ucieka

Gość ja od 10 lat
jestem z jednym facetem, teraz to juz 5 lat po slubie. Jest super :))

psychiczna;) no to zaraz przeczytamy, że pewnie jakichś frajerów mamy albo dziwkarzy :) o nie mogę ale mnie bawi ten topik

Gość pewnie że takie są
Jeśli będziesz miała męża przez 50 lat, to będziesz mogła się chwalić.

Gość abcdfkgkgkgk
Wszyscy jestescie zdrowo walnieci,i radykalisci z jednej i z drugiej strony. W zyciu roznie sie uklada. Jak ktos jest zakochany i spotyka sie z partnerem jakis czas to nie zaklada z gory ze sie rozstana nie? :o Jak sie ma dwadziescia pare lat to jest roznica miedzy posiadaniem 15 kolesi na jedna noc na koncie a 2 czy 3 powaznymi kilkuletnimi zwiazkami. Jak sie z kims ozenisz to tez nie masz gwarancji ze nigdy sie nie rozstaniecie. Pozatym jestem ciekawa czy od siebie faceci tez wymagaja tego samego. Skoro chcesz miec laske dziewice to sam tez zawiaz sobie wacka na supel i czekaj do slubu. Jak pokazuje rzeczywistosc to faceci jakos nie bardzo chca czekac z seksem. Hipokryzja? Te laski ktore skacza wszystkim do lozka nie robia tego same ze soba prawda?

Gość psychiczna nie wymarły
ja jestem dziewica 22 letnia i pewnie zostane dozywotnia bo nie znajde swego ksiecia :)

Gość pewnie że takie są
Poczucie humoru związane jest z inteligencją, więc nic dziwnego, że bawi Cię Twój tragiczny los.

Gość lampa_aladyna27
Ja nie jestem, bo mój pierwszy partner nie żyje.

Gość chinota
ja nadal jestem, to już 3 lub 4 lata, ale nie wiem czy będziemy nadal ze sobą...

Gość topik to oczywista prowokacja
ale oburzenie wielokrotnie przełożonych kobiet mówi samo za siebie :P

czy nikt nie wykrył mojej ironii?? kurde musze bardziej poćwiczyć:) o to mi chodziło,żeby Was sprowokować, bo rzygać mi sie chce jak czytam,że wszyskie laski to szmaty. TO,ŻE MIAŁAM KILKU nie znaczy,że sie nie szanuje. Przecież nie daje od tak sobie na dworcu!! I wkurwia mnie fakt,że wypowiada się jakiś frajer, który nigdy nie zamoczył[i prawdopodobnie nigdy nie zamoczy, gdyż dla niego wszystkie laski to dziwki] na temat, o którym nie ma zielonego pojęcia.

Jestem :) Tak, ja jestem z facetem, z którym dawno temu straciłam dziecictwo :) Mój mąż jest moim jedynym partnerem seksualnym. Mało tego - ja też jestem jego jedyną seksualną partnerką. I jest nam z tym idealnie. Oboje jesteśmy takimi typkami, ze brzydzi nas to, że ktoś mógłby "tam" być przed nami :) Więc spoko.

Gość ajajuzniejestem
a ja nie jestem bo sobie poszukał inną w swojej pracy w CZARNKOWIE i mnie zostawił i co? MIMO TO JESTEM NIE SZANUJĄCĄ SIĘ DZIWKĄ???????????

Gość prawda razy 200
ja jestem juz z takim ponad 6 lat-niedugo slub:)

Gość abcdfkgkgkgk
Prawiczek nie do konca rozumiem jak sie ma Twoja odpowiedz akurat do tego fragmentu mojej wypowiedzi ale ja wyznaje taka zasade ze jesli czegos od kogos wymagam to sama tez jestem w stanie to od siebie dac. Prawiczki tez z kims maja swoje pierwsze doswiadczenia czyli ktos ich jednak chce. W ogole cala ta dyskusja jest jakas dziwna :D Ja takie dylematy i wymagania mialam jak bylam nastolatka. Kazdy ma prawo do swojej przeszlosci i jak mowie,jak sie z kims spotyka kilka lat i sie go kocha to sie nie zaklada z gory rozstania. A nie wiem ktora zdrowa osoba,bez zaburzen hormonalnych bylaby w stanie wytrzymac kilka lat z kims kto ja pociaga i tylko sie przytulac :) Pozatym nieprawda ze faceci doceniaja dziewice ;) Moze nastolatki tak,ale w pewnym wieku to przestaje miec znaczenie a wrecz odstrasza.

Prawiczek bez wiary głupi jesteś i rośniesz jeszcze szukasz chuj wie gdzie lasek i trafiasz na same puszczalskie, a tak jak napisała psychiczna to że miało się kilku partnerów nie znaczy że celem życiowej takiej kobiety jest bić rekordy w ilości partnerów i nie każda która spała np. 5-10 facetami jest dziwką