Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość foreviankaaaaaaaa

JA JUŻ MAM TEGO SERDECZNIE DOSC! ZABIJE SIE!

Polecane posty

Ponoc wszystko moja wina moja owszem w duzym stopniu, ale z ta policja, pogotowiem narobili mi wstydu a nic nie wskórali.. potem do tego szpitala przyjechli przywiezc mi rzeczy, matka siedziała 10 min, nawet nie zadzwonili

To wychodzi na to,ze Ty jestes tam im w ogole nie potrzebna wiec dlaczego na ta impreze Cie puscic nie chcieli ?! na zlosc ? hmm.. wrednych masz rodzicow.. wez badz odwazna pogadaj z ta swoja matka ze jak jej nie pasuje ze mieszkasz z nimi i ze skoro im przeszkadzasz to Ty w najblizszym czasie sie wyprowadzasz zeby miala od ciebie spokoj. Ale zeby wiedziala, ze nie zadzwonisz nie napiszesz i ze zerwiesz z nimi kontakt. Mozesz ja tak postraszyc nie musisz sie faktycznie wyprowadzasz bo pewnie i tak nie masz gdzie. Ale zobacz jaka bd jej reakcja.. moze opanuje sie.

Ona marzy abym sie wyprowadziła i zerwała kontakt, wiem co mówię.. wczoraj wrócili chyba z zakupów i dziwnym trafem nie schowala mandarynek i ciastek a juz dawno byłyby pod kluczem po wydzieleniu mi jednej mandarynki i 2 ciastek(o ile w ogóle).. byłam zdzwiona..ale dziś rano do młodych "przyszedł Mikołaj" i młody mówi dostalismy to i to i cały wór słodyczy a Ty nie.. to juz wiedziałam czemu mandarynki i ciastka nie były schowane.. musiałam się tym pocieszyc..pffff.. rano coś młodzi marudzili i matka :"no od rana nadąsane ryje" juz mam jej dosc z kazdym dniem coraz bardziej nie moge na nia patrzec

A tam sie prezentem nie przejmuj .. ale faktycznie ta Twoja matka to daje popalic.. wez nie przejmuj sie nia, smiej sie z niej, wkurz ja na maxa heheh zeby widziala, ze sie tym wszystkim nie przejmujesz.. a od nowego roku zapisz sie do urzedu pracy i idz se dziewucho na staz.. 890zl czy 980zl [juz nie pamietam] bedziesz miala dla siebie. Narazie to wytrzymaj i nie zawracaj sobie nia glowy bo wiesz jak to mowia.. im starsze to glupsze :P