Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jak myslicie?

Jakie prawdopodobieństwo ciąży ?? WEJDŹ

Polecane posty

Gość jak myslicie?

Napiszcie proszę, co o tym sądzicie. Kochałam się z mężem do końca w 17 i 21 dniu cyklu. Mam nieregularne miesiączki, ale wyliczyłam średnią z ostatnich 4 m-cy i wyszedł mi cykl 32-dniowy. Dzisiaj mam 33 dzień. A okresu brak. Zrobiłam rano test-wynik NEGATYWNY, ani śladu 2 kreski. Ale miesiączki jak nie było tak nie ma. Zastanawiam się, czy może zrobiłam za wcześnie ten test ? Czy któraś z was miala podobnie i okazalo sie, ze mimo to jest w ciąży?

Gość majka25250
Hej ja zawsze trzymałam się takiej zasady i mimo że zżerała mnie ciekawość i niepewność, wolałam wydłużyć czas zrobienia testu, niż później mysleć a może za wcześnie zrobiłam. Test przeważnie robiłam ok 24 dni po ewentualnym zapłodnieniu i zawsze wychodził mi prawidłowy wynik - lub = , także byłam pewna na 100% czy zaszłam czy nie. Wystarczył mi tylko 1 test i miałam odp. A u Ciebie ile dni minęło od możliwego zapłodnienia? pozdrawiam

Gość jak myslicie?
majka-- > licząc od 17 dc to juz 16 dni minęło. Chyba że zaszłam później. Ale wydaje mi się (może mylnie), że jesli bylabym w ciąży, to dziś powinna być już druga, nawet bladziusieńka kreska.

Gość jak myslicie?
Aha, wczoraj czułam mocny ból jednego jajnika. I teraz bądź tu mądry: ból towarzyszący implantacji, czy ból przed okresem ?