Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wierze....

Patrzcie na tą dziewczyne!!!!!

Polecane posty

Gość plastic algorythm of death
odezwał się propagator "zarabiania przez internet" :D masz już 17,20 i niedługo będziesz miał prawie 20 🖐️

Gość KoleżankaTwoja_________
Boże... co z niej za matka... Już mi żal tego maleństwa. Nie chodzi tu o wiek ale o to co sobą reprezentuje. Za kilkanaście lat ona pokarze ten prof dziecku - ciekawe jak zareaguje

no ja wlaśnie mam bmw i kiedyś kumpel przyjechal po swoje zimówki do mnie bo trzymal u mnie w piwnicy (przyjechal z laska która "poderwal" w Polsce - my mieszkamy za granicą) tak się sklada, że sam ma bmw ale jego to trójka z 93 roku 1.6 W GAZIE :o jak przyjechali to isę prawie dziewczyna zesrala na widok mojego samochodu i pierwsze co "ILE MA KONI?" i czy ma skóry w środku :o ogólnie żenujące ale co począć. Szczerze mówiąc mam to w dupie kiedy jadę do Polski jak każdy patrzy i pewnie myśli "wozi się autem swojego dresa który codziennie regularnie daje wpierdol jej" tiaaa :classic_cool:

one są słabiutkie w porównaniu z naszą gwiazdą :D

Gość kikutki
nie moge uwierzyc ze takie indywidua podobaja sie meżczyznom!!

to pójdę do innego kolegi, przejdę się po mieście i zrobię sobie zdjęcia ze wszystkimi drogimi markami :D swoją drogą wolę poprzednika e39 wiem, że jest już stary ale lubię te ostre linie, ten jest dla mnie zbyt obły, ale oczywiście auto jest fajne

a czemu nie ma się podobać, jest ładna i głupia czego można chcieć więcej :D

Gość hihihi hahahaha heheheh
dobre dobre :D a te 2 blondynki tlenione , bialawe Boze co to za moda te wary wywalic :D nie no oszpecic sie mozna ale ze az tak ? :D:O to nie zalosne tylko smutne hehe

Gość łojezu łojej
popaprane, zakompleksione palanty, rzeczywiście

Gość Nic dziwnego że za granicą...
Jak możecie oceniać człowieka po wyglądzie... Typowe z was głupie polaczki. Nic dziwnego, że za granicą oceniają nas jako kretynów...

zdrowych wesołych czego chcemy? pomijam tandetne makijaże i wygląd, bo nawet sam trochę taki lubię ale te wulgarne wypociny, nie czytałeś tego????? to jest koszmarne, ona takim językiem będzie mówić do swojego dziecka pierwsze słowo jakie dziesika wypowie, to będzie: "wyjebane", "mamusia ma wyjebane", "dziesika teź ma wyjebane" to jest prymitywna i wulgarna dziewucha, która nie powinna mieć dziecka oczywiście, że przy tym wszystkim, może jest zdolna do miłości, ale to czego nauczy swoją córkę to wulgarność, patologiczna nieufność wobec mężczyzn, połączona z łatwym wystawianiem tyłka

nie mam nawet o co byc zazdrosna :D to nie jest uroda , urody nie widac wlosy tak utlenione az przetlenione :D solara tapety multum , biala szminka hehehe gdzie tu pieknosc ? tylko oszpecenie widze do tych co bronia te pieknosci widzieliscie kiedykolwiek KOBIETE ATRAKCYJNA ?? chyba nie :D:D:D

no a o tekstach typu "wyjebane " etc.. nie wspomne zero kultury

ale my oceniamy głównie to co ona tam ponawypisywała :)

Gość aaaa ccc d
ona ma średnie :O jakim cudem ? ej co to za telefon co ona ma ? taki różowy ? Cookie ?

Gość DoggIntheFogg
WSTYD ZE NIKT UWAGI NIE ZWROCIL!!!!!!!!!!!!! PISZEMY Patrzcie na tĘ dziewczynę

punica to już jest głupie i wredne, bo dziecko niczemu nie jest winne a swoją drogą mamusia dzesiki mi się podoba, nawet taka tandetna, no mam słabość do takich, inna rzecz, co z taką robić po zerżnięciu ????

Gość aaaa ccc d
Bożeeeeeee .. kataklizm . Ale ma fajną bluzkę koronkową :D