Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Polecane posty

Gość ale Rubense to
zazdrosna baba nie facet

wiesz, jestem kobietą i w związku z tym milczenie nie jest moją mocną stroną.Tak więc na razie znikam Tak naprawdę muszę dziś coś jeszcze zrobić.

''Czy faktycznie te atrakcyjne wzbudzają zainteresowanie?'' Żadna nie wzbudza mojego zainteresowania ale ja jestem aseksualny, więc to raczej normalne.

No wiecie , w sumie to pytanie w obecnych czasach jest jak najbardziej na miejscu, bo coraz więcej facetów ma jakieś odchyly albo po prostu boi się kobiet :D

Ale co do Ciebie to też zaczynam mieć jakieś podejrzenia.Dopiero co na poprzednim topie namawiała Cie jakaś forumowiczka do, jak to określiła, "popuszczenia szpary".No więc jak to, co z Tobą ? ;) Nie lubie wulgaryzmów :(

Cześć Mintaja, co dzieje się z dawnymi znajomymi z topa o nocnych Markach?

dresiaż Jestem wybredny i byle czego nie tykam To ja już wiem, dlaczego zwróciłam na siebie Twoją uwagę :D

o ja... weźcie się nie kłóćcie, nie wiadomo o co, no o gejów? :classic_cool: abc - ten topic juz chyba nie zyje 😭 a ja i tak nie odwiedzałam regularnie, bo tam dorośli rozmawiali no to :P

dresiaż Kolego nie przeginaj Jeśli już, to koleżanko.Nawet jak bedę "przeginać" to co mi zrobisz? Przewiniesz przez kolano? ;)

abc powiem Ci, że dresiaż by chętnie Cię przez kolano jednak przewinął :classic_cool: