Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wilczyca20

Staligradzie !!!

Polecane posty

Może dobrze, że urodą nie grzeszę ... nie trafi mi się studentka sponsorowana gdy minie mi trądzik.

Gość a kysz:P
niechsekazdyrobicosechce ja tez studiuje psychologię :P troche stary ( mimo ze ja jestesm tez i starsza od Ciebie:P) no ale spoko , skor Ci to odpowiada :)

Nie wiem, marne to pocieszenie, ale skoro urodą nie grzeszę, to może spotkam "normalną", która nie musi tyłkiem dorabiać.

Gość przeciez ona sciemnia
najpierw podaje duzo dokladnych faktow o sobie, swoim zyciu, wygladzie, a potem jak zdobedzie zainteresowanie i uwage to nagle przestaje, bo nie chce sie wywnetrzac ;)

niechsekazdyrobicosechce a Ty ładna jestes?

Słyszałem to samo. Dziewczyna szpanująca albo ma bogatych rodziców, albo ma sponsora. Nie pisz mi, że mam unikać, bo (na szczęście) u takich nie mam szans. Po pierwsze: "I have no cash", po drugie: "I have no style", po trzecie "I am not handsome".

Wolę swojskie dziewczyny z akademika (dlaczego go nie mogę dostać ...), niż piękne i inteligentnę ze skazą.

ale zakladac temat o tym, ze nikt cie nie kocha i zalic sie obcym ludziom to co innego?

chodziło mi o twarz :P cycki i wcięcie w tali ma co druga z nas:P

dobra dobra ;)

cóz.. nie prosiłam o zdjecie twarzy:P

co do zdjecia twarzy to nie bede posylac bo wszyscy wiedza ze jestem kooorwa i nikt na moim miejscu by nie poslal. za ta sesje zaplacilam 700zl i byla robiona w celu znalezienia sponsa jesli nie chcecie to nie wierzcie ;p jak mam to niby udowodnic? mozecie mnie o moja profesje podpytac to wam powiem co i jak no w seksie rozne dziwactwa. normalne laski tego nie "studiuja" i nie znaja dziwnych nazw i zboczen seksualnych na pamiec

Gość anettassssss
hmm... staligradzie szkoda,że juz nie wysyłasz zdj. bardzo chciałabym zobaczyć czy jesteś faktycznie taki brzydki za jakiego się masz. Jestem z Sopotu mam 20 lat i jestem chętna na spotkanie :) Teraz uciekam mam nadzieje,że się odezwiesz.... :D

Szkoda, a już chciałem wysłać swoje zdjęcie. Ale w sumie masz rację. Dałem zdjęcie 5 osobom i szczerze mówiąc mam małe lęki, bo ich zdjęcia usunąłem.