Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

abc101

Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Polecane posty

[zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar o nie kolejna locha , której się ubzdurało ,że jest wyjątkowa i ma wymagania a później wyskakuje taki spasiony artefakt diabła ze swoją fotą i jest wstyd jakie to masz wymagania bejbe ? musi miećnie i mieć zawodowe ? A co, zastanawiasz się , czy masz szansę się załapać? :D:D:D

ja jebie, jaka ty jesteś żałosna :o dobrz że się nie wysilałem w pierwszej wypowiedzi :o

[zgłoś do usunięcia] zgodze sie z tym że abc101 jesteś tępą głupią cipą, kretynką i ignorantką, śmieszna nie jesteś tylko żałosna Też Cie kocham 👄 :D Ale jesteś pewna/y , ignorantką? ;) Termin się nie pomylił może?:D

Rubense ja j**ie, jaka ty jesteś żałosna dobrz że się nie wysilałem w pierwszej wypowiedzi O kurczę, to aż tak z trudnością Ci przychodzi, że musisz się wysilać? :D:D

[zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar nie łapię się byle zlewu na spermę twojego pokroju Rozumiem, jesteś za niski, by do tej półki sięgnąć.:D;) No w sumie to nawet Cie rozumiem.Należy mierzyć siły na zamiary.

całe szczęście , te najwyższe półki zawsze są zakurzone :classic_cool: abc lubi deszcz , pewnie złoty - jak kapie z najwyższej półki na jej twarz :D

abc lubi deszcz , pewnie złoty - jak kapie z najwyższej półki na jej twarz Nie jestem zwolennikiem urynoterapii :D

przestań kurwo spamować stawiam że autorka ma max 16 lat. Może nawet mniej , co? :D

Gość obiad i pranie
"max 16 lat" z definicji oznacza "16 lub mniej" :o Pewnie ssałaś fiuta ojcu, zamiast siedzieć na lekcjach i wychodzą braki w podstawowym wykształceniu.

Gość obiad i pranie
nie pedał, zwyczajna idiotka. Jak były w szkole formy żeńskie to też ssała fiuta ojcu zamiast się uczyć.

Juliusz Cezar "Nie jestem ZWOLENNIKIEM urynoterapii" uuuuaaaa achtung panowie pedał Po czy tak wywnioskowałeś? Nie zrozumiałeś pojęcia ;"urynoterapia"? :D A może Ci się marzy jakiś gej, kotuś?;)

Gość buhahacv
tak sobie własnie czytam i tak sie zastanawiam nad sensem tego pytania: Panowie, co sobie myslicie, gdy przechodzi obok Was kobieta?

Gość dowody na głupote
abc101 [zgłoś do usunięcia] zgodze sie z tym że abc101 jesteś tępą głupią cipą, kretynką i ignorantką, śmieszna nie jesteś tylko żałosna Też Cie kocham Ale jesteś pewna/y , ignorantką? Termin się nie pomylił może? Wg słownika języka polskiego: ignorant człowiek wykazujący się ignorancją, brakiem podstawowej wiedzy; nieuk

[zgłoś do usunięcia] obiad i pranie nie pedał, zwyczajna idiotka. Jak były w szkole formy żeńskie to też ssała fiuta ojcu zamiast się uczyć. A co to znaczy "formy żeńskie" ? :D A poza tym jesteś obsceniczny w tych wypowiedziach, buuuuuuuuuuu

Gość alicja prohibicja
hahahahahaha, 16:42 [zgłoś do usunięcia] abc101 Juliusz Cezar "Nie jestem ZWOLENNIKIEM urynoterapii" uuuuaaaa achtung panowie pedał Po czy tak wywnioskowałeś? Nie zrozumiałeś pojęcia ;"urynoterapia"? A może Ci się marzy jakiś gej, kotuś? jaka tępa strzała, kolo 'wyostrzył' o co mu chodzi, a ta i tak nie załapała

Gość buhahacv
wydaje mi sie abc, że troche sie pogrążasz

[zgłoś do usunięcia] dowody na głupote abc101 [zgłoś do usunięcia] zgodze sie z tym że abc101 jesteś tępą głupią cipą, kretynką i ignorantką, śmieszna nie jesteś tylko żałosna Też Cie kocham Ale jesteś pewna/y , ignorantką? Termin się nie pomylił może? Wg słownika języka polskiego: ignorant człowiek wykazujący się ignorancją, brakiem podstawowej wiedzy; nieuk ok, cieszy mnie, że choć teraz zajrzałeś/aś do słownika.Lepiej późno niż wcale :D

Gość mozna
abc , nie kompromituj nas kobiet swoim quasi inteligentnymi wypowiedziami ...:o

obserwuję ten temat od początku, nawet chciałam trochę bronić autorkę bo sama sobie kiepsko radzi, ale widzę że faktycznie, z każdą wypowiedzią jest coraz gorzej

Gość prawiczy prawiczek 28
Ostatnio widziałem w autobusie fajną dziewczynę. Dokładniej to tył fajnej dziewczyny z interesująco szerokimi biodrami w ciasnych jeansach. Czy to dobra odpowiedź? :P

[zgłoś do usunięcia] Juliusz Cezar abc101-> nie odwracaj kota ogonem pedale taka wpadka Wpadka? w moim wykonaniu? Nigdy w życiu.W końcu mamy antykoncepcję :D;)

Gość dawaj gnata
też odnoszę takie wrażenie

[zgłoś do usunięcia] Ania z Poznania obserwuję ten temat od początku, nawet chciałam trochę bronić autorkę bo sama sobie kiepsko radzi, ale widzę że faktycznie, z każdą wypowiedzią jest coraz gorzej Ooooooooooo, nie ma to jak damska solidarność :D