Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nosz kurfa mać

czy was też wkurwiają te całe mikołajki???

Polecane posty

Gość nosz kurfa mać

kurwa! wszędzie o tym jebanym świętym mikołaju! czy te katole nie potrafią zrozumieć że nie wszyscy są tacy głupi i nie obchodzą tych ich durnych zwyczajów i nie uznają tych ich świętych od siedmiu boleści? wszędzie ta katolska propaganda świętego mikołaja! niech lepiej prokurator się tym zainteresuje bo ten cały święty mikołaj to jest kurwa niepewny, jaki pedofil pewnie, co zresztą normalne u kieckowych :O

Gość a to akurat nie katoli wina
tylko komercja handlowa, kazdy chce zarobic ( ja nie wiem zreszta z jakiego regiony to sie wzieło, u mnie w domu nigdy sie nie obchodziło, u meza tez ( Warszawa, kresy). Prezenty 24 grudnia.

Gość no nie wiem u mnie zawsze
U mnie zawsze były mikołajki,mam 30 lat, pochodzę z warszawy i zawsze 6 grudnia rano znajdowaliśmy w butach prezenty. Tylko że wtedy to były drobiazgi, a nie takie szaleństwo jak teraz. Teraz to się tym ludziom w dupach poprzewracało, a my często dostawaliśmy np. tylko słodycze, albo w czasach gdy o pomarańczach i mandarynkach można było pomarzyć w butach lądowały właśnie mandarynki. I wtedy miało to urok, a teraz ... :o

Nie! Ja uwielbiam mikołajki :) Drobne prezenciki pochowane w różnych miejscach w domu, tak pamiętam właśnie mikołajki z dzieciństwa, musiałam się wysilić i poszukać, iść po śladach i wskazówkach, świetna zabawa, prezent wtedy lepiej smakował.

Gość nosz kurfa mać
No spoko, w prezentach nie ma nic złego, ale po co do tego ta katolska otoczka? Nie można tak promować neutralnego światopoglądowo Dziadka Mroza, albo Świeckiego Mikołaja? Trzeba forsować tego katolskiego świętego mikołaja? Katole pchają się wszędzie i uzurpują sobie prawo do narzucania swoich durnych tradycji wszystkim do o koła :O

Gość chwalisz sie czy zalisz czleku
nie zapopmnij dac wiecej na tace w niedziele :P

Gość źle spałeś czy kto ci na
odcisk nadepnął??? Przymusu nie ma do obchodzenia Mikołajków. Zamknij się w domu, wyłącz TV i nikt cię nie zmusi do obchodzenia tego święta. I nie denerwuj się tak, bo ci żyłka pęknie :)

Gość a ja a ja
a ja tam lubie Mikolajki :D urodziny mam to i dwa prezenty zawsze dostaje :>