Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Haneczka22

poczatek ciązy po in vitro

Polecane posty

Gość Hawa2000
Ulinka, ailona dzieki za gratulacje. moje dziecko jest troche wieksze jak na swoj wiek, ma tez wieksza glowke i mam wielowodzie. w srode jade do kliniki aby sie dowiedziec czy cos jest nie tak. mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.

Hawa to ze duże na swój wiek to chyba dobrze gorzej jak by było zbyt małe? a co znaczy wielowodzie?

ONA ja do przebijanie skóry igiełka miałam patent przykładałam blisko skóry igłe aż dotykała wciągałam powietrze i wypuszczałam powietrze ile sie da i sam igła przechodziła w skóre

Ailona - dzięki za radę!! Już nawet jakoś idzie. Ja mam sposób na zamknięte oczka, hehe :) Ale Twój pomysł też jest super!!! Może zaraz wypróbuję :) W sobotę jadę do kliniki i mam wielką nadzieję, że już dr mi powie kiedy dokładnie będę miała pick upa. Już się nie mogę doczekać. Jestem podekscytowana i bardzo pozytywnie nastawiona. Przynajmniej na razie :) Ściskam Was cieplutko i dziękuję za pomoc! Dbajcie o swoje brzuszki :)

Hmm... Jakoś tu tak milcząco się zrobiło... Mam nadzieję, że to nie przeze mnie. Puk puk - jest tam kto? :)

milcząco masz racje ale na pewno nie przez ciebie:-) jak tam zastrzyki??

Cześć Dziewczynki ONA nie przejmuj się u nas tak czasami jest.... milcząco :) Robiłam ostatnio badania, wszystkie mam ok tylko te cholerne bakterie z moczu nie chcą się jakoś ode mnie odczepić :( piję już sok żurawinowy, biorę urosept na oczyszczenie moczu i znowu mi wyszły liczne bakterie. W środę mam wizytę, ciekawe co mi teraz powie. Boję się trochę, żeby nie zaszkodziły te bakterie Maleństwu ( wiem, że takie infekcje są niewskazane i niebezpieczne) a tu jak się przyczepiły tak nie chcą się odczepić :( :( :(

Dzięki Dziewczynki! Rozumiem - taki urok tego forum :) Ja dzielnie się kuję :) Aż sama siebie zaskoczyłam swoją postawą (już się nad sobą nie rozczulam). No zobaczymy, co mi jutro doktorek powie. Mam cichą nadzieję, że jutro wyznaczy już termin pobrania komórek. Ale to takie malutkie marzenie, bo wiem, że może być różnie i być może jeszcze będę musiała brać zastrzyki. Ale nie ma co gdybać - jutro będzie odpowiedź. Trzymajcie Kochane moje za mnie kciuki bo coraz bardziej się boję, choć nadal tryska ze mnie pozytywna energia :)

dziewczynki znacie jakieś nie spotykane ładne imiona dla dziewczynki???

Aliona - dzięki za zainteresowanie. W zasadzie u nas znów cisza i przesunięcia :) Okazało się, że jest sporo pęcherzyków, ale jeszcze są malutkie - mają 10-11 mm. Tak więc muszą sporo jeszcze podrosnąć. dalej biorę rano Gonapeptyl a wieczorkiem Menopur podwójne dawki. W środę znów kontrola i tym razem już raczej będzie wyznaczony termin pick up'a :) A co u Ciebie Kochana? Jak się czujesz?

Ooo - czyżby dziewczynka? :) Ale suuuuper :) Mam nadzieję, że wkrótce i ja będę się zastanawiać nad imionami. :)

dzięki ja czuje sie dobrze wymyślam imiona dla dziewczynki ale cieszko mi to idzie bo mężowi żadne sie nie podobają to fajnie ze masz duzo pęcherzyków wiecej nadzieji zobaczysz będzie dobrze

HAWA, ULINKA ,ASTORIA, KETE KISS ,HANECZKA ,IVETTA, MONIAM co tam u was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)

czesc Kobietki :) U nas wszystko w porządku. Mały rośnie - wiemy już na 100%, że to chłopak :) będzie Maksiu. Nie mieliśmy problemu z imieniem, bo dostał po Dziadku, taki był zamysł i tak też zostało. A dla dziewczynki była Ania, a ja bardzo chcialam dać imię Judyta, no ale zostały nam jeszcze 3 mrozaczki wiec może następnym razem...

Mi się podoba Laura, a jeśli się uda i będziemy mieć synusia - to będzie Franio :)

ONA odezwij się jak po wizycie :) moniam co tam u Ciebie? Dawno się nie odzywałas

Liliana i Miriam podoba się mi, a dwa pozostałe imiona takie dla mnie dziwne trochę ;)

Pewnie powinnam się odezwać jutro :) Bo jutro nasz dzień, czyli pobranie komóreczek i ich zapłodnienie. Dziewczynki trzymajcie kciuki! Proszę!!! :) Buziole dla Was :)

Czesc Dziewczynki ONA - trzymam mocno kciuki ;) ailona mam pytanko. Powiedz mi proszę czy to normalne, że Malenstwo ma dni kiedy bardzo daje znać o sobie i dni w których siedzi cichutko, że nawet go nie czuje... Wiem, że jest jeszcze malutki i nie muszę cały czas go odczuwać, ale jakoś jak nie daje znaku to się niepokoje, czy wszystko ok.

Cześć Dziewczynki! Wróciliśmy. Nie było tak źle, myślałam, że będzie bardziej bolało po. Na szczęście boli jak przy intensywnej @ :) Czuję się jak dobra kwoka :) bo udało mi się znieść 13 jajeczek, hehe. oby teraz tylko ładnie się zapłodniły i dotrwały do czwartku. Czy tak ciągle będzie? Że ciągle będę się martwić? :)

Witam ONA to już zostało Ci niewiele dni do transferu. Bedziemy trzymać kciuki żeby się udało, a Ty musisz się pozytywnie nastawić i wierzyć, że będzie dobrze. Niepokoić Kobietko to my będziemy się całą ciążę, widzisz, ja się martwię kiedy mój Synek długo nie daje znać o sobie w brzuszku, chciałabym Go cały czas czuć, a przecież doskonale wiem, że i On potrzebuje chwilę wytchnienia i spokoju. A jak już będzie z nami na świecie to wtedy będzie ok :):):)

Ona nie było mnie chwilke bo komputer padł a tu takie wiadomości trzymam kciuki kobitko!!!!!!! kiedy transfer a co do imion to Marika jet w Polsce znane a Aljela to żydowskie

Jutro transfer. Denerwuję się troszeczkę jakie zarodeczki będziemy mieć. Nic nie wiem... Ale skoro z kliniki nie dzwonili, to znaczy że żyją :) Tak czy siak się denerwuję :) Jak ja przeżyję do weryfikacji, hehe :) A co u Was moje drogie?

super wiadomość jutro ze skarbami do domku wrócisz!!!!!

Kurcze, dziewczyny - nie wiem co jest... Czekam na okres po tabletkach anty, chciałabym już zacząć kurację, a tu cisza... Dziś 3 dzień i nie mam okresu... Mam nadzieję, że się pojawi, bo w ciąży nie jestem na pewno, więc chciałabym już zacząć brać zastrzyki i encorton. Dziewczyny a ile mniej więcej trwa cały ten okres od miesiączki, przez wszystkie zastrzyki, usg, aż do do punkcji?