Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asdawasdka

szlachetnapaczka.pl ... noz sie w kieszeni otwiera

Polecane posty

Gość hamilkarr
w polsce co najmniej 3 mln ludzi zyje w biedzie -jest zjawisko dziedziczenia biedy bezrobocia patologii wielorodztwa- jakos bog im nie pomaga- gdyby ci debile stosoowali antykoncepcje i nie rozmnazali sie jak króliki to zakres biedy i patologii byłby duzo mniejszy - wpadki przy antykoncepcji zdarzaja sie sporadycznie a przy NPR- dzieci sie sypia non stop- przyjać dziecki z wpadki NPR?hha a-ajesli to 5, 10 15 dzieckio a nędza piszczy? dla mysalcego czloweika kazdy kaplan to gówno i skurwiel a nie autorytet

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
Jessica, Brayan.... patologia jak nic

Gość rozstepowa dama
mi tez sie noz otwiera w kieszeni, weszłam na moja okolice, i szok, ludzie którzy maja piekne domy obydwoje pracuja, maja auta itd prosza o zywnosc oraz reczkiki posciele szok...

Gość tez sie zgadzam
Pan Andrzej (52 l.) i Pani Iwona (46 l.) wychowują szóstkę dzieci: Piotra (22 l.), Basię (16 l.), Madzię (13 l.), Michała (9 l.) i Małgosię (9 l.) oraz Wojtusia (5 l.) xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx 2-3 dzieci nie wystarczylo trzeba bylo jescze rodzic 6 dziecko w wieku 41 lat :-O

Gość hamilkarr
Kkjest najwiekszym producentem nędzy przestepczosci i patologii na swiee- vide katolicka ameryka łącinska i filipiny-gdzie biedni wielodzietni rodzice za pare dolarów sprzedaaja dzieci do burdeli- w dzieki srodkom anty i sterylizacji mozna by tego uniknąć

Gość oł jee
no i tak to jest, Ty tu bluznisz a my"mohery" potem się musimy za Ciebie modlić , żebyś nie podzieliła po śmierci losu tych którzy uznani zostali za 'chwaty na spalenie"...;) Pózniej w czyściu jest jęk i płacz, co ja narobiłam(łem).Pózniej ktos mówi jeszcze że to Bóg skazuje na piekło.Taa, sami się skazujemy -jeżeli całe życie pomiatamy Panem Bogiem i lżymy Jego sługi. No ale co zrobić, każdy sam zapracowuje na swój wieczny los. Przy okazji też i na ten tu na ziemi . Ja widzę że Ciebie koleżanko(kolego) o kilku nickach (wczoraj zdaje się byłeś(łaś) morhibą ;) dziś raumarike ringerikie haacostam -to aż skręca ta nienawiść. Nie boli Cię może wątroba z tego ? Pózniej ha ja ze swych podatków będe musiała utrzymywać Ciebie jak pójdziesz na rentę , bo Ci wszystko powysiada z tego stresu .Jak kogoś tak żółć zalewa to nie jest zdrowo oj nie ... Za refundację leków dla Ciebie kto będzie płacił-my wszyscy. Ja nic nie mam przeciw temu, ale Ty to sobie robisz na własne życzenie . Dokładnie jak te mamuśki wielodzietne.

Gość hamilkarr
chodzilam do szkoly z oosbami z biednych , wielodizetnych rodzin -nędza straszna -co rok, 2 lata nowe dziecko a jakos nie znalezli sie dobrzy ludzie którzy by im pomogli-bo tkaich nie ma -hahha,, Kk nic sie nie zmienił od starozytnosci -nakazuje produkcje jak najwiecej dzieci w jak najwiekszej nedzy na jak najmniejszym metrażu - a debile go sluchaja - Kk wszedzie wpycha swe brudne krwawe macki - i kaze mordowac ateistów

Gość oł jee
Pan Bóg pomaga tym którzy się do niego zwracają . Tym którzy trzymają się od Niego z daleka , nie wchodzi chyba raczej w drogę . Nie wciska sie nigdzie do nikogo na siłę . Więc nie bajeruj , dlaczego Bóg nie pomaga rodzinom takim czy takim, może zwyczajnie w tych rodzinach też tak się o Nim wyrażają jak Ty ? W takim razie się nie ma co dziwić . Wtedy szatan rządzi i nimi miota jak mu się podoba . A pomyłki są zarówno w NPR jak i antykoncepcji sztucznej . Tyle że przy sztucznej są tego gorsze konsekwencje.

Gość oł jee
Ty wiesz o tym że powinnaś się leczyć psychicznie prawda? Mam nadzieję że coś zażywasz. Mało skuteczne-może zmień psychiatrę na innego ?

Gość oł jee
nie żebym kpiła czy coś, piszę to absolutnie serio i poważnie .Dziewczyno Ty naprawdę jesteś bardzo poważnie chora. Zdrowa osoba nie wypisuje pod coraz to innymi nickami, takich paranoizmów . Tobie się mówi, jasne podaje dowody a do Ciebie nic nie dociera.Jesteś kompletnie odklejona od rzeczywistości . Kompletnie .

Gość hamilkarr
przy metodach naturalnych wpadki sa bardzo czeste - bo organizm kobiety to nie zegarek zeby wszystko naregulowac--a t e osoby ze szkoły to pochodziły akurat z reliigjnych rodzin -coz bog im nie pomogł- wg naukowcow prawdopodobienstwo wpadniecia w nedze jest 10 razy wieksze w przypadku posiadania 4 dzieci niz posiadanai tylko jednego-religijne zjeeby nie rozumieja ze łatwiej i taniej jest wychować , utrzymać wyżywic wyksztąłcic 1,2 , 3 dzieci niz 5 , 10 15, - Kk kocha biede i chce zeby wsyscy byli biedni i wielodzietni

oł jee podoba mi sie to co piszesz i podoba mi sie to co piszesz o Bogu :) a co większości " darczyńców " tutaj - może jeszcze w biedzie nie byli ,może jeszcze im życie tyłka nie skopało , może jeszcze nigdy nie potrzebowali pomocy ? Może . Bardziej błogosławione jest jednak dawać niż brać :)

Gość Appap
nie widzisz że to troll ? pełno tu takich popaprańców pierdoli w kółko jedno i to samo ,rzygać się chce

nie wdawaj sie z trolem w dyskusje ,bo to bezcelowe . Nie wiem czy to projekt czy osoba z jakimś schorzeniem umysłowym - efekt dla forum ten sam .

Gość hamilkarr
myslący czlowiek ma w dupie wszystkie religie i kapłanow bo to szkodniki i opium dla ludu - wszystkie klery zrobiły swiatu tylko złoo

Gość oł jee
thx allium :) Miło że choć jedna osoba rozumie .

rozumiem aż nadto . i jako ktoś kto doświadczył ludzkiej dobroci płynącej z serca i jako ktoś kto miał przywilej pomóc .

Gość oł jee
racja, efekt ten sam . Kiedyś moim znajomym pokazałam tę stronkę , za głowy się złapali co to jest . Trochę sie dziwię że admini kafeterii nie zrobią z czymś takim porządku, tym bardziej że ta osoba nagminnie łamie regulamin . Idę już , mam jeszcze trochę pracy, a tak mi sie dziś nie chce zabrać ;) Mam ostry napad lenistwa ;)

Gość hamilkarr
seryjny mordercy i gwałciciele biora sie przez klery - taki oosobnik chodzi do kosciola, na katecheze do szkoły - i słyszy ze przemoc wobec kobiet jest dobra wiec ją praktykuje zeby spelnic dobry uczynek a kapłan go pochwalił

Gość hamilkarr
księża na księzyc bo to bestie

Gość hamilkarr
czytalam o 27 latce co ma 10 dzieci -oto zywa reklama skutecznosci metod naturalnych Kk jej oczywscie nie pomaga ani reliigijni politycy

Gość etgetge
Czytałam o rodzinach w mojej okolicy i parę rodzin chyba jednak biedy prawdziwej nie zaznało,bo mają nadzieje,z ektos um kupi kosmetyki,perfumy. Jakbym była boedna,to bym o takich fanaberiacvh nie myslała.

Gość hamilkarr
powinni dostawac w prezencie gumki spirale i tabletki po - bo nie produkowali swoich klonow skazanych na nedze

Gość hamilkarr
Kk kocha biede i patologie

Gość accabadora
a politycy sa jego marionetkami

Gość malinche
patogenow powinno sie sterylizowac zanim urodza nascie dzieci -swoich klonów

Gość morhiba
klery to szkodniki potęzne

Gość gtyhuji
demony zła

Gość oeiwopeowq
"etgetge Czytałam o rodzinach w mojej okolicy i parę rodzin chyba jednak biedy prawdziwej nie zaznało,bo mają nadzieje,z ektos um kupi kosmetyki,perfumy. Jakbym była boedna,to bym o takich fanaberiacvh nie myslała." to ci tłumacze, tepaczko, że wolontariusze im zadają takie pytanie, o czym marzą, własnie chodzi o to, ze moze ktoś mógłby jeszcze im coś sprezentowac nie tylko niezbędnego, ale tez cieszącego... :( jak cie to az tak boli, to sie tez zgłos na drugi rok :( Jaki ten naród jest durny