Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobranocny ogró

czy znajdę gdzieś zabawki z tej bajki?

Polecane posty

Gość dobranocny ogró

witam. Czy któraś z mam na forum nie orientuje się czy znajdę teraz w sklepach zabawki z bajki Dobranocny Ogród? Jakiś czas temu było ich bardzo dużo, w tej chwili nie mogę znalesc. W jednym z marketów powiedziano mi że zostały zwrócone do producenta, ciekawi mnie czy jeszcze gdzieś można je spotkać?

Gość dobranocny ogró
na allegro widzialam ale potrzebuję coś kupić w tym tygodniu, obawiam się ze nie dojdzie.. Widział ktoś w stacjonarnym sklepie?

Gość mireelka90
JA bradzo chwalę sobie ten sklep http://www.mojulubionybohater.pl/ zwłaszcza ze maja oni wszystkie postacie z bajek. A nie w kazdym sklepie zwłaszcza stacjonarnym mozna kupić takie zabawki.

Gość amelia89
Kupowałam w tym sklepie i zabawki sa bardzo dobrej jakości, my zreszta chyba wykupiliśmy wszystkie zabawki ze Stacyjkowa ;) Mój synek troszke zwariował na tym punkcie ;)

Gość hannnka89
U nas Stacyjnkowo, Pszczółka Maja, Auta- to są te bajki w sumie oglądane najczęsciej. Wiec trzeba bedzie też wybrać któras z tych zabawek, aby spodobała sie synkowi.

ja polecam jednak allegro też szukaliśmy długo figurki mario w końcu znaleźliśmy na allegro doszła w 2 dni

Gość peeelginka
My kupilismy tam teraz klocki z Pszczółką Maja. Swoją drogą jakie to jest dziwne ze my będąc dziecmi ogladaliśmy te bajki, i teraz kiedy mamy swoje dzieci one tez je ogladaja i bawią sie takimi zabawkami.

Gość 12121212
z dobranocnego ogrodu pamiętam tylko czyszczenie kamyków aff affem ;]