Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna 123

brzuszek

Polecane posty

Gość Dziewczyna 123

Czy to prawda , ze po tym jak zaokragli nam sie brzuszek w ciazy mozemy okreslic plec dziecka ?;)

Gość fdgdfgdgdgdfgdgfsdgsdf
poj.ebalo cie?

Gość ludzie coraz są
dziewczyno ty to tak naprawdę?? czy se jaja robisz??

Gość ja tez o tym słyszałam
słyszałam kiedyś, że jak brzuch się "rozlewa" na boki, to bedzie dziewczynka, jak jest bardziej do przodu, to chłopak...

zabobon :) u mnie cały czas był rozlany, dopiero teraz w 9 miesiącu troszkę się "wyostrzył" i wyszedł do przodu- ma być chłopak

Gość Mania_20
ja słyszłąm ze okragły - chlopak szpiczasty - dziewczynka ja mam okrągły i nosze synka :)

u mnie w obu ciazach (syn i corka) wygladal identycznie, z corka byl minimalnie mniejszy , wszystko bardziej rozlane na boki niz do przodu, przez co brzuch wydawal sie bardzo malutki ale moja przyjaciolka miala spiczasty brzuch z wystajacym pepkiem-na chlopca i faktycznie urodzila chlopca moja szwagierka tez ma spiczasty brzuch z wystajacym pepkiem i tez urodzi niedlugo synka

ja mam brzuch "do przodu", generalnie samą piłkę , a będe miala dziewczynke:) wszyscy jednogłośnie twierdzili , że mam brzuch na chlopca a tu taka niespodzianka:D

ja w takie rzeczy nie wierze chociaż u mnie przy pierwszym brzuch był rozlany na całość i była córa a teraz przy drugiej ciąży była ewidentnie piłeczka do przodu i synuś ale hmmm może zbieg okoliczności a może po prostu w pierwszej brzuch nie zdążył się wyklarować bo ciąża wcześniacza :P i dzieciątko maleńkie było 1670g :P a teraz olbrzym 3840g :P

Gość poznasz ale
jakie wy jestescie puste!!! Że aż boli. Jak mozna po brzuchu poznac płec dziecka?????? Czasami USG sie myli a wy po brzuchu chcecie poznawać. Matko co za naród. Zabobony i tyle. Jednym sie sprawdzi drugim nie, rachunek prawdopodobieństwa i tyle.

Gość mamusia4
O następna mądralińska, a może to ty jesteś pusta, aż mi Cię żal, każdy pisze co chce, a ty zaraz obrażasz, może znajdziesz portal odpowiedni dla twoich mądrości!