Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze....

Patrzcie na tą dziewczyne!!!!!

Polecane posty

Gość a co te dziewczyny mają
ona ma dziób :D

Gość dziewczyna ma ladna figure
Mysia-ja to napisalam:) od czasu do czasu mam ochote przebrac sie dla meza za dz­wk­e ,ale na codzien zachowywac sie,ubierac i malowac w takim stylu?nieee,to nie dla mnie:) plastic-ok,Twoj gust-Twoja sprawa.Twoi rodzice pewnie nie beda zbyt zachwyceni,ale to Twoje zycie i mozesz sobie wybierac partnerki takie,jakie Tobie sie podobaja,a nie rodzicom:P ;)

Gość dziewczyna ma ladna figure
Mysia-fajny rottweiler:) Ty tez ladnie wygladasz.Kiedys farbowalam wlosy na rudo,przez okolo 10 lat:)

już klikalam w ten link dzisiaj :P aa dziękuję ale myślę od jakiegoś czasu nad zafarbowaniem, jakąś odmianą tylko nie wiem jaki kolor... a rottweiler jest the best :P :classic_cool: taka skromność z mojej strony ha ha ha ;)

Gość plastic algorythm of death
już pomogłem :) najlepsze jest wypośrodkowanie, ale ja lubię z przegięciem wiem, że to jest w kiepskim guście, ale jakoś nie mogę przestać :D oczywiście miałem normalnie ubrane dziewczyny, bardzo fajne ale to już inna historia plan mam taki, żeby znaleźć taką ekscentryczną, która przy tym nie jest prostaczką, pewnie pozostaje mi tylko krąg bdsm :D i fetyszystki :D i to chyba będzie najlepsze wyjście będziemy sobie chodzić na imprezy klubowe, tam nic nikogo nie zdziwi :D

Gość hghghghgfgh
Hahaha ogarnijce TATUSIA :D Ale imienia Jessica już nie skomentuję... smutne to

Gość hghghghgfgh
Ma wpisane Londyn/Bydgoszcz.. a my się dziwimy, czemu mamy taką złą opinię za granicą

Gość CzyToWazne
Ona jest wlasnie w Rozmowach w toku :)