Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kochaj

straczne!!!!

Polecane posty

Ale może jakieś drożdżaki.. grzyb sie rozprzestrzenia.. Ja się strasznie drapałam i w okolicach tylko intymnych na udach.. A zgolilam juz wczesniej i od 3 dni wlasnie mam te krosty.. Stosuję drugi dzien ten krem i już czuje ulgę. Już nie swędzi "strasznie!!!!" :)

hej:) Ciesze sie bardzo że już lepiej:) Clotrimazolum ma silne działanie przeciwgrzybicze przy czym jest bezpieczny.On leczy a nie tylko likwiduje tylko objawy.Pozdrawiam:)

clotrimazolum możesz zastosować w dowolne miejsca skóry jesli podejrzewasz ze mogłaś nadkazić,ale te kropki to raczej z golenia:) Pozdrawiam

Kropki od golenia są mniejsze :P te takie troszeczkę większe.. ale mam tez je na udach i troszkę pod pośladkami .. To raczej od golenia nie jest :P Myślałam, że już się nie pojawisz inkko, a jednak :) Bardzo się ciesze, że jeszcze tu zajrzałaś :)

Gość chrupkie chrupki
To wyglada na alergie, idz do lekarza rodzinnego, ona cie obejrzy i przepisze leki alergiczne, albo skieruje do ginekologa, jesli to choroba kobieca.

Napisz proszę czy już lepiej? Czy kropki powstały w miejscach wszystkich gdzie zastosowałaś clotrimazolum? Bo teoretycznie mogłaby być to reakcja jakaś alergiczna na maść,ale w sumie mało prawdopodobne bo znajoma swojemu dziecku małemu smarowała główkę bo miało infekcję grzybiczą.Prosze Cię jednak gdyby wysypka nie zeszła,udaj sie do lekarza ginekologa .Nie wiem czy wysypka może wystąpić przy grzybicy,bo mając własie grzybice jakoś specjalnie nie oglądałam siebie:) .Kolejna sprawa że wysypka mogła powstać z nadmiernego drapania i stosowania wkładek( coś takiego pisałaś,że stosujesz) .Wkładki tak naprawdę są sztuczne i przy podrażnionej skórze mogą wywołać otarcia,podrażnienia.Wkładek nie powinno się stosować codziennie bo skóra nie oddycha.Ja przeklinam podpaski które stosuje na noc w trakcie okresu bo czuje się koszmarnie i nieświeżo.Musisz tez uwazać,zreszta jak my wszystkie baby :) na chińską bieliznę która jest koszmarnie farbowana .Jedne majtki starczą na zafarbowanie pozostałego prania-sprawdzone:/ Pozrawiam:)

Od 2 lat używam wkładek no stop. Teraz nie mogę przestać, ponieważ dostałam okresu rano:( A tamponów się boje teraz używać. Myśle, że jeszcze do środka to przejdzie wszystko będzie gorzej :( Tak jak wspomniałaś drapię się jak już nie mogę wytrzymać :( A wysypka jak zauważyłam zaczyna się pojawiać niżej.. na nogi spada :( Chyba jednak pujdę do lekarza. Fajnie by było jak bym znalazła jakąś kobietę. Nigdy nie byłam u ginekologa jak napisałam wcześniej i się trochę wstydzę. Wolę porozmawiać może będzie wiedzieć o co chodzi. Jeśli nie poskutkuje nic to będę skazana na ściągnięcie majtek :( Normalnie jak bym traciła swoją godność .. Jak słyszę, że mam się rozebrać przed kimś obcym :P straszne.. ;(

Czesć:) To mykaj do gina:) Nie ma zmiłuj trzeba iść.Myślę ze to dodatkowe podraznienie,ale to powinien zobaczyć lekarz.Idz najlepiej do znajomej ginekolog swojej mamy.W ciemno nie ma o isć bo lekarze sa różni.Każda kobieta musi od czasu do czasu odwiedzić ginekologa,taki nasz żywot.Pomyśl ile się już naoglądali:) dla nich to jak konto dla księgowego:) Głowa do góry:)

Nie poszłam do gina, a maść mi pomaga ! :) Wreszcie!! Jak sie ciesze :)