Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani niewiadomska

wlasnie zrobilam pre-test, jest druga kreska?

Polecane posty

Gość mama Kubusiaaaa
tez miałam tak bladą kreske i tylko pod światło było ją widać. Tydzień po spodziewanej @ nadal była blada. Syn ma prawie 3m-ce :) moim zdaniem jestes w ciąży :)

jak macie problem z interpretacją kresek to kupcie sobie test Clearblue Digital. Drogi, ale pokaże albo plus, albo minus - i sprawa jest oczywsita, bez doszukiwania sie drugiej kreski.

Gość pola_30_
polecam test akon superczuły strumieniowy - określa już od wartości 10 bhcg, a nie jak inne od 15 czy 20. Mi :łapnął: od razu. cena ok 10 zł ale czasem ciezko dostac

Gość Też jestem ciekawa
up up up

Gość ldldlldldldld
ja mialam identyczna na pre tescie/// gratulacje

Gość Leilaaaaaaaaaa26
ja robilam 7 roznych testow i na kazdym byla taka blada , ledwo widoczna, maz patrzal pod swiatlo hiihih, a za 3 tyg, rodze:)

Gość ja tez mialam taka slabiutka
kreske,corka ma dzis 6 lat.Powodzenia.

Gość alaaa ma kotaaaaa
gratulacje !! moja też była bladziucha na kafe nawet jej nie widzieli a teraz już 8 msc powoli zaczynam :)

Gość na pewno ciąża
u mnie jeszcze słabsza była w 2 dni po terminie. Po prostu owulacja była wcześniej i mam dziecko o tydzień młodsze (dokładnie 6 dni na każdym USG) teraz już 25 tydz także gratulacje! Zrób test z krwi. Pewnie będzie niska beta, ale ciążowa. Ja miałam 60 w 29 dniu cyklu.

mi to bardziej wyglada na miejscie gdzie powinna pojawic sie druga kreska-kiedys pre-test mnie tak wlasnie nabral ale mam nadzieje ze beta bedzie pozytywna :) trzymam kciuki!

Gość Ciekawe jak długo
jak dla mnie jest wyraźna druga kreska :)

Gość Marcimoszka
Możemy gratulować ??

pani niewiadomska Tez mialam taka kreske na 3 dni przed okresem a pozniej dostalam @ a wiec nie chce cie zalamywac ale ja np. dopuki nie zobacze 2 grubych kresek to juz nie uwierze

Gość pre test
ma zawsze jasne kreski to jego specyfika. ja przy bliźniaczej becie około 160 w 8 dni po owu miałam taką samą bladziuchną do pań, które miały takie kreski a potem miały okres-samoistne poronienie w dniu miesiączki to około 40 % przypadków. ze względu na to, iż zdarza się to często w okreskie okołomiesiączkowym, nawet nie wiemy że nastąpiło poronienie, chcociażby ze wzgl. na niewydolą fazę ciałka żółtego. może byłyście w ciąży a poroniłyście.

Gość dftghhvvvvvvvv
Chyba nie bo pewnie by wpadła sie pochwalić