Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Polecane posty

Julisz, masz sporoą wiedzę jeśli chodzi o homoseksualistów. Wplatasz tu jakieś pojęcia typu "tęczowi" i jakiegoś Biedronia.nWydajesz się , że zbyt bardzo interesuje Cię ten temat.Właśnie zastanawiam się jaki tego jest powód. Mam już nawet właśną teorię na ten temat.Jak myślisz, jaką? :) :D

[zgłoś do usunięcia] dresiaż abc wyszła do sieni chyba Tylko nie do sieni.A swoją drogą to widzę, że się zmartwiliście z powodu mojego zniknięcia ;)

Zdeklarowany, mnie nie, nie jestem zainteresowana.Ale zobacz, ten Julek wydaje się dużo piszczeć o homoseksualistach, więc on może?

widzę ,że abc101 osiągnął cel przyciągnął absztyfikanta :classic_cool: pozwolicie ,że zostawię was samych abyście mogli pofiglować :classic_cool:

Julek, nie peniaj :D :D :D Chyba specjalnie go ściągnąłeś.Tylko zastanawiam się teraz dla kogo. Dla siebie? ;)

Gość kijemtegoo
Co wy się tak wszyscy wyzywacie? To jakaś forma odreagowania stresu, bluzganie przez internet, pewnie większa połowa to szare myszy, które wszystkim do dupy wchodzą w realu, trzęsące portkami przed szefem, teściową, komornikiem i ludźmi inteligentniejszymi od nich samych :)

dresiaż -> myślę ,że możemy im zostawić trochę miejsca na zaloty , ale widzę ,że do ciebie zarywa abc101 zarywa , pilnuj tyłów :classic_cool:

dresiaż grzbiet mam przyklejony do ściany No i słusznie, choć jak się ma taką sztukę przed sobą ,to trudno czasem o kulturę :D

[zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar dresiaż -> myślę ,że możemy im zostawić trochę miejsca na zaloty , ale widzę ,że do ciebie zarywa abc101 zarywa , pilnuj tyłów Julek, czyżbym wyczuwała nutkę zazdrości? :D

Oh ty wrogu ty. Mie sie jednak wydaje, że jestes chłopem i stoisz po drugiej stronie rzeki

Dresiaż, z przykrością musze stwierdzić, że jesteś niewychowany. To nie wiesz, że kobiet nie pyta się , ile mają lat.Ale na pewno więcej niż ktoś tu sugerował że 16.

Jak nie, jak właśnie pytałeś. Ale skoro zadałeś pytanie niby facetowi to jeszcze gorzej.:(