Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość neeeeeeesoo

Apel o zostawienie uchylonych okienek piwnicznych w najcięższe mrozy.

Polecane posty

Gość fdgsdgsdhdgasasga
No wytłumaczenie to najłatwiej znaleźć :P a prawda jest taka że wam po prostu się nie chcę bo jednak zwierzę w domu to odpowiedzialność :P a wolicie udawać że jakie wy to nie wiadomo jak dobre jesteście dla tych biednych kotków i pisków :P

Gość aaaa ccc d
Jacy ludzie są durni to jest szczyt .. Ugryź się w dupę kocurze/ podszywie .. niewyrzyty zoofilu !

Ale jeśli ktoś kocha zwierzęta to niech kocha ale u siebie w domu. Ja mieszkam na parterze, pode mną jest piwnica sąsiada. Kiedyś mój sąsiad zapomniał??? zamknąć okno. W mieszkaniu miałam zimno. Nie po to płacę za ogrzewanie aby marznąć. Od razu kazałam sąsiadowi to zamknąć.

Gość aaaa ccc d
fghshggh cos tam - weź sie przymknij , bo ja juz napisałam .. mam trzy pokojowe mieszkanie w bloku na 4 pietrze i gdzie ja mam te zwierzęta trzymać ?w gaciach ? Wybacz , ale swoją drogą nie bedę zbierać każdego zwierzęcia i brać do domu .. bez przesady . Mogę jedynie pomóc np klikając w bannery czy uchylić okno w piwnicy . Ciebie też zachęcam , wybierz psa i kliknij może on dostać paczkę z jedzeniem a to już wiele : http://szerlok.pl/nakarm_psa/

Gość neeeeeeesoo
fdgsdgsdhdgasasga nie wiesz - nie mow , daj nam dzialac zamiast plesc glupoty nie wiedzac nic w temacie tego czy pomagamy, czy mamy w domu zwierzeta czy moze pomagamy w schroniskach:o

Gość spocony sexy men
swoje otwórz, a nie wybijaj sąsiadom okienka od piwnicy :O

aaa cc d---jesteś bardzo mądra??? Na 4 piętrze mieszkasz. Gdybyś mieszkała na parterze a pod sobą byś miała piwnicę wątpię abyś wtedy była taka chętna by otwierać okna piwniczne. Zastanów się co piszesz.

Gość dziekuje ze mi przypomnialas
taaa, super byloby zwierzakowi w bloku jakbym wychodzila codziennie na 14h, jak wychodze i wyjezdzala na kazdy weekend. Dokladnie, zwierze to odpowiedzialnosc, a ja jestem odpowiedzialna i nie mogac zapewnic dobrych warunkow nie biore ;P

Gość fdgsdgsdhdgasasga
nekromanta Ale jeśli ktoś kocha zwierzęta to niech kocha ale u siebie w domu. Dokładnie o tym mówię :P aaaa ccc d Sama się przymknij bo tak jak napisałaś mieszkasz na 4 piętrze i nie wiesz co to znaczy mieszkać nad piwnicą w której jest jakieś 15 stopni na minusie :P Więc jak tak bardzo Ci żal tych kotków to je pozbieraj i trzymaj w piwnicy dając im jeść itd ale okno to najłatwiej jest otworzyć i uważać się za wielce dobroduszną dla zwierząt :P neeeeeeesoo To nie jest pomoc tylko robienie syfu w piwnicach i na klatkach :P Ciekaw jestem czy jak taki kotek za przeproszeniem nasra przed drzwiami od klatki to posprzątasz?? :P

Gość ahaaaaaaahaa
Kotek nie nasra pod drzwiami od klatki, bo kotek w przeciwieństwie do wielu ludzi to porządne zwierzę, nie sra tam gdzie sypia czy jada.

Gość Grzegorz Kleszcz
dobry i szlachetny apel! to nic nie kosztuje - tylko troszkę dobrej woli! www.koty.sos - za cenę jednej pizzy miesięcznie zaadoptuj wirtualnie kota :)

Gość fdgsdgsdhdgasasga
ahaaaaaaahaa Widzę masz pojęcie :P To gdzie nasra jak będą wszystkie okna i drzwi zamknięte??Nasra a potem posprząta-tak??

Gość ahaaaaaaahaa
A ty gdzie nasrasz, jak cię zamkną w pokoju, z którego nie będziesz się mógł wydostać?

Gość fdgsdgsdhdgasasga
dziekuje ze mi przypomnialas Ja wiem że nie każdy może sobie pozwolić na posiadanie zwierzęcia w domu:P ale czy w takiej piwnicy będzie miał odpowiednie warunki bo mu uchylisz okno?Robisz tym więcej szkody innym mieszkańca niż to warte,ale nie ten kotek taki biedny jest to jak tak można :P Ogarnijcie się!Martwicie się o kotki a bezdomni ludzie zamarzają na dworze!Ciekaw jestem jak byście zareagowały jak znajdziecie takiego bezdomnego w piwnicy??To jego już wam nie szkoda?? Tylko nie piszcie że to człowiek i może sam o siebie zadbać bo takiej właśnie odpowiedzi się od was spodziewam :P

co za glupi apel:O ja akurat nie mieszkam na parterze a i moi sasiedzi, ktorzy tam mieszkaja zimna by nie odczuli (nowe budownictwo wiec zimno tak nie przenika), ale kto madry chcialby kota w piwnicy, ktory moze sie zalatwiac, przeciez to smrod niesamowity:O Nie usmiecha mi sie sprzatac po zwierzaku, mimo ze zal mi zwierzat. Jednak bez przesady zeby niektorzy mieli marznac, wahac smrody czy tez sprzatac. Chcesz pomoc? idz do schroniska, pozbieraj bezdomne kotki, a skoro nie mozesz, nie masz warunkow to pogodz sie z tym ze swiata nie zbawisz

Gość aaaaa ccc d
nekromata - moi sąsiedzi z parteru też otwierają .. a wiesz chociaż jaki mam układ piwnicy ? wiesz ? nie wiesz ! to sie nie wypowiadaj ! Moja piwnica , prawda ? i mam prawo otworzyć w niej własne okno ? ! no właśnie .

Gość naprawde?????
Mam w piwnicy otwarte okienko od 3 lat i nigdy żadnego g*wna w tej piwnicy nie znalazłam. Zamarzać też nie zamarzłam (mieszkam na parterze, częściowo nad tą moją własną piwnicą), rachunki za ogrzewanie też mnie nie zabijają. I tak, chcę pomóc, i tak też pomagam (oprócz zaadoptowania dwóch własnych kotów i wirtualnych adopcji 3 innych). A jakby trzeba było kiedyś sprzątnąć to też by mi korona z głowy nie spadła.

Gość fdgsdgsdhdgasasga
naprawde????? Tobie może i korona z głowy by niespadła :P ale większość "panienek" by do sprzątania się nie zabrało :P

Gość heeeeey help them
:)

Gość prawo prawem
nie załatwiają sie? oczywiscie że tak, śpia na rurach, znacza teren, jeden kot został zamkniety w piwny i w ogóle tam padl potem smierdziało wybitnie

Apel - jasne, jak najbardziej w porządku - jeśli tylko ktoś ma możliwość to czemu nie ;) W zimie nie możemy zapominać o zwierzętach... One przecież nie zawsze mogą same o siebie zadbać... Generalnie popieram i zachęcam do jakiejkolwiek pomocy :)