Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alfred B.

Czy ktoras z was jest nadal w zwiazku z facetem, z ktorym stracila dziewictwo?

Polecane posty

ja jestem ciesze sie ze moj pierwszy okazal sie tym idealnym zarowno lozkowo jak i zyciowo :)

Gość pewnie że takie są
Ty Psychiczna jesteś gorsza od dziwki, dajesz dupy za darmo, i to jeszcze jakiemuś bezmózgiemu dresowi, który leje Cię po mordzie.

więc zostań kawalerem, a się nie żal. Mnie tam nic nie boli..i jaka to niby prawda?? Że jak laska miała kilku kolesi to co?? Wypalcie jakieś znaki,żebyście mogli w nas kamieniami rzucać. Mylisz się, bo mój facet mnie szanuje na 100%. Myślicie stereotypami. A może boli Cie to,że teraz kobiety się w końcu od WAS uwolniły, są samodzielne, pracują na wysokich stanowiskach i nie są zależne od facetów?? czasy, kiedy facet mógł robić to na co miał ochote i nikt go za to nie potępił już dawno minęły. jEST RÓWNOUPRAWNIENIE.

no to co się tu wypisuje to jeszcze nauka nie nazwała :) ale na 100% podpisuję się pod psychiczna;) jesteś wielka :)

Ciesze sie, ze znalazlo sie tu kilka porzadnych kobiet. Zycze wam, zeby w waszych zwiazkach ukladalo sie jak najlepiej, zaslugujecie na to :) Mam nadzieje, ze kiedys poznam jakas wartosciowa niewiaste.

Gość bogdanka_polka
ja straciłam z moim mężem jesteśmy juz razem 5 lat i bedziemy do konca zycia razem:)

Alfred B. a ja mam nadzieję, że jak już taką "niewiastę" znajdziesz to poroże Ci się w drzwiach nie zmieści :)

Gość pewnie że takie są
Chcesz, Psychiczna, odreagować przemoc, której na co dzień doświadczasz. I jakie to równouprawnienie? Zadajesz się z fajansiarzem, bo porządny facet by Cię nawet kijem nie tknął.

Ciebie za to tknął i to nie raz, ale Twó stary. Mieszkasz z nami,że wiesz jak jest?? czy zgadujesz?? No, ale dobrze przyznam się . Bije mnie zawsze podczas seksu grupowego:P

Gość wkurzenie psychicznej wskazuje
na to, ze cos jest na rzeczy :classic_cool:

Gość pewnie że takie są
Mało tego, że dziwka, to jeszcze zboczona.

Gość psychinczą boli
że straciła dziewictwo z jakimś dresem, do czego przyznała się na innym topie, więc nie znęcajcie się już nad nią

Gość i dlaczego tak agresywnie
mowicie? nawet jesli raz na tydzien, to w czym problem? wszyscy musza sie pieprzyc calymi dniami? a jak nei to sa gorsi?

Sfrustrowane puszczalskie jak zwykle atakuja porzadne kobiety. Gdzies musza sie biedaczki wyzyc za to, ze nikt ich nie kocha i sa tylko worami na sperme.

ja nie mówię, że gorsze tylko, że gorzej mają a tak swoją drogą to agresywnie od kurw to chyba nie psychiczna zaczęła ani nie ja więc drogie pomarańczki coś jeszcze pouczającego nam powiecie?

Te male kurwy pisza, jaki to maja wspanialy seks, a dziwnym trafem ciagle siedza na forum :D

Gość Magdalenuś:)
Ja jestem w związku z facetem, z którym straciłam dziewictwo,z czego sie cieszę.:) Przyznam jednak,że odpowiadam na pytanie chama. Bo jak inaczej nazwać człowieka,który ocenia kogokolwiek po liczbie partnerów seksualnych?

oj autorze nawet nie wiesz jaka ja jestem kochana to mnie akurat nie martwi poza tym to ja jestem szczęśliwa a wy macie wielki problem z tego :)

Gość i dlaczego tak agresywnie
no wlasnie, ale dlaczego? widac ktos uderzyl w czuly punkt i gdzies w glebi musisz przyznawac mu racje, ze tak reagujesz nie wiem jakim trzeba byc kretynem zeby oceniac ludzi po czestotliwosci seksu, swoja droga, niczym sie nie roznisz w tym od autora tematu, ktory robi doklanie to samo tylko w druga strone kretynizm