Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawaleta

Można być z kimś bez miłośći?

Polecane posty

Gość lawaleta

ani grama uczucia?

jest całe mnóstwo takich związków-z przyzwyczajenia albo dla kasy

Gość lawaleta
chodzi mi taki zwyczajny związek bez finansów, bez korzyści materialnych. oparty na związku fizycznym i psyczicznym i pytam tu raczej o facetow, czy mogę się związać z dziewczyną bez uczucia?

Gość Norma dziewczyno
90% związków jest bez miłości, może z jakimś tam uczuciem ale to stanowczo za mało - ludzie łatwo się poddają i wolą spokój i drugą osobę przy boku niż żarliwe uczucie, pełno tego naokoło to oczywiste

Gość lawaleta
a gdyby na drodze takiej osoby w związku bez uczucia, pojawiła się druga, która by go potrafiła kochać i zagwarantowala wielkie uczucie, poszłaby na to?

Gość dobre dobre dobre
pewnie by poszedl ale na malzenstwo nie licz

Gość dobre dobre dobre
i nie tylko z wieloletnim stazem.

Gość xoox
ja wolę być sama, tym bardziej, ze nikt nie sprawdza jak gospodaruję czasem i mogę się polenić do woli

Gość lawaleta
związek nei oznacza uwiązania, nawet taki z miłością, kiedy się kogoś kocha, pozwala się mu żyć tak jak chce. i właśnie to się w tej osobie kocha. wszystkie wady i zalety. ja to tak widzę. mam nadzieję, że miłośc jest silniejsza niż jakiś związek bez uczucia. tylko, nie wiem czy jeżeli facetowi się jedynie dziewczyna podoba, a dziewczyna kocha tego faceta, to to wystarczy, hm?

Gość dobre dobre dobre
wlazlas do lozka zonatemu facetowi?

Gość xoox
mozesz się wiazać bez uczucia, tylko nie zapomnij powiadomić o tym swojej wybranki

Gość lawaleta
haha, nie, spokojnie. własnie ja kocham pewnego faceta. bardzo kocham, a wiem, ze jest teraz związany z inną z powodów hmm.. fizycznych? korzyści fizycznych. i zastanawiam się, czy gdybym z nim się spotkała, porozmawiala i powiedziala co czuję, to miałabym szansę.

Gość lawaleta
?

Gość dobre dobre dobre
szanse na co?

Gość lawaleta
czy dałby mi szansę na związek. bo wiem, że on... potrafiłby być z kimś z miłości, choć do tej pory nigdy nie był. tamta dziewczyna dawała mu czego tylko chcial i w ten sposob się związali.

Gość dobre dobre dobre
zwiazek jasne ze by dal ale bez slubu. A co ma innego opowiedziec zonaty facet takiej glupiej cizi oprocz tego , ze ja kocha albo , ze go zona nie rozumie?

Gość lawaleta
czyli myślicie żeby porozmawiać z nim?

Gość dobre dobre dobre
jasne i zaloz stringi. bzykanko bedzie super.

Gość anonimmmmm
Na kafeterii nie znajdziesz odpowiedzi na to pytanie. Może się kochają tylko na zewnątrz nie manifestują tego uczucia ? Nie każdy lubi publicznie całować się i przytulać, co nie znaczy że taki związek nie jest silny. A jeśli rzeczywiście facet jest z tą kobietą tylko dla seksu to co Ty widzisz w takim typie ? ;]

Gość lawaleta
a teraz pytanie do facetów? co by musiała powiedzieć wam dziewczyna przy wyznawaniu miłości, żeby waz nie odstraszyć? czego się boicie, co jest dla was nachalne?

Gość bez wzajemności
Chcesz kochać za dwóch i pytasz czy TO wystarczy....nie nie wystarczy, ani dla ciebie ani dla faceta, bez wzajemności to jest recepta na nieszczęście i nieszczęśliwe życie. Trochę pomogłoby jeśliby facet był z tobą z rozsądku ponieważ nie ma nikogo i jest zdesperowany aby mieć jakąś chętną, i gdyby było "lubie z tobą spędzać czas mimo że cię nie kocham"...czyli jakieś tam dobre uczucia byłyby, no i jeśli facet nie jest z nikim związany a ma ochotę kogoś mieć ...to wtedy taka dość lubiana i kochająca za dwoje ma szansę z braku laku i do czasu aż facet spotka swoją miłość ...to wtedy zostawi.

Gość dobre dobre dobre
ze bedzie chciala slubu

Gość lawaleta
widzę w nim to, że kiedy między nami coś się zaczęło dziać to widzialam i każdy z naszych wspólnych znajomych mi to mowił, że inaczej mnie traktował niż wszystkie inne do tej pory, sama też to widziałam, z szacunkiem do mnie podchodził i wiedzial, że ja nie będę taką 'łatwą' ktorą przeleci i zostawi. tylko tyle sie nasłuchałam też od nich wszystkich, jaki to z niego nie jest amant i kokieciarz że trzymałam go na dystans, bo się bałam, tylko że z czasem się w nim zakochalam. ale wtedy pojawila się ona i narzucala się mu, tylko że fizycznie rownież i z racji na to, ze ja dlugo nie ustępywalam , uległ calkowicie jej. a ja go ciągle kocham.

Gość lawaleta
a dopiero po czasie zauważyłam, że sę o mnie starał. kilka dobrych miesięcy.