Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani niewiadomska

wlasnie zrobilam pre-test, jest druga kreska?

Polecane posty

jak dla mnie to tam widac tylko to miejsce na drugą kreskę zaznaczone. powinna byc ta druga kreska chyba juz troszke mocniejsza, ale cóż. powtórz test za dwa-trzy dni, jak bedzie ciemniejsza to edzie OK.

ale czego mamy jej zazdroscic? ze ma problemy ze wzrokiem? Dobrze ktos wczesniej napisal ze wy chyba nigdy testu ciazowego neie robilyscie. :P

Gość do doopy
sorki,ze sie wtrace ale ja tez w ciazy bylam i robilam multum testow dla pewnosci.ja nie widze tam drugiej kreski.Ona powinna byc w takim kolorze jak ta pierwsza tylko jest zawsze jakby wyblakala.Powinna byc taka zarozowiona.

Gość do doopy
"jak dla mnie to tam widac tylko to miejsce na drugą kreskę zaznaczone." dokladnie.Ona tez powinna zmienic kolor.

Gość Ciężarówka 27
Ja dwa tygodnie temu robiłam pierwszy test i też był cień z cienia .Jak się przejrzycie to zobaczycie drugą bladą kreskę ja ją widzę

Gość przykro mi ale tu
nie ma drugiej kreski:(to jest tylko to miejsce gdzie powinna się pojawić

Gość do doopy
jak ja bylam ciazy to robilam dwa testy pod rzad.Oba byly z dwoma kreskami.pierwsza wyrazna,druga mniej ale zdecydowanie juz widoczna.Bylam w pierwszym tygodniu ciazy wtedy jak sie okazalo.Ale byl tez test negatywny raz.

Gość Marcimoszka
Myślę, że nadzieja jest :). Ja też miałam taką cienką kreskę - lekarz powiedział, że owulację miałam późno być może. W każdym bądź razie u mnie się ciąża potwierdziła czego i Tobie życzę :)

jak widać opinie podzielone :) Autorko, powtórz test lub zrób hcg i daj nam znać :)

Gość ewelinka83
Ja robilam taki sam test i mialam taka sama kreske,teraz jestem w 7 miesiacu.a ty jagoda utop sie w wiadrze jak te biedne szczeniaczki.

Gość uważam że nie
Miałam takie kreski i nie byłam w ciąży (uprzedzić idiotyzmy o zazdrości - bardzo chciałam NIE być w ciąży). To taki - jak ktoś tu powiedział - cień z cienia w miejscu, w którym pojawia się druga kreska, jeśli ciąża jest. Kreska może być bladziuteńka, ale musi być. Tu jej nie ma.

jest ale strasznie blada(chociaż ja miałam taką samą,a dziś jestem w 21 tygodniu :)) ale powtórz sobie test za kilka dni-powiedzmy za tydzień.

chociaż ona wydaje mi się żółta na zdjęciu (??) a powinna być chyba różowa?no nie wiem w każdym razie ja miałam też bardzo mało widoczna a jednak jestem w ciąży,najlepiej powtórz za kilka dni test ,no i oczywiście tak jak pisze w instrukcji danego testu-po iluś tam minutach wynik staje się nieważny,nawet jak kreska się pojawi powiedzmy po godzinie.

Gość ___rodzie____
Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm i 19,5., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/alfabet-duzy-literki-naklejki-polskie-litery-i1336036314.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1336035999.html http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1336036152.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1336036412.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1336036087.html

Gość widać widać
Gratuluję jesteś w ciąży ja tez miałam taką słabiutką jak zrobiłam pierwszy raz. Te wszystkie co piszą że tam nic nie ma to niech sobie okulary kupią.

Gość widać widać
Jak jutro zrobisz kolejny z porannego moczu to na pewno będzie bardziej widoczna.

Gość sprawdz
Jest:) Ja mialam wyrazniejsza, ale tez blada. Pojawila sie szybko. Jutro 31 tc:)

nie ma zadnej kreski. Autorko , niepotrzebnie sie wkecasz bo zawsze na tescie jak sie robi i wynik wychodzi negatywny a tu taki jest to jak sie dobrze wpatrzysz to widac taki cien drugiej kreski ale to nie oznacza ciazy. :(

Moim zdaniem drugiej kreski brak. Jednak to tylko moje zdanie. Dla pewności oczywiście powtórz test jutro z samego rana.

Gość Herbaciano_zielona
Nie nakręcaj się jeszcze nic nie jest pewne ,zrób test za 2-3 dni

też tak miałam.Okres spoźniał mi się 3 dni zrobiłam test takie same kreski były.Ale niestety dostałam okres na następny dzień.Czego Tobie oczywiście nie życzę

Kup inny tes przedewszyskim...:) Ja maialam tez bardzo slabo widoczna ale po 4 dniach byla juz max..:) to znaczy byla ciaza,robilam test elektroniczny..

miałam identyczna kreske i tez robiłam pre-test za miesiąc rodze:) testy sie nie mylą jak jest taka kreseczka jesteś w ciąży na 100%

Gość na tescie nie bedzie 2 kreski
niby jest 2 kreska ale moze a nie musi ciazy ozn kobieto robisz sobie dziecko a na testy porzadne zalujesz pieniedzy ostatnim razem to mialas okropny teraz tez jakies dziadostwo :O zainwestuj w lepszy test koszt 9-12 zl jestes 2 dni po @ a taka jasna krecha ja mialam duzo duzo ciemniejsza 1 dzien po ale zainwestowalam w lepszy test 🖐️