Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość napalenieccccccc

Dzisiaj spóźniłem się bo szedłem za kobietą w tak obcisłych spodniach że...

Polecane posty

Wady a kto ich nie ma! :P A własnie wymień swoje 3 najgorsze wady :P

Gość .treewetu
dzisiaj mikołaj prawda? a nie w poniedzialek ciekawe co mi orzyniesie;)

Oprócz pisania to nie mam na nic innego czasu :D Już z drinkowaniem przystopowałam, 2 mi wystarczą. Po trzecim juz mam fazę, dlatego nie piję wiecej :P Poza tym słucham muzyczki i od czasu do czasu bawię się z kotem bo mnie franca mała zaczepia :P A Ty? Szykujesz sie do spania juz?

Gość .treewetu
czasami to pytanie pojawia sie na rozmowie o prace to po prostu mowie ze jestem pracoholikiem, obowiazki słuzbowe oraz firme stawiam na pierwszym miejscu i takie tam ;) 3 wady... zostawiam wszystko na ostatnia chwile zadaza sie ze nie potrafie czegos lub komus odmowic no i nic nie trzymam na swoim miejscu i zawsze wszytko musze szukac;) a Ty?

A byłeś grzeczny? Bo jak nie to nie licz na nic szczególnego :P A ja się dogadałam z mikołajem i juz wiem co dostane :)

Gość .treewetu
w sumie to mi sie nie chce spac po baletach spaem do późnego popludnia i tez muzyki słuvham mysle coby tu sciągnąc i nagrac na płytke do auta;)

Gość .treewetu
no jakos specjalnie grzeczny to nie byłem ale z drugiej strony nie robiłem tez nic strasznego wiec powinienem cos tam dostac jakas ruzge albo cos...a co Tobie ma przyniesc? no i daj spokój jestes na tyle duza ze chyba powinnas wiediec ze mikolaja nie ma;)

EEEEEjjjjj to są moje wady!! No nie mogę, Ty chyba jestes jakims moim sobowtórem czy cos w tym rodzaju....To że coś biorę i nie odkładam na swoje miejsce to norma, ale przynajmniej potrafię się w swoim bałaganie odnaleść, choc nie zawsze:P Ale pracuje nad tą wadą:P Jestem strasznym roztrzepańcem. Szybko się nakręcam na coś. A i jestem strasznie niecierpliwa :P Ale lista jest długa dlatego lepiej jak przystopuje :D :D

No to kto mi prezenty przynosi? :P Istnieje :P Nawet mam jego zdjęcie :D A nowy telefonik sobie kupię :P Właśnie tez jestem w trakcie tworzenia nastepnej płytki, zreszta zawsze jak cos fajnego znajde to zaraz ściagam i tak zbieram w jednym folderze a jak jest juz duzo to wrzucam na plytę.

Gość .treewetu
no z tym nakrecaniem tez mam podobnie i strasznie sie denerwuje jak powiedzmy nie mam na cos ochoty ale ktos mnie namowi przemysle sobie zalety i ok a później sie okazuje ze nic z tego wtedy mnie to drazni... no słuchaj a co ja mam powiedziec ja pisze pierwszy wiec zaraz sobie pomysle ze robisz tak specjalnie i tylko sie droczysz;)

Gość .treewetu
taaaak no to powiedz mi czemu przed świetami wszedzie jest ich pelno moze mi piwesz ze to pomocnicy tak nieee w to to nie uwierze;) no ja akurat mam tak ze nagrywam na płytke kilka utworów slucham w kólko az mi sie znudzą i nastepne czesto tak w kółko do znudzenia słuchm jak wyjdzie jakis nowy itwor i mi sie spodoba;)

Racja, tak sobie możesz pomyśleć...Ale nie jestem w stanie tego udowodnic, wiec możesz wierzyc bądź nie ;)

Gość .treewetu
wpada w ucho ale akurat takiej muzyki to lubie sobie posluchac w aucie np na baletach tanczyc to juz nie bardzo...

Gość .treewetu
wierze wierze w koncu juz troche sie znamy prawda;)

No dobra, powiem Ci prawdę, to jestem świetym mikołajem :P Tak tylko podszywm się za Terri, tak naprawde to mam brodę po pępek, czerwona czapkę :P Chciałam sprawdzić czy należy Ci sie prezent w tym roku czy nie :D :D

Gość .treewetu
i jak nalezy mi sie?

No bo to jest właśnie utworek do auta :P Troszkę ciężko do niej tańczyć, chociaż po 3 drinkach to juz bym pewnie szalała :D :D

Narazie należy, ale odpowiedź dostaniesz 6, jak zobaczysz prezent bądź nie :P

Gość .treewetu
o czyli jakas szansa jest w takim razie będe czekał na Ciebie z ciasteczkami i szklanka mleka;)

Haha, tylko komin przeczyść, żebym się nie wybrudziła ;)

Gość .treewetu
moze po prostu zostawie uchylone okno co bedziesz sie męczyc i kominem przeciskac;)

Gość .treewetu
a na andrzejki co porabialas jakas szalona impreza;)

Hmmmm w takim razie najlepiej bedzie jak poprostu wejde przez drzwi :P

Gość .treewetu
kurde zgage mam po tym kfc za ostre a własnie moze zdradzisz tajemnice jak robicie ta panierke?

Miała byc impreza, ale andrzejki spedziłam w pracy :P, mogłam załatwic sobie wolne, ale najbliźsi znajomi nie mieli takiej opcji, musieli isc do pracy :( Ale za to wczesniej sobie odbiłam bo z kolezankami robiłyśmy babska imprezkę, i wtedy dałyśmy czadu ;) A Ty co robiłes?

Gość .treewetu
w domu siedzialem;) nie chciało mi sie isc bo bliscy znajomi tez nie szli a dalsi (takie roczniaki co chodz tylko raz w roku na andrzejki) szli ale mi sie nie chciało rok temu byłem to wszedzie było tyle ludzi ze masakra nie było jak nawet wejsc do klubu no i jak sie później okazało w tym roku bylo to samo wiec niic nie stracilem...;)

Gość .treewetu
pwiedz to będzie nasz tajemnica;)

a lałeś chociaż wosk przez kluczyc albo jakies inne wróżby?? :P Bo ja szczerze mówiąc calkiem o tym zapomnialam w tym roku :(