Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Polecane posty

Gość buhahacv
antykoncepcje tak? nigdy nie masz 100% pewnosci, żadna antykoncepcja nie jest na tyle skuteczna, zeby Ci to zapewnić, wiec skucha

Juliusz Cezar tak tak , proste uniki. Wydało się , że jesteś pedałem ale faktycznie łatają c się w d**y nie wpadniesz AAAAAAAaaaaaaaaa, skoro jestem niby gejem, to ja już wiem , dlaczego z taką gorliwością odpowiadasz na moje wpisy.:D Naprawdę?;) :D :D

Gość do abc
powiedz mi czy Ty sie zgrywasz, czy naprawde jestes taką idiotką? a moze ten poziom jaki reprezentujesz jest jedynie prostym wynikiem wieku ??

coraz słabiej się kiwasz. Jako homofob i członek młodzieży wszechpolskiej mam obowiązek , gnębić pedała takiego jak ty !:classic_cool:

[zgłoś do usunięcia] do abc powiedz mi czy Ty sie zgrywasz, czy naprawde jestes taką idiotką? a moze ten poziom jaki reprezentujesz jest jedynie prostym wynikiem wieku ?? No to teraz mnie ktoś ubawił.A jak myślisz? :D

Ania z Poznania nie ma żadnej solidarności, wstyd mi za Ciebie. To przez takie jak ty tworzą się stereotypy, że kobiety są głupsze od mężczyzn. Wiesz co to ironia? Jeśli tak ,to przemyśl swoją wypowiedż i sama pomyśl, kto bardziej teraz powinien się wstydzić.:D

[zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar coraz słabiej się kiwasz. Jako homofob i członek młodzieży wszechpolskiej mam obowiązek , gnębić pedała takiego jak ty ! Kto się czubi , ten się lubi? :D Motasz się już, motasz.Dobrze wiesz, że jestem kobietą, więc padłeś.

Gość mam nadzieję że chociaż
ładna jesteś i się do robienia lodów nadajesz

ładna jesteś i się do robienia lodów nadajesz

Ooooooooooooo a co to,aż wpis podwójny? Ktoś chce wiedzieć koniecznie , czy do tych lodów się nadaję?

jestem kobietą kretynko :o Chyba jesteś faktycznie pedałem, skoro nie wiesz, że kobiety nie mają penisów.

Juliusz Cezar tak teraz będziesz przekonywać ,że kobieta zboczeńcu jeden No dobra, musisz się przyznać do przegranej, ale na pocieszenie dodam, że byłeś dzielnym przeciwnikiem ;)

Gość UWAGA NA PEDAŁA
NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! NIE WIE ŻE KOBIETY NIE MAJĄ PENISÓW ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!! ACHTUNG!!!

zdemaskowałeś swój kryptopedalski projekt i jeszcze majaczysz o jakieś wygranej :o wy pedały to faktycznie macie juz stolec wepchnięty do głowy :o

mam nadzieję że chociaż jestem kobietą kretynko Chyba jesteś faktycznie pedałem, skoro nie wiesz, że kobiety nie mają penisów. A skąd mialam wywnioskować, że niby jesteś kobietą? W poprzedniej wypowiedzi nie użyłaś czasownika w formie osobowej , a Twoja wypowiedż była tak denna, że pasowała tylko do plci męskiej .

No rozumiem Cię, że naprawdę trudno Ci sie przyznać do porażki.Chłopie, należy to wziąć na klatę.

Gość dawaj gnata
kurwa ci sie dalej kłócą :O

Juliusz Cezar ja wiem ,że wy pedały chętnie bierzecie na klaty , ale nie mieszaj w to normalnych ludzi No wiesz, mnie to się wydaje akurat odwrotnie, że to właśnie prawdziwi mężczyźni są w stanie wziąć coś na klatę.Ty jakoś się uchylasz od tego , więc sam rozumiesz.Mimo to, jestem w stanie wyciągnąć do Ciebie dloń, na zgodę . O proszę

wy tęczowi macie inną definicję prawdziwego mężczyzny , ale ja w to nie wnikam to , podyskutuj sobie na ten temat z Biedroniem :classic_cool:

Gość &%!laLX;/.[ RES
abc jak byłaś mała to ci matka chyba pęto kiełbasy na szyi wieszała żeby chociaż psy się z tobą bawiły bo taka pojebana jestes :O