Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdawasdka

szlachetnapaczka.pl ... noz sie w kieszeni otwiera

Polecane posty

Gość powiem szerze ze los
rodzin z 2-6 dziecmi mnie nie rusza. przykro mi. jak mozna narobic tyle bachorow :-O masakra jakas:-O kobieta 27 lat, samotna matka i 4 dzieci. wiec ona od 10 lat tylko rodzi :-O rzygac mi sie chce. lzy mi poplynely czytajac o starych samotnych, choryych ludziach, ktorzy nie maja pradu i nie maja na lekarstwa, chodza do lasu zbierac drewno. ale reszta? do roboty dziecioroby:-O

Gość kronios
ale Kk popiera takie bezmyslne dzieciorobstwo - w biedzie głodzie ciasnocie smrodzie brudzie -cóz to jest 6-8 dzieci / jest wielu takich co maja nascie dzieci - -nawet 16, 17 a sa i tacy co maja 20 - ikony KK

Gość oeiwopeowq
tylko napisz jeszcze, gdzie tę robote znalezc, ja szukam w Poznaniu czegokolwiek od ponad roku, i nie mogę znalezc pracy nawet w sklepie, na kazdą gównianą oferte jest po 100-200 chętnych..., nie mam pojęcia co robią ludzie na Podkarpaciu....

Gość i takie dzieci
I takie dzieci ktore glodne,chlodne i bite kleszka moze sobie molestowac za paczke cukierkow!

Gość powiem szerze ze los
jak nie mozesz roboty znalezc to bachorow nie rob !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to takie trudne?????????????????????????????

Gość kronios
no wlasnie - wielorodki powiiny dostawac bezplatna antykoncepcje lub miec wlozona spirale ale lekarz katol w publicznej przychodni tego nie zrobi -i tak sie biedota mnozy

Gość vghjl
a religijne i polityczny zjeby to popieraja

Gość Markiz ten Zad
Jego rodzice w rozpaczy widząc jaki świr im się urodził postanowili się wysterylizować aby nie rodzić więcej takich ułomnych dzieci . Nie mogli z nim wytrzymać więc oddali go na wychowanie do kafeteriii ;) Efekt okazał się przerażający . Pozostaje mieć nadzieję że kafeteria jako dobry opiekun wydała mu zakaz zbliżania się do płci przeciwnej , aby nie rodziło się więcej takich po * * * *ńców dlatego ów osobnik całe dnie spędza na pisaniu bluzgów . Krew do zalewa że nie może sobie po* * chać . ;)

Ciężko cały czas czytać tych wszystkich chorych ludzi którzy zieją nienawiścią, naskakują na Polaków, na kościół katolicki, na naszą wiarę. Do tego doszło w tym kraju. Obrażają nas ile chcą ale my jak wspomnimy słowo "żyd" jest piekło.

Gość no właśnie spirala
dobrze że o tym się wspomina. Najlepszy i najtańszy - wyłączając sterylizację, która jest nielegalna, sposób antykoncepcji. Ale te kobiety nie mogą jej zastosować bo: a) nie słyszały o niej wcale b) coś tam słyszały, ale że to zabijanie dzieci, że dzieciątko się rodzi ze spiralą w główce itd. c) myślą że grozi to w jakiś sposób ich zdrowiu d) nie mają pieniędzy, a zresztą - może by uskładały te 200 zł, ale nie wiedzą, że to tyle, nie ma w necie cennika, trzeba chodzić do ginekologów i pytać, a: e) ginekolog nie przedstawi jasnej oferty, a będzie odradzał, zniechęcał, odmawiał, sugerował antykoncepcję doustną - niewykształcona osoba z kompleksami nie powie lekarzowi: przestań pan pieprzyć, wiem czego chcę f) nie w każdym małym miasteczku jest dobry ginekolog "od spiral" - niektórzy wcale tego nie robią więc nie mają wprawy g) o spirali na NFZ nie ma co marzyć - jeśli któraś zdesperowana odważyłaby się iść do ginekologa na NFZ.

Gość dakotaaaaaaaaaaa33
Założenie spirali to ból nie do opisania. Od tabletek się tyje i rosną wąsy. Próbowałam różne. Rozregulowałam sobie organizm do tego stopnia że mam miesiączkę raz na pół roku, co dwa tygodnie. Schudnąć nie mogę (+25 kg). Stosunek przerywany nie pewny. Co proponujesz ? Jestem wykształcona i co z tego ? co mi daje wiedza ? :):) Żaden sposób nie jest dobry. Ewentualnie prezerwatywa. Też może peknąć ;)

Gość dakotaaaaaaaaaaa33
ps. spiralę czuje się podczas stosunku tzn mężczyzna czuje. Nic przyjemnego.

Gość zerlina
KK to jest tej siły cząstka mała co wiecznie zła pragnąc wieczne zło dziala

Gość zerlina
ale co jest tansze-200 zł na spirale i spokoj na pare lat-czy mnostwo tysiow na niechciane dzieci? w gazetach piszą ze wychowanie jednego dziecko przez 19 lat kosztuje od 200 do 600 tys -jasne patologia wydaje mniej -ale i tak na jednego bachora ida tysiace -wiec co to jest przy tym te kilkaset zł na spirale , która zapobiega przyjsciu na swiat nieszczesnikow skazanych na biede?

Gość erewrwerwe
ja znam babke co od spirali zmarła na raka, wprawdzie kiedyś one były znacznie gorsze ale i tak... tylko debile albo 12- latki pisza, to się zabezpiecz jakby to było takie bezproblemowe... Od tabletek moze byc potem ciaza mnoga, ostatnio przez nie coraz częsciej do tego dochodzi

Gość erewrwerwe
zerlina- naprawdę głupio rozumujesz, ale jesteś osobą co ma kasę, nieprawdaz? Wyobraz sobie, że jest kupa ludzi, którzy nie sa w stanie odłozyc 200 zł na spiralę, i to nigdy. Ludzie w skrajnej nędzy - dla nich taka kasa to jest na np. miesiąc jedzenia... Sama pamiętam czasy jak się utrzymywałam w 4 osoby z jednej renty, i dla mnie 50 zł to był majątek. Reprezentujesz typowe myslenie na zasadzie że syty głodnego nie zrozumie. Bieda jest naprawdę straszna, wiele osób nie ma od kogo pozyczyc nawet 50 zł, ktos powie, niech ida do pracy, ale jak ją znalezc, jak np. zamiast ubrań masz szmaty, buty dziurawe, ubytki w zębach... Sama kiedyś chodziłam przez rok bez górnej dwójki!!! Z kasa naprawdę jest łatwiej, nawet zeby isc do sklepu trzeba miec ponad 100 zł na badania sanepidu, do wielu prac potrzeba samochodu- tez kasa...

Lepiej iść do dobrego lekarza ginekologa, zrobić badania hormonalne i dobrac odpowiednie tabletki, tak żeby sie nie tyło i w ogóle. Ja tak zrobiłam i jestem przez szczęśliwa jeśli chodzi o moje życie seksualne. Nie żal mi rodzin z 4, 5 < dzieci bo to jest patologia, żeby tyle dzieciaków narobić. Ponad to w tej szlachetnej paczce śmieszne są teksty typu np: "Maria (55l) samotnie wychowuje dwójkę dzieci Jana (25l) i Danute (21l) (....)" przecież to są dorośli ludzie, stare konie, zdolne do podjęcia pracy :|

Gość nieDajmy SIę Zwariować!!!
zauważcie że w tę akcję się mocno angażuje Federacja Młodych Socjaldemokratów.I wszystko jasne. Ugrupowanie hołdujące ideologii pseudojanosikowej - zabrać jednemu, dać drugiemu (najlepiej takiemu któremu się robić nie chce)... Trzeba to nagłaśniać, lepiej dawać datki na sprzęt do szpitali itp. to rozumiem, ale dla jakichś zdrowych byków obiboków i nieudaczników? WAŁA!

No dawanie lodówek i pralek jest bez sensu. Co to ma im dać ? Większość w "marzeniach" ma żywność, ubrania, dywany, lodówki. Wszystko na kolejny rok życia. Wartość paczki parę tys. To NIC nie zmieni. I nie zlikwidujemy NIGDY takich ludzi, bo byli są i będą. W USA, Anglii, Niemczech niby poziom życia i wiedzy wyższy i co z tego ? Tak samo są rodziny co mnożą się w biedzie.

Gość jdksdsa
o, juz nawet i takie co 4 bachory sobie zrobią szczekają... mimi- lec lepiej do zwoich dzieci, gdzie twoje miejsce, jakbyś nie wiedziała, to sama jestes patologią wg wszystkich na tym forum

Gość sama jestem w ciezkiej
sytuacji ale jak poczytalam na tej szlachetnej paczce to rece zalamuje; Pani Zofia (45 l.) i Pan Eugeniusz (44 l.) mieszkają razem z piątką dzieci: Martyną (24 l.), Pawłem (23 l.), Kamilem (19 l.), Kamilą (11 l.) i Krzysztofem (9 l.). Przyczyną trudnej sytuacji jest trudność w utrzymaniu tak licznej rodziny z niewielkiej emerytury pana Eugeniusza (1270 zł) oraz pensji pani Zofii (1300 zł). Dzieci również starają się podejmować pracę, jednak nawet łącznie z ich dochodami (dodatkowe 800 zł miesięcznie) trudno jest związać koniec z końcem. Dodatkowo rodzina boryka się z alkoholizmem pana Eugeniusza. Siedmioosobowa rodzina mieszka w czteropokojowym mieszkaniu, wymagającym odmalowania. Wysoki czynsz (1089 zł) pochłania większość przychodów. Niedługo najstarsza córka urodzi dziecko i rodzinie przybędzie kolejny członek. Po zapłaceniu rachunków, dochód na jedną osobę wynosi 384 zł. Pani Zofia boryka się z zadłużeniem za czynsz w wysokości 4000 zł oraz comiesięczną spłatą kredytu za mieszkanie. Rodzina najbardziej potrzebuje żywności oraz farbę, aby móc odmalować mieszkanie. Z powodu zbliżającej się zimy, przydałaby się także ciepła odzież da dzieci. MOja corka ma 17 lat i zeby miec na kosmetyki roznosi ulotki za 100 miesiecznie

18:50 [zgłoś do usunięcia] oeiwopeowq tylko napisz jeszcze, gdzie tę robote znalezc, ja szukam w Poznaniu czegokolwiek od ponad roku, i nie mogę znalezc pracy nawet w sklepie, na kazdą gównianą oferte jest po 100-200 chętnych..., nie mam pojęcia co robią ludzie na Podkarpaciu.... Nosz kurwa cos mnie trafia.Na oferte 100-200 chetnych.To nogi za pas i zaprdalaj w miasto popytac byle gdzie!!!!Chocby klatki sprzatac jak ja za marne grosze.A nie jeszcze czekac z zalorzonymi rekami az UP szanownej pani prace znajdzie,a najlepiej sprezentuje jakis kursik za który normalne czlowiek placi ciezkie pieniadze. Jak slysze takie peerdolenie to........!!!!!! Internet masz to naucz sie z niego chociażby szydełkowania i sprzedawaj serwetki!Cokolwiek!!!Nie mowie ze ty taka jestes ale niestety taka najczesciej jest postawa bywalców UP Taka prawda

Gość ja nie bralam
a ja nie bralam tabtek i tez rosna mi wasy:O:O:O :D

Gość oeiwopeowq
bywalców UP??? Ja nawet nie jestem zarejestrowana tam, przeciez w UP nie pomagają w znalezieniu pracy... :( O czym ty piszesz w ogóle??? Ja daję ogłoszenie co dwa dni, odpowiadam na kazde i gówno... Nawet sprzątania ani opieki nad dzieckiem za 5 zł nie udało mi się znalezc,

Gość frgvbagrt
oeiwopeowq,tepa jestes ty,bo naparwde biedny,nieroszczeniowy człowiek,do tego nei cieciorób nie marzy nawet o kosmetykach,tylko o żarciu,cieple i takich przyziemnych rzeczach. To co przeczytałam to aż mnei zatkało. Ludzie,majacy dorosłe dzeci powyzej 20 lat ,wraz z tymi dzecmi dorosłymi marza o kosmetykach. Mam zamiar takeij rodzinie z 20 mydeł wysłac i do tego list,ze najpierw niech sie umuja,a potem idą zarobic na te kosmetyki o których marza. Nie jestem za prostytucja,ale jak juz ktos ma takei marzenia o kosmetykach,to niech raz,dwa komus obciagfnie i wtedy bedzie miał na marzenia,kosmetyki. Rozumiem żrec im dac,ale zeby kosmettyki,lalki barbi,pralki nowe,nowe garnki i w ogole wszystko nowe,to juz zakrawa na bezczelnosc.

Gość oeiwopeowq
Nie jestem za prostytucja,ale jak juz ktos ma takei marzenia o kosmetykach,to niech raz,dwa komus obciagfnie i wtedy bedzie miał na marzenia,kosmetyki. OMG... juz rozumiem skad bierze się twój poziom. Współczuję ci serdecznie... :)

Gość frgvbagrt
oeiwopeowq,iuwazasz,ze źle mysle? Ludzie,którzy nic ,dosłownie nic nei robią aby polepszyc swoją i rodziny sytuacje materialną są gorsi od tych,co sprzedaja swoje ciało,bo prostytutka czy dziwka meska cos robi,a nei czeka aż ktos cos im da i do tego nowe.

Gość frgvbagrt
Na papierosy,kawe,alkohol to bieda ma,ale na garnki aby sobie kupic,łożko dla dzeci i wiele innych przedmiotó,to bieda nie ma i czeka tylko na głupich,naiwnych ludzi aby im kupili i im dali.

21:42 [zgłoś do usunięcia] oeiwopeowq bywalców UP??? Ja nawet nie jestem zarejestrowana tam, przeciez w UP nie pomagają w znalezieniu pracy... O czym ty piszesz w ogóle??? Ja daję ogłoszenie co dwa dni, odpowiadam na kazde i gówno... Nawet sprzątania ani opieki nad dzieckiem za 5 zł nie udało mi się znalezc, Dajesz ogłoszenie i sama na nie odpowiadasz?No to ja się nie dziwię ,że nie masz pracy he he... :P

No pewnie,najlepiej lezec do gory brzuchem z telefonem przy uchu i szukac pracy."Oh nie ma?A to dziękuję".I dalej w komono śmignąć. Powtarzam : kurtka na plecy i w miasto szukać pracy.