Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ludzie oszcegam was

LUDZIE OSZCZEGAM WAS PRZED FIRMOM HOLLAND CONTRACTING

Polecane posty

Gość ludzie oszcegam was

Powieim wam wszystkim wyjechałem prze firmę holland contracting zostałem potraktowany okropnie byłem trzy tygodnie w pierwszy dzień jak przyjechałem to mieszkałem w barakach , dali mi prace co gorzej niz murzyni byłem traktowany po tygodniu przeprowadzili mnie do innego mieszkania i pracowałem po jednym dniu w trzecim tygodniu znów mnie przeprowadzili i też poszedłem na jeden dzień do pracy a jak wróciłem powiedzieli ze mam się pakować do polski w sumie za trzy tygodnie zarobiłem 160 Euro a kordynatorki są takie jak do nich zadzwonicie to nic nie wiedzą i spławiają tematem ze muszą się dowiedzieć czyli nic nie wiecie i z nimi nic nie załatwicie . Długo by mogłem jeszcze pisać o tej firmie ale ja już na pewno przez nią nie wyjadę i nikomu jej nie polecam !!!!!!!!!!!! ZASTANÓWCIE SIĘ MOCNO NAD WYJAZDEM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość A Co to znacz y
Oszczegam????

Gość zołzowata julka
czepiacie się człowieka ortografii!!!! idealni!!!jasne!!! Został oszukany i nie dość ,że Was ostrzega to Wy jak zwykle atak!!! Założę się ze żadne z was nawet dupy by nie ruszyła aby zarobić parę groszy !!! zaczniecie w pierwszej kolejności od siebie a napewno znajdzie się parę błędów w Was samych ,wiec darujcie sobie!!!!

Gość pochlaniacze wilgoci sa dobre
a co cie obchodzi jej nick ??