Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sutlive

TYLKO DLA PAŃ!! JAK CZĘSTO SEX?

Polecane posty

Ja też uwielbiam sobie np w niedziele poleżeć, a mój facet wtedy wstaje i przynosi mi śniadanie do łóżka...

Gość sex z Koziej Wólki
małżeństwem jesteśmy 22 lata, udało nam się 3 dzieci począć i wychować i ciągle seks jest dla nas czymś wyjątkowym. Seks jest u nas spontaniczny, czasami mamy ochotę 3 razy dziennie się kochać [bez wiagry mój ślubny potrafi takie cudeńka czynić]. Nasza najdłuższa przerwa to 3 dni [chyba, że rozłąka nam to uniemożliwiła]. Ciągle mamy "chrapkę" na siebie, nasze "wygibasy łóżkowe" dość długo trwają, mój mąż w tych sprawach nie uznaje pośpiechu. Często jest tak, że ja nawet nie mam początkowo ochoty, ale po jego "zabawach" nie mogę doczekać się spełnienia. Na szczęście, rozumie też, że ja czasami nie jestem chętna do igraszek, ale nie omieszka mnie wówczas przytulić i ukołysać do snu, a czym to się kończy? Jedno jest pewne, nigdy przez te wszystkie lata nie uprawiałam seksu ze swoim mężem wbrew mojej woli. Ps. W czasach młodości potrafiliśmy się "parzyć" [zna ktoś takie powiedzonko?] codziennie po kilka razy,. Teraz nieco pofolgowaliśmy, chyba starzejemy się...

No to nie jest jakaś bardzo świeża sprawa. Doceniaj to ciepło i komfort. Ja uważam, że związki się zmieniają. Nigdy nie jest tak samo gorąco cały okres związku, bywają gorętsze czasy a bywa całkiem letnio. Jeśli zrobić wykres to pewnie wyglądałoby to jak sinusoida.

Gość łonax88x
4-5 razy w tygodniu uprawiam seks. Ochotę mam na więcej ale sił tylko na tyle ;) Jestem w związku 3,5 roku, mieszkamy razem. miałam krótki okres ze wcale mi się nie chciało ale po odstawieni jasminu i powrocie do diany35 ochota wróciła :D