Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxelaxxx

TEN KTO WIE I SIĘ ZNA NIECH POMOŻE!!

Polecane posty

otóż mój chłopak za jakiś czas będzie obchodził urodziny, i z tej okazji chciałabym mu kupić coś fajnego. Mam na myśli jakąś dobrą grę na Sony Playstation 3, ponieważ nie dawno zakupił sobie konsolkę. Mój problem polega na tym, że niestety kompletnie nie znam się na tych wszystkich grach, których jest chyba z milion i w tej sprawie chciałabym się poradzić jakiegoś chłopaka. Patrzyłam na allegro,wybór jest niesamowicie duży, ale co z tego jak ja się na tym nie znam. Chciałabym żeby gra była fajna, z dobra grafika no i żeby przede wszystkim spodobała się mojemu chłopakowi. Informacją,która może się przydać jest to, że uwielbia gry w których mógłby się wcielić w postać pilota kierującego samolotem ;) z góry dzięki za odpowiedzi , pozdro

Gość bim bim bom bom
zrób mu loda, tylko taki prezent kochają wszyscy faceci

Sebastos - z tego co wiem to need for speed chyba juz ma, zastanowie sie nad ta druga, dzieki za odp

Gość ja wiem :)
jest jedna gra za która każdy facet grający na konsoli da się pociąć najnowsze GT

Gość ja wiem :)
precyzując Gran Turismo 5 - wyszło chyba 24 listopada 2010

Jaka druga ? :P Need For Speed Hot Pursuit tak sie nazywa pelna nazwa tej gry ;) A tak wogole to moze jakas Fifa albo Pes czyli pilka nozna ? :)

wlasnie ogladan trailer tej gry na yt, zapowiada sie ciekawie, nie wiesz jak stoi cenowo?

Gość tylko nie kupuj
call of duty black ops, bo jest totalnie zyebana :O ( chyba ze nie grasz online)

zaraz obczaje na yt, Gran Turismo 5 - taniej niz 200 zl nie kupie, cholibka nie stac mnie!

Na allegro znalazlem gran turismo 5 za 160 zl , aha jest jeszcze Il-2 Sturmovik: Birds of Prey - symulator lotu tyle ze samolotow z drugiej wojny ale tez fajny kosztuje 99zl na allegro :)