Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Gość przeciez ona sciemnia
moja uwaga byla tak obiektywna jak sie tylko da :d a ty wykazywalas sie takim dystansem do swojej osoby i opinii innych ludzi (bo jakze by inaczej, skoro rozpowiadasz co robisz i czego to nie znasz), ze nie sadzilem, ze takie wzburzenie te slowa wywolaja :d potraktuj to jako zwykla opinie, ktora pomoze ci osiagac sukcesy w twojej profesji :D

ja sie nie dopierdalam, dawno zakonczylbym temat, ale ty ciagle prowokujesz mnie do odpowiadania ;)

zaprawdę powiadam Ci Stalin - nie rób tego :o nie mam jako takiego doświadczenia w tych sprawach ale wydaje mi sie ze to nie jest dobry pomysl :o

Stalingrad, a co ci to da wez mi powiedz? twoje kompleksy znikna? cos sie zmieni oprocz tego, ze szacunek do siebie stracisz?

bo jesli twierdzisz, ze po prostu chcesz seksu to wiesz, juz tutaj miales zainteresowanie dziewczyn, a skro potrafisz wzbudzic ich zainteresowanie, to mozesz to tez przekuc na blizsza znajomosc, z ktorej i seks wyniknie w koncu

W zasadzie już nie mam szacunku do siebie ... co mi szkodzi? Nie będę wycierał gęby o "zło tego świata".

Jakie są Twoje cele ? Chcesz włożyć kutasa do cipy i będzie ok A może najpierw postawisz na jakieś relacje z dziewczynami. Idź na tego Sylwestra a będzie to jakiś krok. Może w 2011 roku poznasz jakieś koleżanki i uwierzysz że nie jesteś brzydki a kto wie czy w 2013 roku nie przeżyjesz swojego pierwszego razu

Nie umiem niestety nawiązać fajnej znajomości ... niestety. Trzeba sobie radzić. niechsekazdy.... haha jakie masz stawki dla prawiczków?

no nie moge! faith hope glory zaczyna sensownie mowic! :D faith, mozna spytac skad sie bierze twoja wiara na ten 2012 rok? :D

rozbrajasz mnie faith :D no ok, skoro tak w to wierzysz to dobrze, ale podzielisz sie z nami skad to przeswiadczenie? :D

offerma, a to naprawde ty? ten pierwszy offerma stad? bo tamten mi niektorymi wypowiedziami bardzo imponowal

:D

nie tylko on :D

Ten rok będzie początkiem zmian na lepsze a w 2012 roku będzie to zauważalne dla innych pomoc losu i będę miał dziewczynę Mam swoje preferencje ale jak patrzę na dziewczyny to zawsze jest kilka dziewczyn które mi się podobają tak więc może to się jakoś zgra że ona będzie podobać się mi a ja jej