Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Polecane posty

Gość Edmunt Pipa
mnie już pozostaje tylko pomyśleć ile ona może mieć przy sobie pieniędzy i gdzie....

Są różne kobiety wiadomo.Ale zastanawia mnie,który typ kobiet Wam się podoba i czy takie , za którymi można się obejrzeć to faktycznie kandydatki na żony?

Czy pożeracie wzrokiem, czy jednak mimo, że Wam się jakaś podoba , unikacie tego?

Gość ja staję za taką laską
jak gdzieś usiądzie np na ławce albo w tramwaju. Wówczas zasłaniając się gazetą dyskretnie się masturbuję, by na koniec zabrać gazetę i zaskoczyć niczego nieświadomą niewiastę sporą porcją nasienia wyładowaną na jej oczy i policzki.

Gość zonaty maz
ja zawsze ogladam sie za ladnymi napoczatku zona byla zadrosna a teraz sama mi mowi zobacz jaka laska a ja mowie to dzifka mialem ja

Rubense, Ciebie oczywiście interesują panie o konkretnych kształtach? :D

Gość wy pier d...
Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta? Czy faktycznie te atrakcyjne wzbudzają zainteresowanie? myślimy o układach planet w układzie słonecznym, ostatnich podwyżkach paliw oraz o kursie jena na nowojorskiej giełdzie, tępa pało..! :-0 :-0 denne pytania zadaja denni ludzie 🖐️

[zgłoś do usunięcia] ja staję za taką laską jak gdzieś usiądzie np na ławce albo w tramwaju. Wówczas zasłaniając się gazetą dyskretnie się masturbuję, by na koniec zabrać gazetę i zaskoczyć niczego nieświadomą niewiastę sporą porcją nasienia wyładowaną na jej oczy i policzki. No i po przeczytaniu Twojej wypowiedzi przychodzi mi taka refleksja do głowy: dlaczego tak społeczeństwo malo kupuje gazet? No bo że nie czyta to jasne , ale jeszcze i brak pomysłu sie kłania.:D

[zgłoś do usunięcia] wy pier d... Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta? Czy faktycznie te atrakcyjne wzbudzają zainteresowanie? myślimy o układach planet w układzie słonecznym, ostatnich podwyżkach paliw oraz o kursie jena na nowojorskiej giełdzie, tępa pało..! denne pytania zadaja denni ludzie To do mnie? Sądzisz, że jestem tępa? Zdziwilbyś się.Myślę, że z Twojej strony to prowokacja.

myślimy o układach planet w układzie słonecznym, ostatnich podwyżkach paliw oraz o kursie jena na nowojorskiej giełdzie, tępa pało..! Czyżby gej albo impotent? ;) Nie ma się czego wstydzić :D

Gość do abc101
jak czytam twoje posty, to się muszę zgodzić, że jednak jesteś tępa, choć tobie się pewnie wydaje że jesteś śmieszna, cwana i masz celne riposty :o

Juliusz Cezar myślę sobie " ale bym jej zasadził prosto do gardła , uuuuu a tej nasrał na klate " Uuuuuuuuuuu co za samcze myślenie.No ale całe szczęście na nim się kończy :D

abc101-> w twoim wypadku na pewno każdy z facetów kończy tylko na myśleniu jaki to z ciebie paszczur i dlaczego cię jeszcze nie złapano we wnyki i odstrzelono :classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] do abc101 jak czytam twoje posty, to się muszę zgodzić, że jednak jesteś tępa, choć tobie się pewnie wydaje że jesteś śmieszna, cwana i masz celne riposty Ale jednak to czytasz :D Śmieszna, cwana i celne riposty? Aż tak wiele? :D

Gość Ja myślę o trendach na NASDAQ
:)

Gość do abc101
twoja odpowiedź do mnie to żal i dno :o Czy ty zrozumiałaś chociaż cokolwiek z mojej wypowiedzi?

Juliusz Cezar abc101-> w twoim wypadku na pewno każdy z facetów kończy tylko na myśleniu jaki to z ciebie paszczur i dlaczego cię jeszcze nie złapano we wnyki i odstrzelono Masz rację , ALE TYLKO POŁOWICZNIE, większość facetów kończy na myśleniu, bo mają je za marne po prostu.Nie są w stanie sprostać moim wymaganiom i wcale tu nie chodzi o wymogi seksualne- o tym od razu wspominam, bo gotów jesteś sypnąć czymś sprośnym zgodnie z tym niby Twoim myśleniem :D

Gość dobre... dobre
:D :classic_cool:

Gość dobre... dobre
znaczy te trendy na NASDAQ 🖐️

[zgłoś do usunięcia] do abc101 twoja odpowiedź do mnie to żal i dno Czy ty zrozumiałaś chociaż cokolwiek z mojej wypowiedzi? No to ja już nawet wiem, że mnie lubisz :D Zaczynaj, zaczynaj :D

o nie kolejna locha , której się ubzdurało ,że jest wyjątkowa i ma wymagania 😴 a później wyskakuje taki spasiony artefakt diabła ze swoją fotą i jest wstyd :o jakie to masz wymagania bejbe ? musi mieć pełne uzębienie i mieć zawodowe ?