Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olimpuska28

Pozytwyny, czy negtywny test ciążowy?foto

Polecane posty

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
wklejten test jeszcze raz, mi się to zdjęcie w ogole nie otwiera. a ty w ciązy, koleżanko od drugiego linka, i od tego nie pewnego testu.

mnie wygląda jak pozytywny miałam podobny, mój szkrab skończy niedługo 9 miesięcy :)

wg ulotki nieważna jest intensywność kreski, a ja tu drugą widzę, ale ryzykowne jest testowanie przed @. Nie nakręcaj się do środy. Powodzenia

Gość boszeeeeeeeeeeeeee
Olimpuska, bardzo dziekuję ale nadal mi urywa zdjęcie i nie widzę tych kresek :( szkoda ale trzymam kciuki, ja testuję w sobotę :) chyba, że zrobię betę wcześniej :)

Gość maska zorro
Moj pierwszy test robiony w dzien spodziewanej miesiaczki wygladal identycznie,cien drugiej kreseczki bylo tylko widac a dzis jestem mama wspanialego chlopczyka :) Powtorz test za pare dni zobaczysz juz wtedy mocna wyrazna kreseczke druga.Powodzenia

U mnie też tak było że druga kreseczka ledwo widoczna była - teraz jestem w 38tc. Gratulacje.

u mnie pre test i jeszcze jakiś, nie pamiętam nazwy, też pokazywały takie cienie kresek, ale po czasie wyznaczonym w ulotce i nie byłam w ciąży. Wg mnie to jest wynik negatywny.

Ludzie do cholery przemawia przez was zazdrosc czy co ;/;/ przeciez wedac ze test jest pozytywny a tymbardziej ze do @ jeszcze 3 dni . Nie rozumiem takich ludzi jak same nie mozecie i u siebie nie widzicie tej 2 krechy to nie odbierajcie innym tej radosci :/ Gratuluje :) :):)!!!

Gość wygląda na negatywa...........
z pre testem tak jest to jeden z najgorszych mimo, że w aptece wielokrotnie mnie na niego namawiano. Mi wielokrotnie wychodziła 2 kreska widoczna ale zawsze w kolorze białym lub żółtym tak więc to tylko fabrycznie naniesiony pasek, natomiast kupołam taki różówy test z rossmana ok 7 zł i od razu pokazał bladą drugą różową kreskę. Jeżeli kreska jest w innym kolorze niż róż lub blady róż to ciąży z pewnością nie ma

Gość misia1111111111111111111111
no jasne że pozytywny gratuluje

Gość addeeeddee
najlepiej z krwi. Wyjdzie taniej niz kupowanie testow i masz pewnosc :) Pozdr

Gość fryska
Negatywny zdecydowanie... ja parę miesięcy temu też robiłam i też mi wyszła taka bladziutka kreska. I w ciąży nie jestem 😴

Gość olimpuska28
Tak testowałam z porannego moczy, środkowy strumień. Kreska pojawiła się dość szybko, zanim jeszcze zniknął ten czerwony nalot. Była bardzo blada, ale dobrze widoczna, maż powiedział, że widzi różową kreseczkę. Zawsze robię zdjęcie w makro, żeby mieć ww na pamiątkę (nie minęło 5 minut). Po pół godzinie ta kreseczka bardzo zbladła, podobnie jak kontrolna i jest praktycznie niewidoczna, dlatego wkleiłam tu na forum, bo naprawdę często jest tak, że ktoś widzi a okazuje się, że to po prostu ogromna nadzieja a nie kreseczka. Nie nakręcam się, mam już jedno dziecko, teraz staram się o drugie, więc starania są nieco spokojniejsze i bardziej zrównoważone niż przy pierwszym dziecku :) Nie robiłam zdjęcia po upływie wyznaczonego czasu, bo nie będę się przecież sama oszukiwała. A ciążę podejrzewam bo mam jeszcze inne "objawy", które raczej nie wskazują na pojawienie się okresu (nie mam ochoty na słodkie, piersi są obrzmiałe a nie jak zawsze bolące i chce mi się kwaskowatych rzeczy, nie mam typowego nerwa, jak przez każdą miesiączką, no i takie dziwne uczucie od środka, nie ma bólu jak na @, zawsze tydzień przed już miałam skurcze, a teraz jakie jak by puchnięcie czuję, trudno wytłumaczyć).

zrób jutro inny test, bo te pre testy są właśnie bardzo zachwalane, a przekłamują niestety, wiele razy się o tym przekonałam na własnej skórze

hej dziewczyny... Bardzo polecam testy elektorniczne clearblue, wtedy na sto procent bedziesz miala pewnosc czy jestes w ciazy czy nie. Ja z poczatku tez uzywalam zwyklych, tez sie wkurzalam czy widzimy z mezem dwie czy jedna. Kupialm elektroniczny i wlasnie jestem w 3 tygodniu ciazy. Wynik masz za 3 minuty i pisze ktory tydzien. Nie ma nic lepszego jak te wlasnie testy..Pozdrawiam...aha.. I test robilam po 7 dniach jak miesiaczka nie pokazala sie, tak wiec byla to 35 dzien cyklu..pozdrawiam

Gość pozytyw
pozytyw .. powtórz test.. najelpiej rób z porannego moczu

Gość olimpuska28
Powtórzyłam test, robiłam tym co miałam w pakiecie. Test bez dwóch zdań pozytywny. W szoku jestem, naprawdę myślałam, że mam zwidy. Dowód wstawię, jak naładuję baterie, bo mi padły w aparacie. Jeszcze się nie cieszę, bo mam do miesiączki 2 dni, więc wszystko możliwe, ale mam już pierwsze objawy, piersi są obrzmiałe, nie mam ochoty na słodkie i bolą mnie jajniki (akurat to mnie martwi i jest mało komfortowe).Pozdrawiam!

To super, że jednak pozytywny :D bólami jajników się nie przejmuj, to normalne, bóle piersi też, jedynie plamienia czy krwawienia są bardzo groźne i trzeba natychmiast zgłaszać lekarzowi. A już teraz łykaj kwas foliowy 5mg.

Gość olimpuska28
Dzięki, to jestem spokojniejsza. Wzięłam magnez, a kwas foliowy łykam od 3 miesięcy, więc teraz tylko będę kontynuowała :)

Gość monika8002
Olimpuska28 Gratulacje......................

olimpuska, gratulacje :D jajnikami się ie martw, mnie też bolały, ale szybko przeszło, jakoś w 5 czy 6 tygodniu :)

Gość niewiadoma87
Witam! Mam pytanie i bardzo proszę o pomoc. Otóż zrobiłam test ciążowy clearblue ten z plusem w dniu spodziewanej miesiączki i wyszla ta pionowa kreska ale bardzo niewidoczna, bardziej byla widoczna jak otworzylam ten test. Na następny dzień rano powtórzyłam i wyszła taka sama (niczym włos) ale juz ją bardziej widać. Chciałam się zapytać czy któraś z dziewczyn miała podobnie i czy taka kreseczka może świadczyć i pozytywnym wyniku. oto zdjecie http://images38.fotosik.pl/1225/682bd9c6d8fdd301.jpg

Gość neefretari
hej, ja mam taki mały problem, gdyż kochałam się z partnerem kilka razy bez zabezpieczenia, ostatnio nie cały miesiąc temu i dostrzegłam, że strasznie się dziwnie czuję, cały czas chce mi sie spać, nic mi sie nie chce, jak widze jedenie to wyobraza mi sie jego smak, co powoduje chęć wymiotowania, czasem kręci mi sie w głowie i robi ciemno przed oczami i postanowiłam test, ale miałam bardzo dziwny wynik, na poczatku była tylko jedna kreska a po upływie pewnego czasu pojawiła się druga, ale bardzo blada, nie tak wyraźna jak ta pierwsza, co o tym sądzicie?

Gość gość
Ja taki wynik testu uznawałam za negatywny a starałam się o ciążę 3 lata. Kreska jest nie wybarwiona, odznacza się tylko miejsce, gdzie został nałożony barwnik. Też miałam słabą drugą kreskę ale chociaż troszkę różu było a nie, że całkiem biała. No jak się bardzo przyjrzeć to można się dopatrzeć. Ja to traktowałam jako negatywny wynik i przez 3 lata sie nie pomyliłam a jak zaszłam od razu widziałam różnicę.