Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kocimietka

Krwotoki z nosa u dziecka.

Polecane posty

Gość kocimietka

Moje dziecko, 8 lat od pewnego czasu dosc czesto dostaje silnych krwotokow z nosa. Sa intensywne ale krotkotrwale. Oprocz krwi z nosa wydostaja sie malutkie skrzepy :O (tak to wyglada). Wybieram sie z synem do lekarza ale mieszkam w UK a na temat lekarzy w tym kraju dosc duzo juz kazda pewnie slyszala i boje sie, ze zlekcewazy problem. Czy miala ktoras z was podobnie ze swoim dzieckiem? Co ewentualnie bylo tego przyczyna i jakie badania mialo wasze dziecko zlecone (moze cos postaram sie "wyrwac" od swojego GP). Syn jest pogodny, nie wyglada na anemika, normalnie je, spi. Jakies sugestie? :-)

ja miałam ten sam problem jako dziecko. Odwiedzała regularnie laryngologa, neurologa(bolała mnie bardzo głowa). Z badań to: morfologia, układ krzepnięcia i prześwietlenia zatok- już nie pamiętam, bo miałam jakieś 12lat. Okazało się, że to od nadciśnienia i odkąd brałam leki problemów nie było

Gość kocimietka
O kurcze, tym nadcisnieniem mnie troche przerazilas :O Syn nie narzeka na bole glowy, w sumie wlasciwie na nic nie narzeka. Mam nadzieje, ze chociaz morfologie mi zleci.