Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sablesablesable

ile zrzucic kg zeby bylo widac zmiane?

Polecane posty

Gość sablesablesable

3kg? 10 kg?15kg? jeden kilogram to ile objetosci?jak zrzuce 3 kilo to tak jakbym zrzucila 3 worki make?:):P

Gość wyobraz sobie maslo
1 kostka masla 250g 4 kostki masla - 1 kg

Gość sablesablesable
dzieki:D czyli kazdy kilogram to zlazace 4 kostki masla:) swietna wizualizacja i motywacja:D

Gość wyobraz sobie maslo
w chwilach zwatpienia polecam wizualizacje kostki smalcu :)

Gość sablesablesable
tez niezle:) ja wlasnie zastosowala wizualizacje live:D poobkladalam sie kostkami masla na brzuchu:D a ze schudlam 8 kg (jeszcze 4/5kg mi zostalo) to pozbylam sie z siebie ... 32 KOSTEK MASLA!!!! OMG!!!! gdzie ja to wszystki mialam???? :D

Gość wyobraz sobie maslo
wiem, az strach myslec gdzie to bylo poutykane :)

Gość to zalezy od twojej budowy
moja znajoma zrzucila 6 kg i dopiero po niej bylo cos widac (ma duzy rozstaw kosci i zawsze wydaje sie potezna). Natomiast u innej kumpeli wystarczyly 2 kg by cos zauwazyc ...

Gość ja schudlam 45 kg ...
i czasami ledwo dzwigam siostrzenca ktory podobnie wazy ;/ kuwa gdzie ja to nosilam ?

ja zrzucilam juz 15 kg i po mnie to dopiero widac jak ogladam zdj sprzed 2 lat:) masakra!! dobrze ze sie wzielam za siebie bo kiepsko juz bylo

Gość sablesablesable
u mnie zlazi dosc rownomiernie najszybciej z brzucha a najwolniej w ramion i ud oczywiscie:D ponoc chudniemy w odwrotnym kierunku niz tyjemy, czyli to co przytylo na koncy chudnie pierwsze ... u mnie sie sprawdzilo mialam z 8 kostek masla na brzuchu ... juz nigdy nie dopuszcze do ponownego spasienia :S ale bylam glupia, do konca zycia bede codziennie sprawdzac wage:D

Gość *liliann
Ja schudłam od grudnia 2009 jakieś 17kg. Może teraz więcej. Ważyłam 76kg, teraz poniżej 60. Mam 171cm. Przy tamtej wadze czułam się OK, ale wkurzało mnie, że nie mogę ubierać się tak jak bym chciała. I dopiero teraz widzę jakie prosie ze mnie było. A gdzie ten tłuszcz się we mnie mieścił? Jak tyłam to równomiernie, dlatego wyglądałam jak taki tłusty wał.

Gość *liliann
A ubytek wagi było po mnie widać po niecałym miesiącu. Jak spadło jakieś 3kg.

Gość sablesablesable
ja sięgnęłam dna kiedy na wadze zobaczyłam 68kg :S dokładnie po roku pierwszej siedzącej pracy :S dno babelki i pół metra muru nienawidzę siebie nie wiem jak mogłam się tak zapuścić... dzisiaj rano waga wskazała 58,9kg ... wiec nie jest już żle poprawiac zaczelo sie przy 62kg...jak myślę o tym jak wyglądałam rok temu to ogarnia mnie obrzydzenie ale musze zejsc do 55kg:D czyli tyle ile ważyłam w pierwszym dniu pracy;) 29 lat,165cm pozdrawiam wszystkie które walczą - ofiara własnej głupoty sable

Gość qqqqqqqqqwerty
Dobra, piszcie co robiliście, że tak schudliście. Proszę zmotywować moją tłustą d@#$ę! :(

Gość oollloo
ja schudłam już ponad 7 i wydaje mi sie ze nic ;/ chociaz niektorzy zauwazyli.... ;p a mi sie wydaje ze jestem jeszcze grubszaaa.... najwieksze problemy mam z brzuchem... ;/

Gość a ja schudlam ...
25 kg :D z 78 na 53 i z rozmiaru L/(rzadko, ale jednak) XL na S/ często XS :D i swoja wage utrzymuje juz 4ty rok :D

Gość sablesablesable
ja chwytalam sie sposobow racjonalnych i całkiem głupich 5 miechów fitnessu co drugi dzień - po 2/3h po 3 dni na sudafedzie zeby zabic apetyt (to w kryzysie) chleb tylko raz dziennie i nic po 18 w sumie odchodzanie na serio zaczęłam w styczniu 2010 także zrzucenie ok 9 kilo zajęło mi rok:/

Gość buumm
oollloo-tak czesto jest tobie wydaje sie ze nic a tak naprawde 7 kg to sporo i inni to widza-mialam to samo

Gość sablasablesable
a teraz najgorsze wieczorny glodzik:P

Gość no to ja mam podobnie
jak Ty sablasablesable miałaś, bo ważę 67 kg przy wzroście 165. Podziwiam wytrwałość :) Ja dopiero jestem na początku drogi, póki co zaczęłam jeździć na rowerku stacjonarnym 3-4 razy w tyg. po godzince. No i dieta MŻ. Wieczorki są tragiczne ;) A u mnie to wystarczy różnica 4-5 kg żeby już było widać.

Gość sablasablesable
no to ... powiem tak = 67 przy 165 robi w ciebie szczupla dziewczyne obwarowana sadlem wyobraz sobie kostki masla dookola siebie albo swoje cialo jako baleron:P mi pomagaly wiualizacje teraz jestem glodna a lodowka jest pelna ale mysle mysle mysle o tym jak jutro sie obudze wstane pojde do lazienki i zobacze 60kg AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE to juz wole nic nie jesc i zobaczyc 58 mam nadzieje ;D najgorsze jest to ze przy tej wadze 67:165 wydaje sie ze nie jest zle widzi sie DOPIERO z perspektywy 4:5 kg jaka to byla masakra ja NIGDY WIECEJ :P wizualizuj i 3m sie

Gość no to ja mam podobnie
ależ ja nie potrzebuję wizualizacji żeby wiedzieć że jest nie w porządku ;) Jak ważyłam 60 kg czułam się świetnie i do tego zamierzam wrócić. Tylko troszkę słaba wola czasami ;)

Gość deideijeij eo393
czesc, mam do was pytanie. Ważę 58kg, orientujecie się w jakim czasie mogę zrzucić to 8 kg na diecie 1000kcal? Tak około :) :)

Gość marynia*
mysle ze okolo 2 miesiecy, na pewno nie dluzej

Gość sablesablesable
no to ja 58,7 dzis rano:) oplacalo sie zdychac z glodu;) jutro licze na 58,4 :D jedna kostka masla mnieeeeeeeeeeeej