Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

niechse ... podziel się zdjęciem, może zostanę twoim stałym klientem - mam tam jakieś oszczędności!

Gość przeciez ona sciemnia
offerma, sek w tym, ze zamiast sie odblokowac stanie sie raczej bardziej zgryzliwy, mniej sensu we wszystkm bedzie widzial a kobiety ocenial przez pryzmat tych, z ktorymi sie zadaje, czyli w takiim przypadku przez pryzmat dziwki jak jest wrazliwy to na dobre mu to nie wyjdzie

niechsekazdyrobicosechce takie cichodajki są najgorsze ( o ile to w ogole prawda , ze masz sponsora ) :O zal mi Ciebie, ze musisz sie gzic z jakims pierdzistym alfonsem , który mogłby byc twoim ojcem , ale cóz...Twoja sprawa

Pewnie wyslala nie swoje zdjecia i tyle. ;) ale ok, ok ja nic nie mowie bo zaraz sie posypia bluzgi w stylu 'to pokaz swój ryj' czy cos takiego. bla bla bla.

nie musze sie gzic tylko chce, a to jest roznica bo mam wybor :) Stalin,dobra nie wierz mi jak nie chcesz bo zaraz mi bedziesz kazal skype wlaczyc. a tamto z nozem jest nierealistyczne bo to przeciez sesja po obrobce jest, zawsze jest jakas obrobka u prof fotografa

a oceniaja? :D

tak, wszystkie zdjecia i ciala i twarzy z tej samej sesji poslalam cudze :D bosssko...i ryzykuje ze Stalin foto cudzej geby umiesci publicznie a ja bede odpowiadac za wykorzystanie i splugawienie czyjegos wizerunku:) az taka odwazna chyba nie jestem. jestem?

wyslalas mu mase fot z sesji, a jednego pyknietego napredce juz nie chcesz?

nie musze sie gzic tylko chce, a to jest roznica bo mam wybor to tym bardziej zal mi Ciebie , skoro wybierasz bez mała 50 -latka na kochanka :O:O:O

nie chce zebys odsylal, nie po to je poslalam. laska...sama se smignij fote z domu o tej godzinie jak ci sie nudzi i poslij mu najlepiej ememesem :D pieknie wyjdziesz po calym dniu siedzenia i opierdzielania sie w domu...no...poslij mu

Gość nie wysyłaj zdjęcia
laseczko,bo potem bedziesz płakać:)

no ja moge poslac, ale on na facetow raczej nie leci :D

Gość nie wysyłaj zdjęcia
jak wysle to jest kretynką.