Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Gość tak jest naprawde niezly
ja nie zazdroszcze, a wrecz nakrecam :p

Planuję pójść do dziwki rozwiązać problem prawictwa w okolicach 21 urodzin. Wtedy przestanę was obrażać drogie panie lekkich obyczajów!

niechsekazdyrobicosechce ciekawe to rozprawiczanie za free czy za kasę? czy jakieś hobby...

rozprawiczylam kilku chlopaczkow gdy jeszcze nie sypialam za kase. bylam z nimi w normalnych zwiazkach ktore nie trwaly krotko :P to moi normalni faceci byli. a teraz to bym ewentualnie mogla im dobrze zrobic (za free oczywiscie) ale tylko jakbym jakiegos bardzo polubila :) ale ja wiem jacy oni sa...potem by chcieli zwiazku

Na utrzymankę mnie nie stać, poszukam na odlotach czy w internecie. Do burdelu nie idę, bo to wogóle kojarzy mi się z fabryką. Wybiorę sobie jakąś wysoką brunecię i będzie git.

Stalingrad to ty mi takie moraly prawiles a tez wcale moralny nie jestes :P ps. to ze spalam z kims za kase nie przekresla mnie jako czlowieka wiec zaloze sie ze jakis chetny prawik by sie znalazl. przyznasz sie swojej przyszlej dziewczynie ze poszedles przeleciec byle kogo byle predko? mi kazales powiedziec o sponsoringu

niechsekazdyrobicosechce twoja sprawa czy brałaś kasę czy nie. To nie wiesz że faceci są dwulicowi. Na żonę dziewica ...

Moja droga, tego dnia prawdopodobnie umrze Stalingrad-idealista. W ustach będę miał knebel, nie będę mógł was opluwać. Będę niejako wam równy, ponieważ dla mnie facet idący na dziwki jest taki sam jak one. Zrobię kilka zdjęć swojej twarzy i przyszłej partnerce pokażę i powiem, co zrobiłem, a na pytanie dlaczego, pokażę zdjęcia swojej twarzy.

nie wiem czy by była na mnie jakaś chętna one też mają swoje poczucie estetyki ale ogólnie nie mam zamiaru nigdzie iść tylko poczekam na 2012 rok

niechsekazdyrobicosechce - Rzeczywiście, ciało masz idealne. Ile masz wzrostu? Ja obstawiam 178 cm. FHG - skąd to wiesz?