Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mag da gesler

baby za kierownica - moj apel na dzis

Polecane posty

Gość mag da gesler

musialam jezdzic samochodem w godzinach szczytu komunikacyjnego, dwa razy na skrzyzowaniu zdarzyllo sie tak, ze nie moglam przejechac (mimo ze mialam zielone) bo jakas baba z drugiej ulicy wjechala na srodek mimo ze widziala, ze nie ma dalej miejsca, ze samochody stoja... baby! prowadzac samochod uzywajcie czasem mozgu i wyobrazni!!

Gość a ja mam zupełnie na odwrót
Ja codziennie muszę przejechać właśnie takie skrzyżowanie :) Na ogół zastawiają je .... TIRY :( Właśnie nie kobiety ! A zawodowi kierowcy !

Gość mag da gesler
tez racja z tymi tirami...

Gość heniek k.
Niestety kobity na drogach to zagrozenie numer 1

Nie ma kobiety, która jeździ normalnie autem - przynajmniej ja takiej nie znam Te co znam albo jeżdżą jak totalne pipy alo zapierdzielaja jak nie przymierzając Gronholm :) i dla nich 🌻

Gość z daleka od złodziei
wystarczy, że ty jako baba dasz dobry przykład... mnie dzis tak zastawił nobliwy pan kole sześdziesiatki :P

W kazdym razie znam kilka lasek, które by mogły niejednego kolesia nauczyc jak sie jeździc powinno

Gość mag da gesler
no ja mysle, ze daje dobry przyklad,patrze w lusterka, analzuje sytuacje na drodze, mysle - jednym slowem :)

Pełno jest takich idiotów, którzy tylko myślą o sobie na naszych drogach.

he he he też to znam doskonale tymbardziej, że jeżdżę po wielkim mieście. Moim zdaniem to jednak starsi panowie/panie są najcięższymi przypadkami.. jedzie taki w mieście 40km/h na lewym pasie a ja się denerwuję :o

ha ha ha stereotyp kobiety za kółkiem będzie widać zawsze a prawda jest taka ze jest pełno bab opisanych właśnie tak ale są też takie męskie cioty że szokkkk

Gość nocotyyy
starsi to zapierdzielaja 80/h i nie widza znakow

A ja myślę, że jest pełno debili kierowców niezależnie od płci. Ostatnio stałam na jednokierunkowej na lewym pasie, gdzie był nakaz skrętu w lewo, a obok mnie koleś na prawym pasie, gdzie miał nakaz skrętu w prawo. I coś mnie tknęło, że ten koleś może być jakiś niepewny i poczekałam aż on najpierw ruszy, zanim ruszyłam ja. I co zrobił? Skręcił sobie w LEWO. Brawa dla tego pana! Jakbym go zlała i pojechała swoją drogą, to by mi przypierniczył w auto.

Gość pani kierowca:)))))))))
Baby niby nie potrafią jeździć? Dobre sobie, ja zauważyłam, e najgorzej jeżdżą faceci i taksówkarze, pchają się czasami na 4, a dzisiaj jeden chciał z rozpędu w lewo skręcić, nie zauważył, że ja jechałam z przeciwka prosto, dobrze, że ja odbiłam bardziej na prawo, a on zdążył wyhamować, bo nie wiem, czy bym to dziś pisała...ale aż mu się zadymiło z opon, a m nogi zatrzęsły...

Gość mag da gesler
faceci niestety sa czesto za pewni siebie, mysla ze skoro maja jaja to automatycznie sa doskonalymi kierowcami

Gość Barnaba Trawa
Staruchy w ogole nie powinny siadac za kierownice, nie mowiac o meskich k*****h pijakach, ktorzy wsiadaja po to zeby kogos zabic. Pijaki laza po drogach jak te ostatnie k***y i jeszcze ryj dra. p****y na odwykach powinni skonczyc. Policja puka sie po glowie jak sie patrzy na porzadnych kierowcow, a powinni sie postukac po glowach i pozamykac te meskie pijane k***y za kierownica i lazace po drogach zarzyganych, p************h pijakach.