Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonek

JESTEM PEWNA ZE WYNIK MAM TALENT BYL USTAWIONY

Polecane posty

Gość wkurzonek

A TELEWIZJA TVN I ICH PROGRAMY SĄ ZEREM

ja w ogole nie kapuje czemu ta cala Jeszka przeszla:O m przeciez Kamil byl n srodku i to jemu nalezala sie wygrana!! :O :(

Gość Ale BEDNARKOWI utarli
co wy gadacie BEDNAREK MA ZESPÓŁ niedawno wydali płyte, koncertuja oni ZAROBIĄ TE 100tysi w pare tygodni zresztą i tak chyba dostał kase za drugie miejsce :O

Gość wkurzonek
a co to ma do rzeczy :O prawda taka ze ludzie oszaleli na pnkcie bednarka i to on napewno dostal najwiecej glosow, lub Piotr. a nie jakas tam welc.....

to jest jakaś porażka !!!!!!!!!! ta gówniara mala wzięłam ludzi na litość ! bo kurwa dom chce sobie pobudować i skrzypce kupic ! to jest takaś tragedia ! to niest niemożliwe , że ona miaął więcej głosów od Kamila ...

Gość ten bednarek
ten bednarek zarzucił takim fochem po krytyce jak jakas baba!!! sodówa juz mu iderzyła do głowki!! a to dziecko to wygralo tylko dlatego ze opowiedzilo o biedzie i klopotach finansowych swojej rodziny...to jest niesprawiedliwe!!!!!!gepert spiewała to miliony razy lepiej niz to dziecko!!

Gość justynaaaaaaaaa
Kamil przez cały program był jakiś taki smutny, normalnie inny człowiek. Ja uważam, że to już wcześniej zostało wszystko wyreżyserowane.....

Gość ten bednarek
a ta nagroda dla joszki to juz zupełna parodia....wyszlo tak ze wpadła w oko prezesowi firmy apart... zawiodłam sie ta edycja!!!

Gość ten bednarek
justynaaaaaaaaaaa on strzelił focha bo mu sodówa uderzyla do główki

Gość sldvhcbck ndifgbveif
no ja tez od razu jak sie dowiedzialam ze nie wygral to na kafeterie bo tutaj temat napewno zostanie poruszony ;d niestety nie ogladalam bo nie mialam jak ale juz wiadomosci do mnie dotarly i kurwa !! co to ma byc on powinien wygrac, juz po pierwszym jego wystepie zaczal miec tysiace fanek w polsce i ze niby ta mala wygrala ? ze co? przeciez ona ma glos jak chlop, maly tranzwestyda jakis albo obojetniak, jak dla mnie to ten program to jakis szajs........ zal to foremniak ustawila to ma wygrac ;/

Gość wujek Wacek.
bo to jest program dla idiotow

Gość rtttytytytynn
tez mialAM WRAZENIE ZE KAMIL PRZEZ CALY FINAL JAK POKAZYWALI BYL JAKIS SMUTNY

Gość justynaaaaaaaaa
może i racja, że sodówa mu uderzyła, ale taka jest prawda, ze i tak zrobi a w zasadzie już zrobił większą karierę od Magdy i ta wygrana nie była mu do niczego potrzebna. Szkoda mi tylko Piotrka

to jest niemożliwe że ona dostała więcej głosów.. a z Jeszka to juz w ogóle jest żalosne. to Kamil miał dostać tą kase !!!!!!!!!!!

on sie najaral ;d dlatego byl smutny, czlowiek raz sie smieje a raz jest przygnebiony, u niego wyszlo akurat na drugie ;d i tak jest najleszy, a program powinien byc od 16 lat a nie wpuszcza biedne dzieci i dziewczynki z zapalkami bo tak ta mala wyglada yhhhh i na litosc ludzi bierze, az mnie nosi

Gość radfgfgfgfg
Kamil byl smutny no i co z tego?? Bo pomyslal, że ludzie wybiora małą. I wezcie z tymi teoriami spiskowymi przypominacie mi kogos znanego.

Gość justynaaaaaaaaa
jasne ku*wa jarał przed finałem na żywo..... ludzie to mają wyobraźnię

Gość ten bednarek
wczesneijsze edycje wygrywali naprawde ludzie utalentowani a tym razem taki klooooooooooooooooooops!!! to jest naprawde zalosne!!! nawet nie miałam malego dreszczyka jak spiewało to dziecko!! totalny bezsensssssssssss

Gość radfgfgfgfg
tĘ kasę, analfabetko jedna.

przypominamy niby kogo? co z tego ze wszscy stawiaja ze tobylo ukartowane, przeciez i tak bylo i nie ma inneej opcji macie racje dzieki temu programowi kamil zrobi teraz wielka kariere mam przynajmneij taka nadzieje a ta mala dostala kase i tylko, bo kto ja niby bedzie pamietal? foremniakowa? zapomni za tydzien ;p

Gość ten bednarek
ta edycja to DNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO nadal jestem w szoku!!! ona powinna wygrać eliminacje w programie 5-10-15 a nie mam talent!!!!

Bednarek najlepszy był w eliminacjach później rónia pochyła w dół :(

Gość ten bednarek
A BEDNARKOWI ODBIJA SODÓWA WIEC DOBRZE ZE NIE WYGRAŁ

no dokladnie, najlepiej ja do programu "od przedszkola do opola" dostala by prezencik i niech sie cieszy dziecinka

Zydoski TVN :classic_cool:

Gość ojaaa, uwielbiam tą piosenkę
ej, coWyadacie, że Bednarek był smutny? Na p[oczątku był wesoły przecież. Śmiał się. Gdy Kuba mówił, że na facebook'u wpisał się nawet Benedykt XVI, to się śmiał itd. On dopiero posmutniał, gdy Kuba tam zaczął dogryzać.

Gość ojaaa, uwielbiam tą piosenkę
A z tym, że odbija mu sodówa, to się zgodzę. Już wcześniej to zauważyłam, dlatego nie chciałam, by wygrał.

Gość odwalcie sie
od tej malej ! wzruszyla mnie i wszystkich moich znajomych do lez. jak nie macie serca to wasz problem !