Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Gość a kysz:P
chodziło mi tylko o to, czy obiektywnie jestes ładna , b.ładna., przeciętna itd poza tym... "normalne laski tego nie studiują" tak ? czyli full service u Ciebie jest :)?

Masz jeszcze niecałe 2 godziny. Teraz będę się udzielał sporadycznie w jednym temacie, może mnie namierzycie, może nie. Nicku nie zmieniam. Liczę na godnego następcę!

Rozmawiasz z jeszcze romantykiem a jak patrzę zaczynam od oczu. Ok, nie musimy się wymieniać. W sumie tobie nie ufam, na pewno byś mojego nie usunęła, tylko wiedząc, że już nie będę zaglądał tutaj, to pokażesz wszystkim Stalingrada.

Gość przeciez ona sciemnia
nie wiem jak z tym tradzikiem, ale przynajmniej nie jestes glupi Stalingradzie :D

Wiesz, nie wiem czy ściemnia ... ale po prostu daje niskie prawdopodobieństwo, że piszę prawdę. Osobiście jestem ostrożny ... i po prostu wolę spać spokojnie po nocach.

ale dlaczego przyjmujesz od razu taka agresywna postawe? tylko wyrazam swoje zdanie ;) sztucznoscia wali w twoich wypowiedziach na kilometr i tyle, a czy mam racje czy nie az tak mnie nie meczy, zeby dalej temat drazyc :D

Czytałem coś na onecie kiedyś, że ludzie się bawią w coś takiego na czatach. Na przykład była lekarka, która nie wiedziała co to jest stetoskop. Tutaj pewnie też się bawią. Osobiście ciebie nie znam, to nie oceniam. Ale ... piszesz naprawdę sztucznie.

Popieram Cie Stalingradzie! ;) przeczytalam caly topic i mi od poczatku wydała sie sztuczna (bez obrazy oczywiscie! ;)) pewnie cos kręci i tyle :D

ja tam nie wiem, czemu ktos mialby wchodzic na forum i obcym ludziom mowic wrecz nachalnie czym sie zajmuje, skoro wiadomo jakie to reakcje wywola - juz samo to duzo mowi o celu twojego pobytu tutaj, jak bardzo nie bedziesz sie starac tego racjonalizowac :p a tej drugiej foty nie pokazuj, psuje wrazenie po pierwszej Stalingrad, a czemu ty koniecznie musisz siebie stawiac w roli skrzywdzonego przez los? jestes nieglupi, niebrzydki jak sie okazuje, zajmij sie lepiej swoim zyciem, zamiast na nie narzekac no i co z tymi dziwkami? ty tak na powaznie? :D lepiej sie zastanow, co ci taka da czego sam sobie dac nie mozesz? :D samo wsadzenie to nie jest wielka sprawa, przezycie tego z kims dopiero jest

wierzycie czy nie wierzycie, mniejsz a z tym ;p a "przeciez ona sciemna" jest niemila z bardzo oczywistego powodu- bo zazdrosciiiiiiiiiiiiiii :D a czego, to juz niech sama sobie odpowie :D ja sie bez powodu obcych ludzi nie czepiam..i ta uwaga na temat drugiego foto..heh to pokaz swoje jak jestes lepsza. oczywiscie ze nie pokazesz i podasz setki roznych powoodow bo pewnie jestes nieatrakcyjna :)

Nie mam swojego życia, jak na nie mam patrzeć to mam myśli samobójcze. Żadna sfera życia nie jest udana ... niestety. Niegłupi i niebrzydki, haha nawet nie wiesz o czym piszesz. Z dziwkami to całkiem na poważnie. Skoro żadna mnie nie chce, prawictwo (jeśli jest to wogóle jakaś wartość) oddam dziwce (marne pocieszenie, że pierwszy raz będzie z piękną kobietą). Rozwiąże to wiele kwestii, problemów, może i kompleksów. Podobno nie ma różnicy w wsadzaniu patyków, czy kogoś kocham czy nie.

Gość Poszukiwacz 2010
Bo psychologom nie można ufać - robią eksperymenty, badając coś i żeby wynik był jak najbardziej wiarygodny, nie mogą powiedzieć wam, że badają społeczność internetową na forach typu kafeteria, kumacie?

a przepraszam bardzo! a czego ona niby zazdrości? haha, tego ze dajesz? no ja nie wiem czy to jest takie ciekawe... :o troche szacunku do samej siebie. A Ty Stalin naprawde chcesz to z robic z niekochana osoba? to co ze dziewczyna bedzie piękna jak nic do niej czuł nie bedziesz...

wybacz, ale ja facet :D a jak bede potrzebowal uwagi to na pewno wrzuce, bo wstydzic sie nie mam czego to powiem tak Stalingrad, jak pojdziesz na dziwki, to zupelnie sobie zycie zmarnujesz ;) i wiesz, spokojnie, ja tam w sumie tez swojego zycia nie mam :D ale ja wiem, ze na wlasne zyczenie, bo moje wybory byly takie a nie inne, najgorsze co mozna zrobic to szukac winy wszedzie wokol, byle nie w sobie spojrz obiektywnie, ilu brzydszych od ciebie, glupszych od ciebie ma kogos faith, jak dla mnie to i on i ty, a zwlaszcza ty sobie robicie jaja :D

zrobilam tylko jedno badanie i to wylacznie dla przyjemnosci - dodalam fotke do stopki jakiejs cudzoziemki (bez twarzy) i oczywiscie stado pustych msciwych dziewczyn dostalo szalu i zalozyly nawet osobny topik na temat tego ze ma scisniete piersi w biustonoszu... :] a tu to samo...dodalam zdjecie, tym razem moje, to juz sa jakies dziwne najazdy w moja strone panienek ktore maja pretensje nie wiadomo o co robia zbedne uwagi typu ze jedno foto gorsze od drugiego i psuje efekt....pfff